Diskuze k článku Hity roku 2018 podle uživatelů SerialZone
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 1. 2019 / 16:29:59 (před 5 roky)
off

Krásný článek děkuji .o).Já jsem spokojená, protože přes půlku seriálu jsem viděla a zbytek si dala chci vidět...

Jenny
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2019 / 17:07:52
Mehal
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 1. 2019 / 17:08:04 (před 5 roky)
off

Jaký je rozdíl mezi Nejzvědavější diváci v roce 2018,Nejlákavější novinky roku 2018,Nejzářivější budoucnost, ? vše jsou žebřičky o tom kolikrát si ten seriál přidali do Chci vidět ne?

Mehal
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 1. 2019 / 17:30:45 (před 5 roky)
off
Mehal napsal(a):

Jaký je rozdíl mezi Nejzvědavější diváci v roce 2018,Nejlákavější novinky roku 2018,Nejzářivější budoucnost, ? vše jsou žebřičky o tom kolikrát si ten seriál přidali do Chci vidět ne?

1. přidání do watchlistu (bez filtru)
2. přidání do watchlistu (filtr = seriál začal v roce 2018)
3. přidání do Chci vidět

V textu je to i napsáno, ale chápu, že s tolika textem se v tom dá ztratit :)

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
21. 1. 2019 / 18:15:45 (před 5 roky)
off

La Casa de Papel je neskutečně výborný seriál, jeden z nejlepších které jsem viděl. Velká škoda, že je téměř neznámý...

A Discovery of Witches bylo velké zklamání, pilot povedený, ale pak už to pro mě bylo nesledovatelné.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 1. 2019 / 19:26:50 (před 5 roky)
off

Tak pozrel som pilot Roswell, New Mexico a je to ... ehm slusne povedane .. nezazivne okrem toho hra sa na city ludi ako dcera ilegalneho pristahovalca nedostala peniaze na dalsi vyskum, lebo museli ist na stavbu muru na Mexickej hranici (doslovne povedane v pilote).. dalsi serial ktory nema cenu dalej sledovat.

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 1. 2019 / 20:03:17 (před 5 roky)
off

já předpokládám, že ten spin-off Lhářek bude katastrofa :D
PLL jsem začla sledovat někdy v roce 2011/2012, přičemž opravdu kvalitní byly první 2 série, do 4. se to dalo, no a pak to byl jen jeden absolutně velký a hodně blbý guláš :D Marlene to neumí a už by na to mohli všichni přijít

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 1. 2019 / 20:05:35 (před 5 roky)
off

A Discovery of Witches mě taaaak strašně nebavilo a tady to, koukám, zválcovalo úplně všechny kategorie :D

Romix
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 1. 2019 / 20:17:29 (před 5 roky)
off

Jsem zvědavá, jak si povede nový PLL...co jsem pochopila, tak Emison tam nebude, pouze Ali....tak jsem zvědavá, jak tohle vysvětlí :-D No každopádně očekávám, že bude hodně řevu od Emison fanoušků :-D

Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 1. 2019 / 20:36:27 (před 5 roky)
off

Musím říct, že Discovery of Witches jsem dlouho odkládala, ale pak přišel před Vánoci čas, kdy jsem si řekla, že tomu dám šanci. Za mě mě seriál velice kladně překvapil svou kvalitou a celkovým provedením. Uvidíme co hezkého nám přinese druhá série.
Jinak díky za fajn článek a přehled seriálů do roku 2019. :)

Rašík
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2019 / 20:36:52
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 1. 2019 / 21:25:06 (před 5 roky)
off

Já beru, že lidi asi tenhle typ seriálu prostě bere nejvíce, zvláště když je na motivy oblíbené knižní série (o které třeba já jsem nikdy neslyšela), ale mě prostě vadí to nazvání v článku, že za jediný skutečný hit 2018 se dá považovat jen A Discovery of Witches. Nic proti tomuto seriálu, - já ho ještě ani neviděla - ale já bych i jen v tom seznamu deseti seriálů v článku vybrala minimálně další čtyři.
Za mě osobně za shlédnutí stojí 100% Jack Ryan (nová srdcovka), nová Sabrina, Castle Rock, Altered Carbon, FBI, For the People (které bylo překvapivě skvělé), Homecoming, Take Two, The Alienist, 9-1-1 a taky The Rookie.
Vím, že tady rozhodují statistiky webu, ale zkrátka mě to žere, jak je spoustu skvělých věcí přehlíženo (je to tak vždycky, ale letos mi to přijde, že obzvlášť hrozné :D), a nebo mám jenom já divný vkus a líbí se mi každá druhá blbost ;D

