Diskuze k článku 5 nejočekávanějších seriálů října 2018
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 10. 2018 / 17:41:26 (před 6 roky)
off

Za mě je to jednoznačně Doctor! Ze začátku jsem byl sice trochu skeptičtější, ale podle ukázek vypadá Jodie naprosto perfektně, u Grahama byla tenhle týden taky skvělá a já se už nemůžu dočkat! :) Druhé místo pak určitě drží Daredevil, jen doufám, že bude víc jako první série, než druhá (vím, že to autoři slibují, ale známe se :D).

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
1. 10. 2018 / 17:45:27 (před 6 roky)
off

Supernatural wtf. Jednoznačně Daredevil po závěru v The Defenders.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 10. 2018 / 17:57:38 (před 6 roky)
off

Na všechny se těším, i na Charmedky, ale to je jenom kvůli mým mírně masochistickým sklonům, které mi seriály obecně za ty léta vybudovaly. Asi se chci pořádně nas-at a myslím, že korektním, okopčeným Charmedkám se po povede.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
1. 10. 2018 / 18:18:53 (před 6 roky)
off

Doctor, of course. Už strihám meter a nemôžem sa dočkať :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 10. 2018 / 18:40:22 (před 6 roky)
off

Z pětky nic, z novinek nic, to bude slabší měsíc. Těším se na svou srdcovku Crazy Ex-Girlfriend. Jinak tam je asi 10 seriálů, u kterých se rozmýšlím, jestli sledovat dál.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
1. 10. 2018 / 19:17:59 (před 6 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Na všechny se těším, i na Charmedky, ale to je jenom kvůli mým mírně masochistickým sklonům, které mi seriály obecně za ty léta vybudovaly. Asi se chci pořádně nas-at a myslím, že korektním, okopčeným Charmedkám se po povede.

Naprosto chápu! Já už se taky nemůžu dočkat, až to v Lupě rozcupujem! :D

Kolombo
1. 10. 2018 / 20:19:15 (před 6 roky)
on
Tempy napsal(a):

Naprosto chápu! Já už se taky nemůžu dočkat, až to v Lupě rozcupujem! :D

A co teprve, až to znovu rozcupuje Alyssa Milano :-D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 10. 2018 / 21:10:36 (před 6 roky)
off

Všechno z top 5 (I Charmed dám šanci a podívám se na pilot.) Nejvíc se asi těším na 13.inkarnaci Doktora.

Tulrika
1. 10. 2018 / 21:45:27 (před 6 roky)
off

Takže všechno. Hlavně se těším na Supernatural, Sabrinu a Daredevila. Charmed dám šanci a uvidím.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
1. 10. 2018 / 22:02:04 (před 6 roky)
off

Som naozaj veľmi zvedavá na Charmed, že koľko im bude trvať, až sa prepadnú na úplné dno s tým, že ľudia to budú porovnávať a keď v tm neuvidia tie svoje obľúbené sestry Halliwellové, rýchlo od seriálu zdupkajú. Tak to býva, negatívna reklama pozitívna reklama, to je v tomto prípade fuk.

Sabrina, bojím sa toho. Bude to výsmech pôvodnej 90-kovo-mileniálnej Sabriny. Opäť, tí pamätníci budú chcieť svoju sladkú Sabrinu, opäť sa im toho nedostane. Možno to chytí novú generáciu, ktorá je nastavená asi v inej dimenzii už. Bude smutné, ak sa toto stane hitom. Možno keby to nazvali inak, predstaviteľka mala iné meno, dalo by sa to brať ako niečo nové. Inak to je pokus o remake, ktorý sa ani z ďaleka remaku neblíži.

U mňa teda jednoznačne vyhráva Doctor Who, hoci Peter Capaldi mi bude chýbať, mala som ho radšej než Matta Smitha, on bol ten správny a vhodný Doktor Napriek tomu, novej sérii dám šancu, samozrejme aj novej Doktorke.

Supernatural = to ešte stále funguje? Veď to už musí byť seriál pre pamätníkov, keď ho začali dávať, ešte som bola puberťák.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 10. 2018 / 22:02:28
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 10. 2018 / 07:12:11 (před 6 roky)
off

Z téhle pětky bych si opravdu nevybral.

jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
2. 10. 2018 / 08:07:42 (před 6 roky)
off

Jednoznačně Supernatural (jsem pamětník a nestydím se za to :-)), pak The Man in the High Castle, Van Helsing a Blindspot (prostě ho dokoukám)

jduch
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 10. 2018 / 11:32:05 (před 6 roky)
off

přiznám se, že tenhle rok dám šanci jen jedné novince a to Sabrině. Ze začátku mi hrozně vadilo, že z pohodového, milého, zábavného seriálu udělají nějaký skoro horor, ale doufám, že to bude hororo-černá komedie. Něco ve smyslu Adams family. Na Charmed se dívat nebudu (asi ani pilot ne) jsou mi strašně nesympatické sestry... Dvě hnusné jak noc a ta třetí také není žádná kráska, ale co mě "zabilo" je ten jejich dům. Ten se vůbec nedá srovnávat se "starým" domem...

