Rosenbauma jako Lexe miluju, ale nejsem pro to aby ho hrál i tady... Smallville a Supergirl jsou oba uplně jiné. Mají svoji Karu, mají svého Supermana tak ať si najdou i svého Lexe :D
Seriál Grimm byl super a mrzelo mě, když skončil.Určitě se podívám na novinku,mytologii mám ráda .o)
GRIMM: Ak by to bolo pokracovanie poslednej snimky z finale, tak by to mohlo byt zaujimave, hlavne ak by to bolo o dcere witch/grimm...
U Grimma by mohli jít do minulosti. Ale to by asi vyžadovalo větší budget...
Jinýho Lexe si nedovedu představit. Jsem napnutá!
Spin-off Grimma??? YES!!! Vím, že se o tom už jednou spekulovalo, ale nedořešilo ;) Tak teď by bylo bezva, kdyby to klaplo ;) :) Už se nemůžu dočkat!!! Ten seriál mi opravdu chybí :)
A pokud se jedná o Lois Lane v podání Bitsie Tulloch (raději ani nechtějte vědět, jak ji říkám já...), tak to mě vůbec nepotěšilo :/ Možná teď urazím její fanoušky, ale kuní ksicht bude hrát Lois??? Tak to budou moje největší muka v Supergirl :( nevím proč, ale tato herečka mi nesedla už od Grimma :(
Luisa napsal(a):
Spin-off Grimma??? YES!!! Vím, že se o tom už jednou spekulovalo, ale nedořešilo ;) Tak teď by bylo bezva, kdyby to klaplo ;) :) Už se nemůžu dočkat!!! Ten seriál mi opravdu chybí :)
A pokud se jedná o Lois Lane v podání Bitsie Tulloch (raději ani nechtějte vědět, jak ji říkám já...), tak to mě vůbec nepotěšilo :/ Možná teď urazím její fanoušky, ale kuní ksicht bude hrát Lois??? Tak to budou moje největší muka v Supergirl :( nevím proč, ale tato herečka mi nesedla už od Grimma :(
Náhodou teď někdo zveřejnil fotku kde je Melissa, Bitsie a Tyler na place Supergirl jako Kara, Lois a Clark a dost jim to spolu sekne
Jessica Angell napsal(a):
Náhodou teď někdo zveřejnil fotku kde je Melissa, Bitsie a Tyler na place Supergirl jako Kara, Lois a Clark a dost jim to spolu sekne
Mno tak uvidím... Ale moc se na ni netěším :/ třeba to byla jen ta postava v Grimmovi, třeba v Supergirl bude jiná...
Luisa napsal(a):
A pokud se jedná o Lois Lane v podání Bitsie Tulloch (raději ani nechtějte vědět, jak ji říkám já...), (
Let me get a wild guess.. Bitchy :D?
Grimm, dobrá zpráva.. Snad uvidíme i známé tváře :) Mohli by ukázat,v pár dílech,jak si vede grimm/witch.Taková návštěva na výpomoc...
Jinak, hledání Lexe Luthora do SPG se mi vůbec nelíbí. Je mi jedno kdo ho bude hrát, ale jeho zjevení evokuje, že to s tím zezáporačením Leny opravdu myslí vážně a (nejen) za to, by si zasluhovali pořádně nakopat do zádele zepředu.... Ach jo. Že nikdy nebude Supercorp jsem se už smířila, ale čeho je moc, toho je příliš.