som rada, že som mohla byť súčasťou tejto rubriky a jej tvorcom a mojím spoluprispievateľom odkazujem jediné
Ospravedlňujem sa za to oslovenie, ale v neutrálnom prevedení sa mi to nepodarilo nájsť. Ďakujem za 2 krásne roky spolupráce na tejto rubrike.
Také děkuji, že jsem mohl být součástí této rubriky. Narazil jsem na spoustu soundtracků, které bych za jiných okolností ani neobjevil.
Byla to čest. ;)
Ďakujem všetkým (ehm trom) za skvelé poďakovanie. Bez vás by som to nedala...každému, kto sa kedy podielal na Slyšte, slyšte patrí obrovská vďaka.
Skvělá hudba :3 Hned po sledování jsem si ji pouštěla i na Spotify, včetně písniček, které oficiálně nepatřily k soundtracku... zmíniti mohu Go your own way :333
Teprve nedávno jsem se s tímhle seriálem seznámila (dnes už je venku 2. série) a hudba mě tedy oslovila mocně! Fakt moc pěkný hudební doprovod - od orchestrálních skladeb až po covery moderních písniček.
Zpětně vám všem děkuji za tuhle rubriku :)
IrmaVep napsal(a):
Teprve nedávno jsem se s tímhle seriálem seznámila (dnes už je venku 2. série) a hudba mě tedy oslovila mocně! Fakt moc pěkný hudební doprovod - od orchestrálních skladeb až po covery moderních písniček.
Zpětně vám všem děkuji za tuhle rubriku :)
Všetci (teda ja) ti ďakujeme. Tvorca rubriky bol Honzajs, ktorý ma potom nenápadne zmanipuloval na prebratie rubriky a zdrhol :D
phoboska napsal(a):
Všetci (teda ja) ti ďakujeme. Tvorca rubriky bol Honzajs, ktorý ma potom nenápadne zmanipuloval na prebratie rubriky a zdrhol :D
Ah! Omlouvám se, nějak jsem předpokládala, že se střídá víc lidí. V tom případě hluboká poklona patří jen a jen Tobě, phobosko! ;) A trošku Honzajsovi :D P.S. Citát, co máš v podpisu, úžasně doplňuje celé sdělení...Náhoda? :D
IrmaVep napsal(a):
Ah! Omlouvám se, nějak jsem předpokládala, že se střídá víc lidí. V tom případě hluboká poklona patří jen a jen Tobě, phobosko! ;) A trošku Honzajsovi :D P.S. Citát, co máš v podpisu, úžasně doplňuje celé sdělení...Náhoda? :D
Články som písala sama a potom ešte samozrejme porotcovia, bez nich by to nebolo ono. Aj hlavným dôvod prečo som skončila bolo to že som na to bola sama.. syndróm vyhorenia sa dostavil a už to nebolo ono. Citát úplne vystihuje čo sa stalo 🤣