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 10. 2018 / 14:02:28 (před 6 roky)
off

The Man in the High Castle! Ukázky vypadají naprosto fantasticky a je to jediný běžící seriál, který je něčím originální. Potom Doktor(ka). Sabrina se vysílá skoro na Samhain, což bude perfektní. Ray Donovan (proč není v top?).

Nějak nechápu hatování Charmed. Když se mi něco nebude líbit, prostě se nebudu dívat a dál to neřeším. Ale odsuzovat to ještě před odvysíláním? Krátkozraké, hloupé a především zbytečné.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
2. 10. 2018 / 14:27:35 (před 6 roky)
off

Já už se těším neskutečně na Daredevila, šanci dám Sabrině, která vypadá moc dobře, no a ještě The man in the high castle.

Tempy
2. 10. 2018 / 17:45:49 (před 6 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Nějak nechápu hatování Charmed. Když se mi něco nebude líbit, prostě se nebudu dívat a dál to neřeším. Ale odsuzovat to ještě před odvysíláním? Krátkozraké, hloupé a především zbytečné.

Ono je to naše hatování nových Čarodějek tak trochu nadsázka. :) Jde spíš o to, že na "klasiku" se prostě nesahá. :D Stejně tak bych to viděla s hodnocením kvality těch původních. Ani zdaleka to nebyl dokonalý seriál, ale všichni, kdo s ním vyrůstali/dospívali, ho mají tak nějak pod kůží a v srdci a nedají na něj dopustit. ;)

I když teda když se člověk podívá na ten trailer... :D

angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 10. 2018 / 18:58:04 (před 6 roky)
off

Zkusím Sabrinu a dám šanci i Čarodějkám. Potřebuji něčím zaplnit svůj watchlist, zdá se mi nějaký prázdný. :D

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
lucikp
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
2. 10. 2018 / 21:11:54 (před 6 roky)
off

SPN <3 <3

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2018 / 21:12:21
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 10. 2018 / 03:26:10 (před 6 roky)
off

Zajímá mě temná verze Sabriny. Naopak Charmed bude katastrofa ale na pilot jsem zvědaví.

spike
vector
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
3. 10. 2018 / 09:27:17 (před 6 roky)
off

A co Man in the High Castle ted v patek? To je pro me cislo jedna a clanek ho nezminuje...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 10. 2018 / 10:17:09 (před 6 roky)
on
vector napsal(a):

A co Man in the High Castle ted v patek? To je pro me cislo jedna a clanek ho nezminuje...

Je v celkovém přehledu :)

Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 10. 2018 / 21:19:43 (před 6 roky)
off

Za mě jednoznačně Jodie v Doctor Who, v její nové roli jí fandím a myslím si, že bude úžasná. Druhé místo má Supernatural, už se nemůžu dočkat, až to kluci zase rozjedou! :) A nesmím zapomenout na Daredevila, uvidíme co si pro nás tentokrát připravili.

Rašík
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 10. 2018 / 23:59:19 (před 6 roky)
off

Na něco se těším Supernatural,Doktorka..,na něco jsem zvědavá..Charmed. Uvidíme, co bude stát za sledování i z ostatních. Watchlist je trochu plný :)

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
4. 10. 2018 / 01:04:10 (před 6 roky)
off

V každém případě Doctor, už odpočítávám netrpělivě dny a těším se víc jak na Vánoce. :D A celkem se těším i na LoT. :)
Když na to tak koukám, tak dám asi šanci i Sabrině.
A u Seal Teamu bych už mohla konečně dokoukat tu první sérii, která mi už skoro rok leží ve watchlistu. :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 10. 2018 / 16:49:55 (před 6 roky)
off
Kolombo napsal(a):

A co teprve, až to znovu rozcupuje Alyssa Milano :-D

To bude ještě čajíček oproti Rose McGowan. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Tempy
7. 10. 2018 / 19:15:56 (před 6 roky)
off

Tak 30 minut, whoviani! ;) ;)

Nyx
7. 10. 2018 / 21:57:04 (před 6 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak 30 minut, whoviani! ;) ;)

Som pozerala online :D Skvelé to bolo, za mňa veľká spokojnosť.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Tempy
7. 10. 2018 / 23:36:48 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Som pozerala online :D Skvelé to bolo, za mňa veľká spokojnosť.

Za mě zatím lehká rozpačitost, ale ono se to rozjede. :) Jodie výborná!

Nyx
8. 10. 2018 / 00:08:15 (před 6 roky)
off
Tempy napsal(a):

Za mě zatím lehká rozpačitost, ale ono se to rozjede. :) Jodie výborná!

Ja som to tak mala prvých 20 min, ale potom sa to nejak ustálilo a bola som spokojná. Jodie je úžasná, ale mám problém s Ryanom, ale snáď si zvyknem.