Žeby sa mi už konečne podarilo dobehnúť Vikingov, keď už je tá tma o 4? (ragelly, ty kde bývaš?! :D) Ostala som zaseknutá na začiatku 4.série a nejako to nie a nie dopozerať, dokonca nepomohlo ani to, že je to v ponuke Netflixu.
Čo mi pripomína, videl tu niekto Norsemen? Ak áno, čo na to vravíte? Podľa ukážky na Netflixe to vyzerá byť ako paródia na Vikingov.
Inak v novembri idú všetky príchody mimo mňa, akurát ma zaujalo, že Draco Malfoy bude v novom seriáli, možno ten si pozriem.
Bez Kevina HoC nemá cenu sledovat.
Neskutečně se těším na Cizinku, tenhle seriál mě úplně dostal, stal se mou nejmilovanější srdcovkou. Už ani ne týden, jupí ;-).
Tak mně začíná akorát F is for family. Z novinek mě nic neláká.
Že bych dál úspěšně čistila watchlist?!
Těším se na Outlander a kvůli Tomovi určitě zkusím Origin
Tak za mě jen Origin, jinak to vypadá, že budu mít v listopadu hodně času na učení :D
Juhůůůů, je to tady. Už jsem se dočkala Doctora Who a teď konečně i Jamie s Clare. Už se nemůžu dočkat!
Konečně Outlander <3
A jen informace na opravu: u Origin a Outlanderu je uvedená špatná stanice (The CW).
Narcos, House of Cards, Vikings už se moc těším.
The Grand Tour už 3.11? Nikde jinde než tady jsem neviděl zveřejněné datum premiéry 3. řady. Nějaký zdroj? Děkuji :)
Masarka14 napsal(a):
The Grand Tour už 3.11? Nikde jinde než tady jsem neviděl zveřejněné datum premiéry 3. řady. Nějaký zdroj? Děkuji :)
Ne, brala jsem to jen tady z kalendáře, robot asi tropí neplechu :)
Čo mi pripomína, videl tu niekto Norsemen? Ak áno, čo na to vravíte? Podľa ukážky na Netflixe to vyzerá byť ako paródia na Vikingov.
jo, je to dost dobrý :D určitě zkus
Super článek, akorát je tam link na Narcos místo Narcos Mexico, který zatím tady ani nemá profil.
Původní Narcos je už pravděpodobně ukočený a Narcos Mexico je spinoff, i na netflixu má samostatný profil a neprezentuje se to jako čtvrtá řada.
Aaa Origin putuje do watchlistu, díky za tip ;)
Diky za clanek, rada si tyhle nejocekavanejsi novinky mesice pravidelne ctu - clovek ma pak aspon prehled, co se mu vraci na obrazovky a co noveho si ma dat do kalenadre
Masarka14 napsal(a):
Trochu pozdě, ale TGT bude mít premiéru v lednu :). Je to potvrzené.
Možná je trochu pozdě se ptát, ale bude seznam seriálů na prosinec? Patří mezi moje nejoblíbenější články a chybí mi :( Ale během předvánočního lítání není čas, takže kdyžtak to chápu...
CrazyGeek napsal(a):
Možná je trochu pozdě se ptát, ale bude seznam seriálů na prosinec? Patří mezi moje nejoblíbenější články a chybí mi :( Ale během předvánočního lítání není čas, takže kdyžtak to chápu...
jj bude, sice neaktuální, ale ono toho v prosinci stejně tolik není, tak snad to zvládnete a lednové už snad budou v termínu :)