Diskuze k článku S lupou do historie: Monty Python's Flying Circus
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
17. 10. 2018 / 11:49:10 (před 6 roky)
off

Viděl jsem první sérii a souhlasím skoro se vším nahoře. V dnešní době už to není taková bomba a kontroverze jako kdysi. Ale je to ten pravý britský humor - černý a ofenzivní, takže nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo.

ČSFD.cz je odpad
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 10. 2018 / 13:12:53 (před 6 roky)
off

Skor by som odporucil aby si Ragelly pozrela filmy Zivot Briana alebo Svaty Gral ... Tak sa clovek trosku adaptuje na ich styl humoru a uz mu nebude ten absurdny humor taky cudzi. Pripadne si pozriet scenku s mrtvym papagajom.
Jasne ze uz to nesplna dnesne standardy ale aj scenka life of brian call me loretta je prave v dnesnej dobe aktualna, aj s tym prehnanym tolerovanim transgender ludi.

Za mna filmy 90+% a serial ..hmmm ako ktora scenka.. od 0 do 100%

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
17. 10. 2018 / 13:17:02 (před 6 roky)
off

Scénky od Pythonů se pohybují od geniálních a kultovních scének až k těm trapným při kterých chcete vyhodit televizi z okna. Já je mám docela ráda, ale není to nic, co bych si pustila, když mám volnou chvíli.A teď něco úplně jiného...

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
17. 10. 2018 / 22:03:58 (před 6 roky)
off

Tak není to typickej seroš, je to série skečů a některé jsou slabší (hlavně 4. série už byla trochu navíc), některé jsou skvělé a nemálo jich je prostě kultovních - minimálně pro lidi, kteří si k tomuto humoru našli cestu. Z vlastní nedávné zkušenosti to ale není na maraton, prostě na pouštění s tou správnou náladou.

Při vstupu na článek jsem od Ragelly čekal max 30% (přecejen to není telenovela ;) ), takže nezklamala. :D

kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 10. 2018 / 20:27:40 (před 6 roky)
off

Tedy, při neznalosti britského černého humoru začínat hned Flying cirkusem musí být asi silná káva. Přesně jako sandokan555 doporučuji spíše filmy - Briana, nebo svatý grál. Nechci vědět, co by říkala na Mighty Boosh (to už bylo moc i na mě :) ).
Ale Ministerstvo švihlé chůze nemá chybu!!!

You only live once unless you are a Winchester.