Sabrina super! :)
Ty Nepohádky... jsou hodně strašidelné? Lákají mě, ale já se bojím i u Harryho Pottera. :D
Van Helsing? Proboha :D
Chilling Adventures of Sabrina obnovena pro 3. a 4. sérii? A to ještě před premiérou té druhé? Ti se toho nebojí! :D
Nepohádky mě hodně zklamaly,takže druhou sérii nedám.
akurat som si pozrel profil toho zruseneho serialu .. tak v predchadzajucom sumary bol medzi predlzenymi.
Za Sabrinu som rad, zbytok nesledujem ..teda Van helsinga mam skoro prvu seriu vzhliadnutu ale celu som nedal a asi ani nebudem pokracovat.
Micuda98 napsal(a):
Chilling Adventures of Sabrina obnovena pro 3. a 4. sérii? A to ještě před premiérou té druhé? Ti se toho nebojí! :D
Podejť by se báli. Počítám, že až zveřejní čísla, tak to bude jedna z TOP sledovaných věcí na Netflixu. Takhle mají aspoň klid na práci :)
Destinytte napsal(a):
Sabrina super! :)
Ty Nepohádky... jsou hodně strašidelné? Lákají mě, ale já se bojím i u Harryho Pottera. :D
Nejsou strašidelné :-)
Jááj!!! Děkuji moc moc za VH ;) a na Sabrinu a Tell Me a Story si brousím zoubky, tak jsem ráda, že to nebudou jednorázovky ;) :)
Caroline115 napsal(a):
Nejsou strašidelné :-)
Nééé? Ty jo, já jsem u toho teda napnutá jak struna pokaždé. :D
Né, že by to bylo přímo strašidelné, ale hodně napínavé a chvilkami až nechutné :-D ale baví mě to hrozně.
Micuda98 napsal(a):
Vždyť to taky byla trefa do černého. To by to museli sakra podělat, aby nemělo cenu natáčet 3. a 4. Vem si, kolik seriálů mělo úděsnou 2. sérii, a byly tu s námi léta. A co teprve ty seriály, co byly řadu od řady horší, nedalo se na to dívat a stejně se jich stanice odmítaly zbavit. :D