Diskuze k článku SerialZone Awards 2018: Vítězové
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
28. 12. 2018 / 16:46:08 (před 5 roky)
off

konečně MASH do síně slávy :-) ostatní předvídatelné

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 12. 2018 / 16:53:48 (před 5 roky)
off

Docela mě překvapilo, že zvítězila Ellen :-O

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 12. 2018 / 17:52:52 (před 5 roky)
off

Gratuluji Game of Thrones a Big Bang Theory! Toto nikdo nečekal. :D

Aspon ten Mash, když už nic.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
28. 12. 2018 / 18:01:00 (před 5 roky)
off

MASH si konečně zasloužil nějakou cenu :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 12. 2018 / 18:38:40 (před 5 roky)
off
SweetRainbow napsal(a):

Ale jak bylo v článku zmíněno - příští rok naposled! :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
28. 12. 2018 / 19:11:10 (před 5 roky)
off

Už aby ten plevel (GoT, TBBT) skončil... Jak jsem ty seriály měla v jejich začátcích ráda, tak teď už je nemůžu ani cítit.

Bored now...
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
28. 12. 2018 / 19:24:32 (před 5 roky)
off

Wait, odkud bereš, že Sherlock v 2020 pokračuje? o.O

Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
28. 12. 2018 / 20:01:42 (před 5 roky)
off
SweetRainbow napsal(a):

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 12. 2018 / 20:08:36 (před 5 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Wait, odkud bereš, že Sherlock v 2020 pokračuje? o.O

na doctora se čeká do 2020

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
28. 12. 2018 / 20:34:55 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

na doctora se čeká do 2020

Jo aha, já neumím číst.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
28. 12. 2018 / 21:34:31 (před 5 roky)
off

No, tak na to, na jakou bídu to vypadalo po nominacích, to ještě nedopadlo tak tragicky. Největší radost mám samozřejmě z M.A.S.H.e a slibuji jistým serialzoňákům, že příští rok se zasadím o to, abychom tam tu přemožitelku dostali! ;) :D
K prvním dvěma kategoriím se už snad raději ani vyjadřovat nebudu a z nových dramat, která postoupila, jsem ani jedno neviděla, takže tam mi to po nominacích už bylo šumafuk.
Nová komedie, animovaný a český seriál, tam se s většinou neshodnu. A ten úspěch Dabing Street nechápu dodnes. Podle mě "mezi slepými...".
Westworld a Simon's Cat potěšili. Ellen jsem nikdy moc nemusela, ale když se nedostal Colbert, tak co už. :)
Co mě opravdu mrzí je prohra Darku v neamerickém seriálu. Nic proti mému milovanému DW, ale první řada této německé novinky byla o pár levelů výše.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 12. 2018 / 22:57:50 (před 5 roky)
off
Tempy napsal(a):

Westworld a Simon's Cat potěšili. Ellen jsem nikdy moc nemusela, ale když se nedostal Colbert, tak co už. :)
Co mě opravdu mrzí je prohra Darku v neamerickém seriálu. Nic proti mému milovanému DW, ale první řada této německé novinky byla o pár levelů výše.

Simon a jeho kočka mě potěší vždycky :). Jakožto milovník koček ty jejich eskapády prostě žeru :-). Ellen mě dost překvapila, že letos vyhrála. Ale co tak vidím útržky na netu, tak myslím, že právem :-) A jinak Dark se ti tam aspoň dostal, pár z nás se už roky snaží protlačit Wentworth, ale bez úspěchu. Jako díky nové Doctorce mě DW zase začal bavit, ale absence Wentu aspoň v nominacích je fakt hřích.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
28. 12. 2018 / 23:40:58 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Simon a jeho kočka mě potěší vždycky :). Jakožto milovník koček ty jejich eskapády prostě žeru :-). Ellen mě dost překvapila, že letos vyhrála. Ale co tak vidím útržky na netu, tak myslím, že právem :-) A jinak Dark se ti tam aspoň dostal, pár z nás se už roky snaží protlačit Wentworth, ale bez úspěchu. Jako díky nové Doctorce mě DW zase začal bavit, ale absence Wentu aspoň v nominacích je fakt hřích.

Ja sa snažím od začiatku dostať Frasiera do siene slávy, ale je to márny boj :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
29. 12. 2018 / 00:24:39 (před 5 roky)
off

Tak aspoň dva tipy správně, jestli dobře počítám.)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 12. 2018 / 00:30:35 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Jo, myslím, že se na to příští rok radši vykašlu definitiv :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 12. 2018 / 01:25:44 (před 5 roky)
off

Tak kromě GoT a Simpsonů jsem spokojená :D nechci tady rozhodně vířit žádné hejty, ale já je prostě nemám ráda a za mě osobně bych věděla hned o několika jiných seriálech, které by mohly vyhrát (i jen když se podívám na letošní další nominované :))

Z M.A.S.H.e jsem neuvěřitelně nadšená! Konečně! :D

Tempy napsal(a):

Největší radost mám samozřejmě z M.A.S.H.e a slibuji jistým serialzoňákům, že příští rok se zasadím o to, abychom tam tu přemožitelku dostali! ;) :D

Tak to už se těším!

andromache napsal(a):

A jinak Dark se ti tam aspoň dostal, pár z nás se už roky snaží protlačit Wentworth, ale bez úspěchu. Jako díky nové Doctorce mě DW zase začal bavit, ale absence Wentu aspoň v nominacích je fakt hřích.

