Diskuze k článku Novinka pod lupou: Tidelands (Netflix)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 12. 2018 / 20:28:11 (před 5 roky)
off

Díky za lupu, zkusím :-)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 12. 2018 / 21:14:49 (před 5 roky)
off

Tak to mě vůbec nezaujalo...

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 12. 2018 / 03:29:44 (před 5 roky)
off
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 11. 2021 / 23:03:10 (před 2 roky)
on

Dokoukáno. Celkově mě seriál moc nebavil, je to pro mě jeden z těch kousků, které slouží jako kulisa, protože příběh není až tolik zajímavý, abyste u něj seděli přikovaní. Ale na druhou stranu sledování bylo zábavné, rozhodně se nejedná o nějaký velký odpad. Celkově dávám 40 %. O osudu seriálu zatím rozhodnuto nebylo, takže se dá očekávat, že další díly už nebudou. Na jednu stranu škoda, protože první série skončila cliffhangerem, na druhou stranu to ale ani tolik nevadí, protože ta kvalita ani zábavnost tam až tolik nebyly.

Závěr:
Cliffhanger. Adrielle má k dispozici téměř všechny kousky k sestavení lesního rohu k přivolání sirén, ale jeden jí chybí - má ho Cal, která ho našla ve věcech po svém tátovi. Adrielle unese Augieho i Cal, Cal se ale osvobodí. Bijou zavede Cal na pláž, kde drží Stolin Augieho jako rukojmí. Dojde k přestřelce, při které je zraněn Augie i Bijou. Cal prosí Adrielle, aby zachránila Augieho, a sama vyléčí Bijou. Adrielle si ale vezme pouze poslední část lesního rohu a odchází. Stolin je omámený písní sirén a Cal ho bodne. Jeho krev vyvolá sirény, které přichází k pobřeží a jdou si pro Cal. Scéna naznačuje, že se Cal stane novou královnou Tidelanderů.