What the fork?!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 1. 2019 / 21:50:06 (před 5 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Jsem zvědavá, jak si povede nový PLL...co jsem pochopila, tak Emison tam nebude, pouze Ali....tak jsem zvědavá, jak tohle vysvětlí :-D No každopádně očekávám, že bude hodně řevu od Emison fanoušků :-D

Tak na to jsem taky hodně zvědavá ;). O mě je známo, že jsem Pailyánec až do morku kostí a že jsem s PLL sekla po odshippování Paige do kšá (a byla jsem za to ráda, protože ten její návrat ke konci působil jako rána do vazu), ale jak to dopadlo s Emison vím. Na milost jsem je sice nikdy nevzala (už proto, že jsem Alison nikdy nevěřila), ale tu žádost o ruku měla pěknou, to zas jo. A fakt mě zajímá, jak tohle vysvětlí. Vždyť Alison by měla být vdaná a mít dvě děti pro kristovy rány... To tam bude nejenom bez Emily (Shay utekla k You) ale i bez dětí nebo jak? Co je tohle zase za výmysl? Nebo budou konec PLL úplně ignorovat? Ach jo.

Olivia Caroline Jones napsal(a):

já předpokládám, že ten spin-off Lhářek bude katastrofa :D
PLL jsem začla sledovat někdy v roce 2011/2012, přičemž opravdu kvalitní byly první 2 série, do 4. se to dalo, no a pak to byl jen jeden absolutně velký a hodně blbý guláš :D Marlene to neumí a už by na to mohli všichni přijít

Ámen jako.. IMK to rozhodně neumí a je s podivem, že neustále shání práci... Jestli jako doufají, že jim doroste nové publikum, toť otázka. Ale protože je to zase knížka podle Sheppardky, tak počítám, že se to zase zvrhne v přeplácaný a nechutný guláš... Ale sledovat to teda fakt nehodlám, z toho jsem už vyrostla.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 1. 2019 / 07:34:06 (před 5 roky)
off

Tak jak se tak dívám, tak Discovery of Witches opravdu vede :D

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
22. 1. 2019 / 09:17:41 (před 5 roky)
off

Charmed až ve 2 kategoriích mě dost překvapili... mě osobně stačilo vidět akorát pilot.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2019 / 11:17:08 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak na to jsem taky hodně zvědavá ;). O mě je známo, že jsem Pailyánec až do morku kostí a že jsem s PLL sekla po odshippování Paige do kšá (a byla jsem za to ráda, protože ten její návrat ke konci působil jako rána do vazu), ale jak to dopadlo s Emison vím. Na milost jsem je sice nikdy nevzala (už proto, že jsem Alison nikdy nevěřila), ale tu žádost o ruku měla pěknou, to zas jo. A fakt mě zajímá, jak tohle vysvětlí. Vždyť Alison by měla být vdaná a mít dvě děti pro kristovy rány... To tam bude nejenom bez Emily (Shay utekla k You) ale i bez dětí nebo jak? Co je tohle zase za výmysl? Nebo budou konec PLL úplně ignorovat? Ach jo.

