Já mám nejradši 3x08 - The Adhesive Duck Deficiency, když Sheldon veze Penny do nemocnice a zbytek venku pozoruje hvězdy, sjetí na koláčcích z trávy. :D
Heh jo, 3x08 byl dobrý.
Osobně nemam až tak oblíbenou epizodu jako spíš, že se mi nejvíce líbila první série či první dvě série. Nicméně třeba díl, kde hostovala Summer Glau je pro mě dost nezapomenutelný. :D
„Mluv k ní, jako by byla opravdová žena, mazli se s ní svými slovi“
... slovi? :D
Těžké se rozhodnout... ale mezi mé nej epizody patří...
1x15 Roštěnkové distribuční dilema
1x16 Reakce na arašídy
2x15 Mateřská kapacita
3x08 Deficit lepících kachen
3x11 Mateřská shoda
3x14 Einsteinova aproximace
4x18 Axiom karetního triku
4x19 Útok hackera Zarneckiho
4x24 Výměna spulubydlících
5x13 Hypotéza rekombinace
5x14 Zasvěcení do beta testování
5x16 Tip na dovolenou
5x18 Sheldonova teorie chaosu
5x20 Porucha transportéru
5x21 Hawkingova excitace
... a další :D
Kdybych musela vybrat jeden, byl by to 3x17 - "Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede, do temnoty sváže." "No nazdar, my jsme ale nerdi." :D:D
Moc dílů jsem neviděla a ani ten seiál moc nemusím, ale líbila se mi epizoda s prstenem z Lord of the Rings.
Nevím přesně která epizoda to byla, ale hrozně se mi líbila ta, jak Leonard vysvětluje Penny, jak se seznámil se Sheldonem, a odhalí i záhadu rozbitého výtahu :D
A se 3x08 souhlasím taky, ta je taktéž boží :D
Souhlasím s tou vánoční epizodou to bylo tak úžasné, já obecně mám ráda díly s Leonardovou matkou. Ta mě ničí. Ono každej díl má něco do sebe a je těžké vybrat tu nej.
mě se moc líbil díl nevím kolikátý je to ale když soupeřil o kancelář v tělocvičně se spolupracovníkem kdo ji bude mít
stekna napsal(a):
mě se moc líbil díl nevím kolikátý je to ale když soupeřil o kancelář v tělocvičně se spolupracovníkem kdo ji bude mít
5x17 Rothmanova degenerace
Sheldon řeší místo v peněžence...další přihrádka na kartičku chybí..."katastrofa":)
Já miluji díl nazvaný: Koktejlový experiment :-) Rajesh je moje nejoblíbenější postava a tato epizoda je zaměřena na něho...paráda! :-)
Nejlepší díl byl asi s03e08 kde Raj, Howard a Leonard se zhulí v přírodě a Sheldon veze Penny do špitálu. Viděl sem ho prvně když byl fungl novej a teď po 3 letech je stejně asi nej;) Taky mě naprosto rozbila scéna už nevim ze kterýho dílu kde všichni sedí u stolu a práskaj na sebe věci co si navzájem udělali;) (tys použil sheldonovo kartáček, tys mi přidával moly do jídla)
Asi S07E09 Anulace na den díkuvzdání, kdy se Sheldon opije pivem.