ani mi nedošlo, že je už prvního! :D jupííí, miluju vás
Opět po roce děkuji klukům za skvělou práci. Vězte, že vás už dopředu nenávidím :-D.
Juchů. Odpočítávání je u konce! Díky Fruiko, díky Biskine, díky SZ a KF týme.
Díky! To zas budou nervy. :D
Už jsem se nemohla dočkat a to potěšení vyluštit první dvě hádanky, to je opravdu super pocit. Moc děkuji za vaši práci.
Super, sice mě to trošku potrápilo, ale nakonec se povedlo
Děkuju moc za kalendář!! Je to úžasný :))
Konečně! Nemohla jsem se dočkat^^ Děkuji moc klucí, vaše hádanky jsou nelepší!!
Ďakujem, že hádanky pre nás stále vytvárate. Už som sa nevedela dočkať decembra len kvôli serialzoňáckemu adventnému kalendáru! Bez neho si už predvianočné obdobie neviem ani predstaviť :) ste super.
Včera, než jsem zalehla jsem si říkala, že super, zítra se vzbudím a bude tu na mě čekat adventní kalendář a dneska ráno jsem sem mrkla a prej, jé já jsem úplně zapomněla...:D
Díky všem, co se na tom podílejí a vymýšlejí hádanky a převádějí je do jejich hádací podoby.
Děkujeme, Biskine.
Já jsem věděla, že je divné, že se mi notebook v noci neuspal, jak má, když jsem u něj usla. On se mi snažil připomenout, že už je dostupné okýnko č. 1!
Tak na tohle se těším každý rok, moc děkuji. Obě dvě hádanky už jsou dnes hotové, ale vím jaké to budou zase nervy :-)
To ne, to už je zase prvního? Já nemám jediný dárek...
kjama napsal(a):
To ne, to už je zase prvního? Já nemám jediný dárek...
Bohužel už je :D Budeme rychle muset nakoupit, já mám zatím jeden dárek :D :D
Moc jsem se těšila, díky :-)
Wohooo. Předem díky za další zapeklité hádanky. Tentokrát to zkusím dát bez nápověd, a protože jsem natvrdlý, budou to určitě perné chvilky a probdělé noci :D
Dnes mám obě, jen jsem zase někde zašantročil heslo na filmy, takže reset jako vždy a pak hurá k vyplnění :D
Doufám, že se letos řádně potrápíte a nebudete to mít vyluštěný hned po půlnoci :)
Už to zas začalo :D to zas bude zničených mozkových buněk
Case*Wawe*Make napsal(a):
Bohužel už je :D Budeme rychle muset nakoupit, já mám zatím jeden dárek :D :D
to by jste měli. Já to mám nakoupené, zabalené a roztříděné v taškách, podle toho kam co ponesu.D Stačí to vzít a jít se napapat toho super vánočního papáníčka .-D A ano, musím se pochlubit, páč na vánocích pracuji již od prázdnin .-D
Atenecka napsal(a):
to by jste měli. Já to mám nakoupené, zabalené a roztříděné v taškách, podle toho kam co ponesu.D Stačí to vzít a jít se napapat toho super vánočního papáníčka .-D A ano, musím se pochlubit, páč na vánocích pracuji již od prázdnin .-D
A není to diagnóza? :-))
Já jsem někde uprostřed. Něco mám koupené nebo vyrobené, něco objednané, něco ještě ani není vymyšlené, ale momentálně mě zaměstnává synův svátek, narozeniny a Mikuláš během jediného týdne, takže Vánoce přijdou na řadu až potom. A hádanky snad nějak vmáčknu mezi to, doufám, že nad tím nebudu muset dumat hodiny...
Hurá jdeme na to.
Hádám kalendář každý rok, nikdy jsem neuhádla vše. Nevím jestli jste to letos vykoumali tak úžasně, nebo mě každé mé dítě okrádá o více a více mozkových buněk, ale letos mám jen 5 ze 17 :D .... je mi jasné že až uvidím řešení budu mlátit hlavou do zdi jak jsem pitomá :D ale fakt jste úžasní, vymyslet něco takového a už po šesté za sebou.