Dobré zprávy. Chemie mezi postava v New Amsterdam se velmi povedla. Teď to ještě nepokazit v blízké budoucnosti.
Jsem nikdy podobné lékařské seriály nevyhledával, vystačil jsem si s Housem.. a najednou nevím, jestli dřív kouknout na New Amsterdam, The Resident a nebo The Good Doctor.. :D
Romix napsal(a):
Jsem nikdy podobné lékařské seriály nevyhledával, vystačil jsem si s Housem.. a najednou nevím, jestli dřív kouknout na New Amsterdam, The Resident a nebo The Good Doctor.. :D
prosím můžu se zeptat jaký je New Amsterdam v porovnání se zbylými jmenovanými? :D The Good Doctor jsem viděla pilot, ten se mi líbil :-) za to u Residenta jsem se s nechutí nutila dokoukat celou sérii, a doteď nechápu, co na tom všichni mají (kromě hvězdného obsazení, pro mě jediná dobrá věc :D)
[citace=Olivia Caroline Jones][/citace]
Nevím, co na tom mají ostatní, já na tom mám Emily.. a s tou já bych si zapnul všechno :D a k tomu mě zaujal vývoj děje na konci série a byl jsem zvědavý, jak se to s fotříkem bude dál vyvíjet.. jinak to samozřejmě není vrchol seriálové tvorby, jen taková oddechovka :)
New Amsterdam jsem si zase zapnul kvůli Ryanu Eggoldovi, bez něj bych o ten seriál ani okem nezavadil.. i tady platí, že to není vrchol seriálové tvorby, prostě další z hromady lékařských dramat.. nečekej od toho nic převratného, podle pilotu hned poznáš, jestli to pro tebe je a nebo není :)