Viděl jsem první sérii a souhlasím skoro se vším nahoře. V dnešní době už to není taková bomba a kontroverze jako kdysi. Ale je to ten pravý britský humor - černý a ofenzivní, takže nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo.
Skor by som odporucil aby si Ragelly pozrela filmy Zivot Briana alebo Svaty Gral ... Tak sa clovek trosku adaptuje na ich styl humoru a uz mu nebude ten absurdny humor taky cudzi. Pripadne si pozriet scenku s mrtvym papagajom.
Jasne ze uz to nesplna dnesne standardy ale aj scenka life of brian call me loretta je prave v dnesnej dobe aktualna, aj s tym prehnanym tolerovanim transgender ludi.
Za mna filmy 90+% a serial ..hmmm ako ktora scenka.. od 0 do 100%
Scénky od Pythonů se pohybují od geniálních a kultovních scének až k těm trapným při kterých chcete vyhodit televizi z okna. Já je mám docela ráda, ale není to nic, co bych si pustila, když mám volnou chvíli.A teď něco úplně jiného...
Tak není to typickej seroš, je to série skečů a některé jsou slabší (hlavně 4. série už byla trochu navíc), některé jsou skvělé a nemálo jich je prostě kultovních - minimálně pro lidi, kteří si k tomuto humoru našli cestu. Z vlastní nedávné zkušenosti to ale není na maraton, prostě na pouštění s tou správnou náladou.
Při vstupu na článek jsem od Ragelly čekal max 30% (přecejen to není telenovela ;) ), takže nezklamala. :D
Tedy, při neznalosti britského černého humoru začínat hned Flying cirkusem musí být asi silná káva. Přesně jako sandokan555 doporučuji spíše filmy - Briana, nebo svatý grál. Nechci vědět, co by říkala na Mighty Boosh (to už bylo moc i na mě :) ).
Ale Ministerstvo švihlé chůze nemá chybu!!!