Grand Tour potěšil. Vážně jsem myslel, že s tím už James bude chtít přestat kvůli věku. Ale co jsem četl, údajně se zbaví stanu tzn. konec kol na čas, celebrit atd. a bude to několik velkých speciálů. To by byla paráda.
https://www.novinky.cz/muzi/492072-clarkson-a-spol-oznamili-po-17-letech-konec-jedne-ery.html
Na DW se za chvíli bude čekat jak na Sherlocka.
Destinytte napsal(a):
Na DW se za chvíli bude čekat jak na Sherlocka.
Pokud to budou rozumné příběhy bez podsouvání agendy viny bílého muže v každé epizodě, tak budu čekat bez problémů i rok.
S tím TGT je to teď takové všelijaké. Tak asi bude čtyřka poslední, no.
Drunk_Queen napsal(a):
S tím TGT je to teď takové všelijaké. Tak asi bude čtyřka poslední, no.
Já osobně mám strach na to začít koukat, protože hodně lidí mě od toho odrazovalo. Top Gear se mi líbil moc.
salandr napsal(a):
Já osobně mám strach na to začít koukat, protože hodně lidí mě od toho odrazovalo. Top Gear se mi líbil moc.
Já myslela vyhlídky do budoucna :). Mně osobně TGT baví a hodně, ač pár maličkostí drhne. Ale názor si musí udělat každý sám.
salandr napsal(a):
TGT je fajn. Je tam znát, že si sebou hlavní trojka odvedla i hodně členů realizačního týmu, takže to působí skoro stejně. Navíc díky masivnímu rozpočtu tam fakt můžou vyvádět ještě víc, jak na BBC. Je ale pravda, že to na člověka působí trochu jinak. Baví mě to ale moc. Pokud se líbil Top Gear. TGT se bude líbit taky.
Co se týče konce, tak bych to zatím nebalil, u nich člověk nikdy neví, vždycky je šance, že se nechají ukecat, i kdyby to chtěli zabalit sami (což se u Jamese řeší už dlouho).