Manifest prekvapil sledovanosť ale aj dnešným úvodným dielom :D Žeby najlepšia novinka tejto sezóny ?
Páni...
Co byla ta nejsledovanější novinka před Manifestem na NBC?
Manifest rozhodně příjemně překvapil, protože je to něco jiného než další policejní/právnický/doktorský/krimi seriál.
Mrzí mě ale pád 911, protože tenhle druhý díl byl o 100% lepší, než ten první. Ale pořád má solidní čísla a jestli se nepletu, 3. série dostala zelenou?
pataaaaaa159 napsal(a):
Co byla ta nejsledovanější novinka před Manifestem na NBC?
This is us
Matuush napsal(a):
Mrzí mě ale pád 911, protože tenhle druhý díl byl o 100% lepší, než ten první. Ale pořád má solidní čísla a jestli se nepletu, 3. série dostala zelenou?
Myslím, že zatím ne, prodloužili to jen pro druhou.
Za mě to naprostý průměr. Čekal jsem aspoň nějaký zajímavý zvrat na konci a ono nic. Dám tomu ještě jeden díl a uvidí se...
xtomas252 napsal(a):
Za mě to naprostý průměr. Čekal jsem aspoň nějaký zajímavý zvrat na konci a ono nic. Dám tomu ještě jeden díl a uvidí se...
Bože, díky! :D Konečně někdo. :) Přesně to je můj problém, natočený to maj řemeslně skoro bez chyby, ale není to prostě nic extra. Nevím, co na tom všichni vidí. :D
tak ja som sa na manifest tešila od chvíle ak osom zistila, že sa niečo takéto chystá a po prvej epizóde som namotaná :D záhady, trocha nadprirodzena to je moje
Tempy napsal(a):
Bože, díky! :D Konečně někdo. :) Přesně to je můj problém, natočený to maj řemeslně skoro bez chyby, ale není to prostě nic extra. Nevím, co na tom všichni vidí. :D
Přesně, místy byly ty dialogy takový tupý.
Jinak nejlepší drama za poslední tři roky?
Možná nejsledovanější a jen za dva roky, předloni to bylo This Is Us, takže je to jen za minulý a letošní rok. To jsou jen dva, ne? :D
Tempy napsal(a):
Neboj, je nás viac, za mňa tiež také meh. Pozriem ešte zo 2 časti, ale nevidím to so sledovaním ružovo. Počkám si na info, či sa jeho žena vydala, alebo má frajera a potom s tým seknem :D