Jak za Dark, tak Wentworth se taky přisazuji! :)

phoboska napsal(a):

I toho Fraisera bych tam ráda viděla... :D

What the fork?!
Nyx
29. 12. 2018 / 01:49:17 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo, myslím, že se na to příští rok radši vykašlu definitiv :D.

Akože nič proti TBBT, sama som to pozerávala (asi tak 3-4 série), ale aby to výhrávalo každý rok keď tu máme napríklad B99, talk to je už aj na mňa veľa. A rovnako aj GoT, akoby na svete neexistovali iné seriály. Je to už na porazenie toto.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
29. 12. 2018 / 01:53:10 (před 5 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

I toho Fraisera bych tam ráda viděla... :D

By si to aj zaslúžil. 37x Emmy, tuším 3 zlaté Glóby a tu o neho nikto ani nezakopne :D

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 12. 2018 / 01:56:10 (před 5 roky)
off

Největší radost mi dělá jako ostatním M*A*S*H v Síni slávy. Teď už to ta Buffy ale musí konečně dát! :-)

Jinak u GoT a TBBT žádná změna což je malinko ohrané. Já nominoval Agents of S.H.I.E.L.D. a je škoda, že do finále nepostoupili. The Punisher jako nové nejlepší drama mě potěšilo. U nejlepšího neamerického seriálu jsem dal hlas The Crown a také mě mrzí, že nevyhrál.

Uvidíme jak to dopadne za rok.

spike
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
29. 12. 2018 / 02:00:46 (před 5 roky)
off

Opravdu nečekaní vítězové v kategorii drama,komedie a animák. :D

Jinak jsem spokojená. :) Především s Kocourem a DW.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
29. 12. 2018 / 07:04:19 (před 5 roky)
off
spike napsal(a):

Jinak u GoT a TBBT žádná změna což je malinko ohrané. Já nominoval Agents of S.H.I.E.L.D. a je škoda, že do finále nepostoupili.

Agenty mám rád, ale myslím, že je to prostě jen lepší průměr, který si ale drží přibližně stejnou úroveň. Vždycky se najde něco, co je trumfne, byť by to mělo jen 1 nebo 2 série :)

Se Simpsonovými je to trabl, to je prostě neskutečný pojem své kategorie a museli by je diskvalifikovat, protože ti nás přežijí všechny :D

BBT už snad nemá rád nikdo, ale ač je to smutné, tlačí je dopředu hlasy lidí, co chtějí mít v repertoáru vítěze a hlasují na jistotu. To je podle mě taky důvod, proč letošní ročník přinesl tak málo překvapení

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
29. 12. 2018 / 16:23:22 (před 5 roky)
off

Kategóriu komediálny seriál nemá zmysel ani komentovať. Snáď až TBBT skončí, že mnoho ľudí zistí, že je oveľa viac lepších a vtipnejších komediálnych seriálov, než ten, čo to tu rok za rokom vyhrával

Nyx
29. 12. 2018 / 16:37:13 (před 5 roky)
off
carolos napsal(a):

Kategóriu komediálny seriál nemá zmysel ani komentovať. Snáď až TBBT skončí, že mnoho ľudí zistí, že je oveľa viac lepších a vtipnejších komediálnych seriálov, než ten, čo to tu rok za rokom vyhrával

Amen!

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 12. 2018 / 20:56:03 (před 5 roky)
off

Jsem ráda, že M*A*S*H vyhrál Síň Slávy, je jedna z mých srdcovek.
Mrzí mě, že Trpaslík nevyhrál v Neamerickém seriálu, tak snad příště.....

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 12. 2018 / 20:56:16
misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 12. 2018 / 09:39:08 (před 5 roky)
off

priznám sa, že ma najviac teší MASH. ostatné výsledky sú viac menej klišé a nič nové. :) Dokonca sa priznám, že som si bol aj pri hlasovaní vedomí, že GoT, TBBT, Simpsons a podobne to proste zas vezme tak ako po iné roky.

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
1. 1. 2019 / 20:37:11 (před 5 roky)
off

MASH bezpochyby potěšil. Štve mě jen vítězství TBBT a Simpsonů. Opravdu jsou ještě lidé, kteří to sledují?

You only live once unless you are a Winchester.
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 1. 2019 / 07:20:35 (před 5 roky)
off

Až na ty Game of Thrones docela dobrý výběr.