Murphy Brown jsem přesně čekal, že nebude úspěšný :D
Začínám se bát o The Good Place. Nemám zase tolik ratingy komedií na NBC vypozorovaný, tak napíše mi někdo prosím, jestli to vypadá spíš na zrušení nebo jako úplně průměrný rating komedií na NBC?
marcoz1 napsal(a):
Tento rok je akosi všetko o poznanie slabšie než vlani...
tak v Americe je čím dál větší boom používat místo televize několik streamovacích služeb, takže to není zase tak překvapivý.
Já bych řekla, aspoň i z trailerů seriálů co ještě neběží s novou řadou, že co bylo hitem loni teď klesá a co loni lidi hejtili letos chytne druhý dech ( viz takový Arrow..trailer po dlouhé době dává naději na další z peckovních sezón seriálu)..The gifted se rozvíjí..našlapují opatrně než rozehrajou větší hru..přeci jen to téma rasismu tam je dost viditelné tak si myslím, že tím že je víc dílů letos tak chtěli nakopnout opatrněji a daří se to..
Já teda moc komedie nesleduju..co mě chytlo za poslední dobu bylo Young and Hungry..a začla jsem Jane the Virgin..jestli dokoukám je ve hvězdách..
pataaaaaa159 napsal(a):
Začínám se bát o The Good Place. Nemám zase tolik ratingy komedií na NBC vypozorovaný, tak napíše mi někdo prosím, jestli to vypadá spíš na zrušení nebo jako úplně průměrný rating komedií na NBC?
Jako Good place se treba u nas (a tim padem mozna cela Evropa) streamuje na Netflixu, sice nevim, jak moc velky vliv to na to prodluzovani na stanicich ma nebo nema - ale mohlo by to mit pozitivni dopad a myslim, ze to jeste neni tak hrozne cislo, bych se zatim nebala, vsak to jeste pujde dolu v prubehu sezony jak vsechno :D.
Celkove kdyz koukam na tu sledovanost, tak je pro stanice nacase se asi zacit parovat se stream sluzbami, protoze jim mizi divaci a prijde mi, ze takove spoluprace by mely byt vyhodne pro obe strany.
Masha napsal(a):
Jako Good place se treba u nas (a tim padem mozna cela Evropa) streamuje na Netflixu, sice nevim, jak moc velky vliv to na to prodluzovani na stanicich ma nebo nema - ale mohlo by to mit pozitivni dopad a myslim, ze to jeste neni tak hrozne cislo, bych se zatim nebala, vsak to jeste pujde dolu v prubehu sezony jak vsechno :D.
Celkove kdyz koukam na tu sledovanost, tak je pro stanice nacase se asi zacit parovat se stream sluzbami, protoze jim mizi divaci a prijde mi, ze takove spoluprace by mely byt vyhodne pro obe strany.
Díky :D Vím, že je to na netflixu, ale to byly i jiné seriály jako třeba Life Sentence a ničemu to nepomohlo (Ale tak LS mělo katastrofickou sledovanost). Navíc velká část primetime seriálů je ještě na Amazonu/Hulu, takže to asi zase tak velkou roli nehraje