Tohle sledovat nebudu, nikdy jsem neviděl ani díl Roseanne.
Ale co mě zajímá je to, jak na tom bude sledovanost :D
pataaaaaa159 napsal(a):
Tohle sledovat nebudu, nikdy jsem neviděl ani díl Roseanne.
Ale co mě zajímá je to, jak na tom bude sledovanost :D
Jo, to mě taky zajímá :-D
Caroline115 napsal(a):
Jo, to mě taky zajímá :-D
rating 2.3 a sledovanost 10.46. To není zlý :D
Roseanne nasrala strašně velké kvantum lidí, proto je jasné, že se s ní v tomhle seriálu nemazlili a už hned v pilotu jí vykreslili tak, jak jí vykreslili. Chtějí, aby to lidi sledovali, takže zaprvé, jí úplně odstřihli, zadruhé jí pošpinili, aby diváci zažili zadostiučinění. No, může si za to sama, ale tolik k tomu, že se celý pilot řešila matka troska.
SweetRainbow napsal(a):
Roseanne nasrala strašně velké kvantum lidí, proto je jasné, že se s ní v tomhle seriálu nemazlili a už hned v pilotu jí vykreslili tak, jak jí vykreslili. Chtějí, aby to lidi sledovali, takže zaprvé, jí úplně odstřihli, zadruhé jí pošpinili, aby diváci zažili zadostiučinění. No, může si za to sama, ale tolik k tomu, že se celý pilot řešila matka troska.
Jak si za to může sama? pouze využila ústavně garantovanou svobodu slova... A to vtipně a trefně...
už len pre ten úbohý spôsob vybavovania si účtov nemám chuť si seriál pozrieť. Roseane si povedala svoj názor, ale keďže žijeme v dobe, kde sa všetci musia mať radi a rešpektovať a nemôžu sa na seba ani škaredo pozrieť a mať jeden a ten istý názor tak na to doplatila tak, že je asi do konca života dištancovaná a v učebniciach dejepisu bude priradená k takým "legendám" ako Adolf H. či Benito M.
SweetRainbow napsal(a):
A vies vobec co povedala?.. uplnu pravdu pretoze ta osoba skutocne vyzera ako klon horskej gorily. Ale tolerantnost spolocnosti netoleruje iny nazor .. paradox ... telerantna spolocnost nie je tolerantna .. ake prekvapenie.
I idiot ví, že urazit někoho na základě jeho rasy, etnika, náboženství nebo sexuality je v USA společenská sebevražda. Ano, může si za to sama. :D Ona se svými rasistickými názory z minulosti opravdu není v pozici, aby si to mohla dovolit.
Svoboda slova může být, ale urážka je pořád urážka.:D