Ale prdlajs, určitě to bude něco ve smyslu, že Ali si někam zajela, Emily je doma s dětmi a Ali se holt zdrží.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 1. 2019 / 11:35:36 (před 5 roky)
off

Na co já vlastně koukám? Z článku jsem většinu neviděla nebo maximálně pilot. Budu muset trochu pohnout. Škoda že není Výzva 2019. Ta mě vždycky donutila pustit si něco nového.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Zean
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 1. 2019 / 12:56:37 (před 5 roky)
off

se dá zjistit, že jsem fanda do sci-fi,dobrodružství a všech možných záhad.Takže "Čas čarodějnic", který na vašem žebříčku vede,je skutečně můj šálek kávy - stačila jsem ho vidět už 2x - jednou s titulky a podruhé s dabingem na HBO. Celkově se mi líbí britské seriály,např detektivka Broadchurch, ta mě skutečně nadchla(i když detektivky moc nemusím. Z dalších umístěných mě potěšily Perception(Prozíravost),Stranger Things,13 Reasons Why,Lucifer,Siréna,a nový seriál Manifest. Minulý týden jsem se po dlouhé době konečně dostala ke sledování seriálu Travelers a mrzí mě že se nedostal mezi oblíbené. - Ale každý má jiný vkus.

andromache
22. 1. 2019 / 13:16:39 (před 5 roky)
off
SweetRainbow napsal(a):

Ale prdlajs, určitě to bude něco ve smyslu, že Ali si někam zajela, Emily je doma s dětmi a Ali se holt zdrží.

Ááá Emisoňák :D. Ale vzhledem k tomu, jak celý PLL svět funguje tak nějak ztracen v čase by mě takové řešení vůbec nepřekvapilo věříš? Vážně jsem zvědavá, jak se z toho vykroutí a jak to celé vysvětlí.. Sakra, já se asi budu muset podívat na pilot O_o. Nééééé, já zrovna Alison a Monu vždycky strašně nesnášela!!

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 1. 2019 / 13:32:22 (před 5 roky)
off

Nebo Em bude voják jako její táta, a proto nebude s Ali...protože bude v zámoří na vojenských základnách :-D

andromache
22. 1. 2019 / 15:57:22 (před 5 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Nebo Em bude voják jako její táta, a proto nebude s Ali...protože bude v zámoří na vojenských základnách :-D

Tak teď jsi mě fakt pobavila :D. Emily jako vojanda :D. jestli se ze všech dívčích postav někdo hodil na vojáka, tak Spencer a nebo teda Paige, ale Emily ani omylem :D :D. Na to nemá povahu :D (a já si teď úplně vzpoměla na můj nejoblíbenější Paily fanfik, který je právě s vojenskou tématikou :D. Ach jo, já ho nechci číst už po stý :D).

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2019 / 15:58:11
Římanka
22. 1. 2019 / 20:24:14 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Ááá Emisoňák :D. Ale vzhledem k tomu, jak celý PLL svět funguje tak nějak ztracen v čase by mě takové řešení vůbec nepřekvapilo věříš? Vážně jsem zvědavá, jak se z toho vykroutí a jak to celé vysvětlí.. Sakra, já se asi budu muset podívat na pilot O_o. Nééééé, já zrovna Alison a Monu vždycky strašně nesnášela!!

Poslušně hlásím. :D
Já spíše jen hádám, jak to bude, Emison z canonu nevymažou, to i kdybych je nesnášela, tak o tom pochybuju. Spíše bude takové vysvětlení, nebo se to nebude ani zminovat. Nebo bude mít Ali děti u sebe a naopak Emily bude někde trajdat. Jsou možnosti, jak to udělat, aby vlk se nažral, Emison zůstala celá.
Já taky, Ali jsem nakonec vzala na milost, Mona je taková deux ex machina, že to hezké není. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
andromache
23. 1. 2019 / 00:21:13 (před 5 roky)
off
SweetRainbow napsal(a):

Poslušně hlásím. :D
Já spíše jen hádám, jak to bude, Emison z canonu nevymažou, to i kdybych je nesnášela, tak o tom pochybuju. Spíše bude takové vysvětlení, nebo se to nebude ani zminovat. Nebo bude mít Ali děti u sebe a naopak Emily bude někde trajdat. Jsou možnosti, jak to udělat, aby vlk se nažral, Emison zůstala celá.
Já taky, Ali jsem nakonec vzala na milost, Mona je taková deux ex machina, že to hezké není. :D

Aha, takže v podstatě jsi můj přirozený nepřítel :D :D.

