Legendy už nesleduju, ale tahle hláška pobavila. :D
Díky všem, moc hezký výběr. Pokud chápu správně, že si dáváte pauzu, pak dobře děláte - zasloužíte si to :-)
Gabik.029 napsal(a):
Pokud si chcete během pauzy připomenout speciály z minulých let, přikládám odkazy :)
Vánoce 2015 - 1. týden, 2. týden, 3. týden
Vánoce 2016 - 1. týden, 2. týden, 3. týden
Vánoce 2017 - 1. týden, 2. týden, 3. týden
super, neomrzí na to kouknout znovu :-) už se těším na letošní speciály!
a Legendy mě fakt pobavily, přestože těmito DC věcmi už nějakou dobu opovrhuju, hádám že i kvůli těm crossoverům :D :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
super, neomrzí na to kouknout znovu :-) už se těším na letošní speciály!
a Legendy mě fakt pobavily, přestože těmito DC věcmi už nějakou dobu opovrhuju, hádám že i kvůli těm crossoverům :D :D
Bohužiaľ, špeciály nebudú, nedostatok ľudí :(
phoboska napsal(a):
Bohužiaľ, špeciály nebudú, nedostatok ľudí :(
ach, tak to mě mrzí :-( ale úplně to chápu, taky mám plné ruce snad se vším :-) tak snad někdy příště
Olivia Caroline Jones napsal(a):
ja sledujem už len Legendy, ostatné som prestala pozerať niekedy pred rokom po jesennom finále a už sa k ním nevrátila a ostala len pri tých Legendách,ale aj tam už mám toho niekedy dosť
Destinytte napsal(a):
Legendy už nesleduju, ale tahle hláška pobavila. :D
ja ešte hej,ale už mám chuť to aj s nimi niekedy ukončiť
Ja som prestala sledovať Legendy a Arrowa už nejaké dve sezóny dozadu, ale vždy, keď je crossover, tak si tu epku pozriem.
Každopádne tá hláška z Legiend je skvelá :DD
Lill napsal(a):
Ja som prestala sledovať Legendy a Arrowa už nejaké dve sezóny dozadu, ale vždy, keď je crossover, tak si tu epku pozriem.
Každopádne tá hláška z Legiend je skvelá :DD
som zvedavá koľko to s Legendami potiahnem ešte ja =D a to,že neboli teraz v crossovere mi aj vyhovalo =D ...hneď ako zaznela mi bolo jasné,že sa tu objaví..ešte aj pokračovala asi dvoma vetami,ale to som už nevedela určiť komu patril hlas a nechcela som to kaziť,žeby som sa pomýlila