Diskuze k článku Novinka pod lupou: Camping (HBO)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 10. 2018 / 20:20:44 (před 6 roky)
off

Už kvůli obsazení jsem uvažovala, že bych tomu mohla věnovat tu necelou půlhodinku, ale mrkla jsem na trailer a vůbec mě to neláká...

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
17. 10. 2018 / 01:47:58 (před 6 roky)
off

Pořád tak nějak nevím co si o tom myslet.
Nepřišlo mi to tak strašný, ale zase ne až tak dobrý, abych kvůli tomu odpočítávala hodiny do další epizody. Ale pár dílů asi ještě zhlédnu. Postava Kathryn je mi značně nesympatická - stačila úvodní scénka. Opravdu bych chtěla, aby mi někdo takový ( nebo celkově někdo) naplánoval narozeninovou oslavu s časovým harmonogramem kdy můžu a nebo nemůžu jít na záchod. :D Ostatní charaktery poměrně ujdou, zatím neměly moc prostoru, aby něco ukázaly.

Takovým tím pozitivním bodem je Tennant. Bohužel zatím jediným.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 10. 2018 / 16:04:28 (před 6 roky)
off

Dle hodnocení to vypadá na klasický rukopis Leny Dunham, který osobně miluju. Ale chápu, že se na něj těžko zvyká. Girls jsou toho zářným příkladem. Buď brát nebo nechat být. :)

Mr.Ripley
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
23. 10. 2018 / 22:54:28 (před 6 roky)
off

Po prvním dílu jsem zvědavá, co z toho vyleze. Poslední záběr byl boží.:) Ještě jeden díl vyzkouším.

Edit: Ne, nejde to. Půl druhého dílu a už na to fakt nemám. Větší kravinu jsem v životě neviděla.

Editováno: 2x | Naposledy: 27. 10. 2018 / 14:15:08
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 6. 2020 / 15:14:31 (před 4 roky)
off

Tak dokoukáno. Pilot sám o sobě byl docela šok, ale jak to člověk jede naráz, tak už si na ty nesympatické postavy zvykne a není to taková hrůza. Bylo to tak šílené, že jsem se teda nesmála, ale tak nějak mě zajímalo, co se tam ještě může dál stát - tohle všechno nevymyslíš :D

40 %