Teď už jenom počkáme na potvrzení zrušení JJ a Punishera příští rok...
bastardi :-( ze zrušené trojky mi bude zrovna Daredevil chybět :-(
:(
tohle zabolí u srdíčka takhle při pátku...tak snad se potvrdí verze s disney
Zvláštní. Třetí série mi přišla absolutně nejlepší, kvalita šla rozhodně nahoru. Se už docela reálně bojím o svoji milovanou JJ.... :(
Tohle zamrzí, nicméně i když je na tom Netflix dobře, chce dát šanci novým seriálům a ví, že je lepší skončit v nejlepším a řekněme si upřímně to je velké umění, při dnešních seriálech, které jsou mnohdy už zbytečně natahované.
Éra superhrdinů na Netflixu pomalu končí, snad to ustojí Jessica Jones a Punisher i když ani s nimi to dobře nevidím, vypadá to na celkové zrušené marvelovských hrdinů.
Ach jo, Daredevil teda mrzí hodně. Jsem ale ráda, že se konec třetí řady dá brát jako zakončení celého seriálu.
Tady to začíná vypadat na válku streamovacích služeb, když už Netflix nebude pokračovat s jedním s nejúspěšnějším seriálem
3 seria u mna este caka na vzhliadnutie, ale tak JJ tiez nemam pozretu 2 seriu a Punisher bol taky ..akoze fajn ,len problem som mal s jeho zdravym .. dostat nakladacku a veselo za 5 minut bojovat ako v najlepsej kondicii nedokazal ani Rocky Balboa.
Tak teď je to už jasné, že si Disney dupnul a chce mít seriály pod sebou.
Něco na zlepšení nálady:
Škoda! Třetí série byla super, kvalita rozhodně nešla dolů. Je pravda, že příběh je zakončený (i když am byly nějaké náznaky na pokračování) a proto to nebolí u srdce tak moc. Ale pořád to bolí :(
To na-ere.
Jasná věc, že zruší i Jessicu a Punishera. Dva-tři pak obnoví Disney. Tipuju, že Daredevila a JJ.
Whaat.. Škoda, Daredevil ma z týchto marvel seriálov jediný bavil :(
Tož to sů zmetci... Ale tak bylo to pěkné
Tato zpráva mě dost mrzí, protože Daredevil je rozhodně hodně podařený seriál.
Je to škoda. Z Defenders se mi právě nejvíc líbil Daredevil. :( Jak to tak vypadá, další je na řadě Jessica Jones.
A.R.G.U.S. napsal(a):
Něco na zlepšení nálady:
Díky. Tohle mi fakt tu náladu zlepšilo :-)
Jinak mi není jasný, podle čeho ty seriály ruší. Jenom sledovaností to být nemůže :-(
hledaseniki napsal(a):
Tohle zamrzí, nicméně i když je na tom Netflix dobře, chce dát šanci novým seriálům a ví, že je lepší skončit v nejlepším a řekněme si upřímně to je velké umění, při dnešních seriálech, které jsou mnohdy už zbytečně natahované.
Éra superhrdinů na Netflixu pomalu končí, snad to ustojí Jessica Jones a Punisher i když ani s nimi to dobře nevidím, vypadá to na celkové zrušené marvelovských hrdinů.
Je viac než isté, že to Netflix neukončil preto, že sú tak šikovní a chcú prestať v najlepšom, ale preto, že sú tam tlaky od Disneyho. Možno by zarezali Iron Fista, ale Netflix celkovo dáva dosť šancí aj seriálom s nižšou sledovanosťou. Luke Cage bol oceňovaný preto, že mal čierneho hrdinu a Daredevil bol top. Orange Is the new Black bol dobrý, ale tiež už pomerne presluhuje.
Som zvedavý, ako to bude ale potom u Disneyho s týmto, aj s ostatným čo získajú. Už k Deadpoolovi sa vyjadrili, že sa nehodí do ich politiky Family Friendly.
wtf to bych vůbec nečekal, pro mě nejlepší seriál od Netflixu