Já teda nejsem největší fanoušek Filliona a čekala jsem další policejní propadák, ale ono to až tak hrozné nebylo.. Dokonce bych ten pilot postavila mezi ty úspěšnější letošní sezóny a určitě se podívám na další epizody.
Taky se vám tuhle sezónu děje to, že seriály, od kterých absolutně nic nečekáte, vás příjemně překvapí a ty, které vás trailerem/popisem zaujmou, skončí vyhazovem z watchlistu? :D To je u mě letos poprvé...
A bude NPL k Elite? Všude to chválí, tak by mě zajímalo, jak by se to hodnotilo tady :-)
Caroline115 napsal(a):
A bude NPL k Elite? Všude to chválí, tak by mě zajímalo, jak by se to hodnotilo tady :-)
V seznamu jsem to zatím neviděl a seriál tady zatím ani není. Ale Netflix mi to cpe každý den :D
Tenhle seriál ve mně u traileru vyvolával pocit, že se dívám na jednu velkou krizi středního věku. A to u postavy i Nathana. Jako kdyby měl pocit, že po všech těch svých rolích je čas na roli opravdového policajta, jako když si vynahrazuje klukovský sen, ale vypadá u toho poněkud uboze. Vaše názory mě utvrdily v tom, že tohle zatím vynechám.