Nedokážu si představit jak tahle Yennefer dělá matku téhle Ciri :D, ale uvidíme.
Mladá Ciri... to pochopím, ale takhle mladá Yen... a k tomu "trochu" starouš Cavill. Bude to rozhodně zajímavé.
Podle mě je ten výběr v pohodě. Yennefer je sice obsazená mladou herečkou ale to odpovídá knižní předloze. Uvidíme jak ji tvůrci upraví make upem. Hlavně, že je Ciri obsazená správně.
Dobrý. Asi. Neokoukaní herci. Jsem zvědavý. Asi už přestanu sledovat veškeré info a počkám na hotový projekt. Přílišná natěšenost škodí.
u čarodějek a zaklínačů je vzhled vzhledem k věku relativní. Samozřejmě bude záležet i hodně na líčení. Yen ale už na první pohled byla ledová odtažitá mrcha, na což tahle moc nevypadá :) Ale už se zase těším, místo očekávání průseru
V původním seriálu je Ciri ještě dítě, nevím jak v knize, zatím jsem ji nečetla. Takže i 17 let je dost. Právě vztah Geralta k malé Ciri se mi moc líbil. Jinak dobrý, ale - Žebrowski je Žebrowski, to je marné.
Jako vypádá to zajímavě, mě osobně se zatím nejvíce líbí herečka pro Calanthé, přijde mi, že se na to hodí. S Yennefer si nejsem moc jistá, ale uvidíme. Ciri je sympatická. Jinak díky za update k seriálu. :)
No vypadá to tak, že Netflix se rozhodl stavit na jakýsi mix neokoukaných herců i známějších herců... docela zajímavý výběr, nevím jestli se mát těšit nebo obávat.
CrazyGeek napsal(a):
...Asi už přestanu sledovat veškeré info a počkám na hotový projekt. Přílišná natěšenost škodí.
Přesně :-)
Já jsem celkem spokojený.