Tohle je skvělý nápad. Takhle je to mnohem lepší a přehlednější, než to bylo doteď.
Taky mi to takhle přijde přehlednější, jen kdyby tam byl ještě jeden sloupec s časem a dnem vysílání tak by to byl, aspoň tedy pro mě, úplnej top =)
Líbí. Pokud by se povedlo trochu zvýraznit, co běží ve kterých slotech proti sobě, tak to bude úplně boží.
Taky se mi to takhle líbí, ale zároveň bych měla ráda možnost porovnání mezi stanicemi v rámci jednoho dne - takže třeba to barevné odlišení podle jednotlivých dnů?
FOX má tu sledovanost nějakou slabou...
Nevím, jestli by šlo přidat další sloupce nebo zvýraznit barvami, to bych se musela zeptat fruika. Ale upřímně, vážně vám ty barvy přijdou jako dobrý nápad? Nevím, zdá se mi to poměrně nepřehledné.
náhled
Tak všichni chvalte fruika :) Zařídil, že v tabulce může být i den + hodina vysílání a navíc to udělal tak, že si můžete tabulku řadit podle jednotlivých sloupců, jak budete chtít :)
Edit: Řadit podle sloupce Tento týden je boží :) a taky podle procent :)
Jo, to řazení je super. Jen moc nefunguje řazení podle Rozdílu, mínusové hodnoty dělají problémy:)
Tolik čísel... Já chci poděkovat Ragelly za tuhle práci. Vůbec nechápu, že při tom člověk nepřijde o rozum :D
Je to super, jen bych jeste uvital u nazvu serialu i cislo epizody, slo by to? :)
Takhle je to přehledné dobře.
bundaboy napsal(a):
Je to super, jen bych jeste uvital u nazvu serialu i cislo epizody, slo by to? :)
to určitě ne :)