hledaseniki napsal(a):
Že by to byl někdo z Grey´s Anatomy???
Taky mě to napadlo...
Tohle fakt nesnáším :D hlavně ať se to netýká mých seriálů a budu spokojená :D
Tak to bude Andrew Lincoln - Rick Grimes TWD.
hanee napsal(a):
Bude to i někdo jiný. The Walking Dead neběží na velké 5.
Hm, odpověď na tohle se dozvíme asi až za dlouho :-D Mě teda víc zajímá hádanka, která je na TVline-jaký seriál bude mít časový skok o 20 let?
hanee napsal(a):
To už se ví dávno, navíc to je na AMC. Navíc Maggie Lauren Cohen má pouze 6. dílů v nové sérii.
Takže to, to nebude.
Caroline115 napsal(a):
Hm, odpověď na tohle se dozvíme asi až za dlouho :-D Mě teda víc zajímá hádanka, která je na TVline-jaký seriál bude mít časový skok o 20 let?
sakra to už jsem 100% někde četl, ale fakt si nevzpomenu :D
Některé odpovědi zrovna asi před měsícem zveřejnili v souhrnném článku :)
Caroline115 napsal(a):
Nějaký časový skok by měl mít seriál Poldark. Ale nevím, jestli se otázka týkala pouze seriálů na 5.
Caroline115 napsal(a):
Tak to bude Arrow, ne?
No já právě nevím, který seriál to je a jestli to vůbec odhalili...myslím, že ne, ale je možný, že jsem si nevšimla. Vím jenom, že to není The Crown
EDIT: Tady kdyžtak odkaz https://tvline.com/2018/09/26/blind-item-time-jump-20-years-drama-series/
Caroline115 napsal(a):
No já právě nevím, který seriál to je a jestli to vůbec odhalili...myslím, že ne, ale je možný, že jsem si nevšimla. Vím jenom, že to není The Crown
EDIT: Tady kdyžtak odkaz https://tvline.com/2018/09/26/blind-item-time-jump-20-years-drama-series/
Na to je ještě brzo, když článek vyšel před 3 týdny a seriál se bude vysílat až v 2019 :)
hledaseniki napsal(a):
Že by to byl někdo z Grey´s Anatomy???
Přidávám, se, nic jiného mě nenapadá:)
Micuda98 napsal(a):
Tak to bude Arrow, ne?
Taky bych řekla že je to Arrow však se to dost nabízí ten skok už tam byl..co se týče odchodu mě napadl Rossi z Criminal Minds
Jessica Angell napsal(a):
Taky bych řekla že je to Arrow však se to dost nabízí ten skok už tam byl..co se týče odchodu mě napadl Rossi z Criminal Minds
Upřímně tam by to byl odchod všech, nemyslím si že nás čeká další série. Sice bych si ji přála ale v prodloužení nevěřím
Tak GA se samozřejmě nabízí, taky to bylo první, co mě napadlo. Ale jak dlouho je dlouho běžící? Sedm sérií je dost, nebo málo? Protože pak by to mohl být třeba někdo z Chicago Fire.
Jenom doufám, že to nebude Castiel (AKA jediný důvod proč ještě sledovat Supernatural) :D
Rossi? Já bych řekla, že když už CM tak spíš JJ, nebo Reid. Rossi není tak milovanej :D. Aspoň v mých očích :-).
Jinak se nabízí GA (třeba Karev, Pompeovka se už nikde jinde nechytne, takže bude podepisovat další a další smlouvy), někdo z milionté odnože NCIS (protože jak původní seriál, tak LA už smrdí v éteru moc dlouho), možná i to Fire, ale tam se teď zbavili Gábiny, takže se jim asi jen tak s někým dalším nebude chtít loučit a nebo teda ten Supernatural.. Víc dlouhodobějších věcí neznám ;).
Greys Anatomy a odíde Richard, alebo Baileyová
Bojim se, ze to bude Meredith z Greys Anatomy :( herečka svůj odchod trošku naznačila v rozhovoru :/
blonckaa napsal(a):
Bojim se, ze to bude Meredith z Greys Anatomy :( herečka svůj odchod trošku naznačila v rozhovoru :/
To určitě ne, protože ta má podepsanou smlouvu na další rok, Mer nás ještě neopustí.
hledaseniki napsal(a):
To určitě ne, protože ta má podepsanou smlouvu na další rok, Mer nás ještě neopustí.
Taky si myslím. Navíc tenhle odchod by už podle mě seriál nepřežil.
Litocha napsal(a):
Taky si myslím. Navíc tenhle odchod by už podle mě seriál nepřežil.
Souhlas, myslím, že 16. řada bude poslední :-/
Kolikokoli napsal(a):
Jenom doufám, že to nebude Castiel (AKA jediný důvod proč ještě sledovat Supernatural) :D
Taky ve mě zatrnulo, jestli to náhodou nebude někdo ze SPN
andromache napsal(a):
Rossi? Já bych řekla, že když už CM tak spíš JJ, nebo Reid. Rossi není tak milovanej :D. Aspoň v mých očích :-).
Jinak se nabízí GA (třeba Karev, Pompeovka se už nikde jinde nechytne, takže bude podepisovat další a další smlouvy), někdo z milionté odnože NCIS (protože jak původní seriál, tak LA už smrdí v éteru moc dlouho), možná i to Fire, ale tam se teď zbavili Gábiny, takže se jim asi jen tak s někým dalším nebude chtít loučit a nebo teda ten Supernatural.. Víc dlouhodobějších věcí neznám ;).
já si myslím že v NCIS jen tak někdo neskončí..i když..New Orleans je už jen dopočtu
a v Criminal Minds bez Reida nebo JJ by mohli rovnou skončit
já si myslím že v NCIS jen tak někdo neskončí..i když..New Orleans je už jen dopočtu
a v Criminal Minds bez Reida nebo JJ by mohli rovnou skončit
Ještě bez Penny si to nechci představovat ;). Tahle základní trojka to tam prostě tak nějak drží pohromadě. Takže tam snad nikdo ;).
andromache napsal(a):
Ještě bez Penny si to nechci představovat ;). Tahle základní trojka to tam prostě tak nějak drží pohromadě. Takže tam snad nikdo ;).
přesně..aspoň je tam Emily a Matt které prostě miluju
přesně..aspoň je tam Emily a Matt které prostě miluju
tak Prentissovou do háje snad už nepošlou ;). Po tom, co se tam dvakrát vracela, jednou i z mrtvých :D.
andromache napsal(a):
tak Prentissovou do háje snad už nepošlou ;). Po tom, co se tam dvakrát vracela, jednou i z mrtvých :D.
to už by fakt byli hodně mimo..Prentissovou mám nejradši
andromache napsal(a):
Nevím, jestli bych to nazývala původním seriálem. I první NCIS je spin-off JAGu.