Já jakožto člověk co neodpustí a nezapomene nikdy nikomu nic (dodneška nesnáším své spolužáky ze základky a pamatuju si každou pomluvu na svou osobu a to jsem je neviděla skoro 20 let), nevěří, že se lidi můžou změnit (já se nezměnila ani o píď) a razí zásadu podrazíš mě jednou, skončils a nechci s tebou nic mít jsem Alison nikdy na milost ani vzít nemohla. Na to na sobě měla až příliš mnoho hříchů, aby jí mohlo být odpuštěno ;). Takže kdyby Emison rozbili a já si mohla hřát pocit, že Em utekla zase za Paige (byť ta by byla na hlavu vzít ji ZASE na milost) zlobit se fakt nebudu :D. Ale ano, beztak myslím, že nějaká Emily tam snad ani zmíněna nebude a spíš to bude, jako by se svět PLL odehrával na některé další Zemi z multiverse....

Římanka
23. 1. 2019 / 08:50:00 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Aha, takže v podstatě jsi můj přirozený nepřítel :D :D.

Já jakožto člověk co neodpustí a nezapomene nikdy nikomu nic (dodneška nesnáším své spolužáky ze základky a pamatuju si každou pomluvu na svou osobu a to jsem je neviděla skoro 20 let), nevěří, že se lidi můžou změnit (já se nezměnila ani o píď) a razí zásadu podrazíš mě jednou, skončils a nechci s tebou nic mít jsem Alison nikdy na milost ani vzít nemohla. Na to na sobě měla až příliš mnoho hříchů, aby jí mohlo být odpuštěno ;). Takže kdyby Emison rozbili a já si mohla hřát pocit, že Em utekla zase za Paige (byť ta by byla na hlavu vzít ji ZASE na milost) zlobit se fakt nebudu :D. Ale ano, beztak myslím, že nějaká Emily tam snad ani zmíněna nebude a spíš to bude, jako by se svět PLL odehrával na některé další Zemi z multiverse....

Ne nutně, já to, že jsem Emison nikomu pod čumák nestrkám, ani na Paige naházím hovna, ačkoliv dříve jsem to dělala, ted už né, Paige hodně dospěla a ve finále mi nevadila. :D
Já někdy seriál prožívám, někdy ne. Taky si moc dobře pamatuju, co mi na základce provedli a jen u pomluv to nezůstalo, ale tak, odpustila jsem jim, protože už jsem se tím nechtěla nikdy víc zabírat, ale pamatuju si to, to jo.
Já sice Paige nemusím, ale myslím, že si zaslouží žít normálně tak, jak chtěla (však kvůli tomu i Emily opustila a proto i vzala, že svojí šanci promarnila a nedělala scény, když zjistila, že Emily už není její) a být s Emily by byl krok zpět, nemluvě o tom, že ten vztah se mi nelíbí a představa, že jsou zpátky spolu by mi moc nelichotila. Já bych řekla, že co si měly předat si předaly, mají spolu vzpomínky, ale život jde dál a pokud to budeme aplikovat do toho reálného života, tak to tak většinou dopadá. Paige nemá zapotřebí brát někoho na milost, má právo na někoho, kdo jí bude milovat a prožije s ní krásný život. Emily určitě dávno není nějaký zpráskaný pes, co přileze a knučí, aby jí vzala zpět. Emily nic neprovedla, prostě se zamilovala do někoho jiného, pokud by jí to nevyšlo s Ali, tak by si spíše našla někoho jiného, než aby lezla za bejvalkou, se kterou jí to už dvakrát nevyšlo, to dělá opravdu málokdo. But shipper's heart never stops beating.
Ali je pro mě fiktivní postava, se kterou jsem se tolik nesžila, byla dobře napsaná a nakonec se polepšila, já v druhé šance věřím, pokud si jí ten daný zaslouží a Alison učinila pokání a prošla si věcma, že ho má docela zasloužené. Není to sice takové, že bych byla nadšená, ale spíše takové "jo holka, tak dobře, máš mít".

Hele, to je klidně i možný, po Ravenswoodu jsou schopní z toho udělat cokoliv, kde Ali třeba ani není Ali nebo původní lhářky ani neexistovaly. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2019 / 08:59:47