Diskuze k článku Závěrečné Hláškoviny
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
6. 1. 2019 / 14:08:41 (před 5 roky)
off

Jedna etapa je u konca a ja sa chcem poďakovať všetkým, ktorý sa na nej podieľali. inekafe,že mi cca pred 3 a pol rokom napísal či nechcem robiť niečo takého, Gabik, ktorá to po ňom neskôr prebrala...pod oboma sa robilo skvelo =D...ďalej všetkým, ktorý na Hlaškovinách robili od samého začiatku, sme páni, ťahali sme to v dobrých aj zlých časoch. ale aj tým, ktorí boli súčasťou len na krátky čas..dali sme to.bolo to krásne a super obdobie, ale všetko raz musí skončiť...poklona, vďaka,že som mohla byť súčasťou... dámy a páni bolo mi cťou s Vami robiť a táto je pre Vás

odkaz

Gallifrey fall no more!
Editováno: 2x | Naposledy: 6. 1. 2019 / 14:11:47
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
6. 1. 2019 / 14:30:05 (před 5 roky)
off

Kahlan to zhrnula krásne, ja len pridám svoje veľké Ďakujem Tomášovi a Gabik, že to s nami ťahali tak dlho.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2019 / 14:30:17
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
6. 1. 2019 / 15:11:54 (před 5 roky)
off

Jako již tradičně skvělý výběr. Smekám před vámi, že jste schopni každý týden hledat tu "nejlepší" hlášku týdne. Odvedli jste skvělou práci takže nám teď budete chybět, ale rozhodnutí naprosto chápu. Tak snad si budeme čase moci počíst něco jiného v jiné rubrice.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2019 / 15:12:13
mayas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
6. 1. 2019 / 17:51:37 (před 5 roky)
off

Je mi to hrozně líto...:( ale chápu, že nic není navždy :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 1. 2019 / 18:38:01 (před 5 roky)
off

Pekná dvojnásobná porcia na ukončenie, obdivujem vás, že ste to dokázali častokrát ťahať aj v trojici.. Som rada, že zo začiatku som aj ja mohla prispievať, potom už bohužiaľ nebolo toľko času na sledovanie. Hlášky vždy pobavili, či prinútili sa zamyslieť, aj keď boli zo seriálov, ktoré som nesledovala a to bolo na týchto článkoch skvelé. Ešte raz vďaka :) a možno niekedy v budúcnosti nejaký špeciál? :))

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 1. 2019 / 19:53:07 (před 5 roky)
off

Inekafe a Gabik mají můj neskonalý obdiv. Stejně jako Kahlan, phoboska a další blázni.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2019 / 19:53:15
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
6. 1. 2019 / 20:09:42 (před 5 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Inekafe a Gabik mají můj neskonalý obdiv. Stejně jako Kahlan, phoboska a další blázni.

No jo, otec zakladatel a jeho partia bláznov :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Kahlan
6. 1. 2019 / 20:14:15 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

No jo, otec zakladatel a jeho partia bláznov :D

to sme my =D

Gallifrey fall no more!
Kahlan
6. 1. 2019 / 20:15:24 (před 5 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Gallifrey fall no more!
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
6. 1. 2019 / 20:34:31 (před 5 roky)
on

Vďaka všetkým hlaskovinarom, ktorí počas celej tejto doby prispievali, či už pravidelne, menej pravidelne, alebo výnimočne. Bola to super skúsenosť, ktorá mne aj Gabik dala veľa zaujímavých skúsenosti a zážitkov. Jediné, čo ma mrzí, je, že postupom času sa mi zdalo, že našu prácu už ľudia nejak berú za samozrejmosť a nevideli sme extra záujem. Taktiež na naše výzvy k pripojeniu sa do tímu reagovalo malo ludi, takže koniec Hlaskovin bol v podstate nevyhnutný a čakalo sa iba na to, kedy nás to úplne zlomí. V každom prípade ten nápad s nejakým špeciálom vôbec nie je zlý nápad, možno sa k tomu raz za rok na vianoce alebo tak vrátime a vydáme niečo jednorazové, ale tak to je všetko vo hviezdach... Vďaka všetkým ešte raz, rest in peace. *mic drop*

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
6. 1. 2019 / 20:56:20 (před 5 roky)
off

Díky všem zainteresovaným za mamutí práci na mé oblíbené rubrice. Občasný speciál je super nápad.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 1. 2019 / 22:38:03 (před 5 roky)
off

Diky moc, byla to uzasna rubrika!

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 1. 2019 / 16:37:59 (před 5 roky)
off

Zamačkávám slzu. Nedělní odpoledne bez hláškovin už nebude co bývalo... :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 1. 2019 / 19:44:33 (před 5 roky)
off

Moc hezká závěrečná dvojporce. Moje hodně oblíbená rubrika mi bude chybět, tak snad se můžu těšit na občasné speciály. Moc a moc díky všem, skvělá práce!

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 1. 2019 / 17:46:17 (před 5 roky)
off

Hláškoviny mi budou chybět. Díky za skvělou rubriku.

JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 1. 2019 / 22:03:57 (před 5 roky)
off

Ďakujem aj ja všetkým, ktorí na rubrike pracovali..Hláškoviny boli super, rada som ich čítala a aj mne budú chýbať.. :)

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.