Gabik.029: Bohové a já do toho chtěla jít v naději, že se budou věnovat Caliině a Marianině práci a taky že se konečně zbavíme trapáků Jesuse a Brandona.. Zjevně si nemohli pomoct, aby tam nenarvali další. Ach jo. To poslední, co spin-off od relativně dobrých Fosters (ne vážně, já bych to povinně pouštěla všem, co jsou proti adopci dětí homosexuálními páry) je boy drama, kdy se budou obě tahat o stejného protivu.. Ach jo. Už vím proč jsem vždycky litovala, že aspoň jedna (Mariana :D) nebyla LGBT a gaye radši udělali z Judea...
Je to docela katastrofa, ale nedokážu to nesledovat. :D
andromache napsal(a):
Gabik.029: Bohové a já do toho chtěla jít v naději, že se budou věnovat Caliině a Marianině práci a taky že se konečně zbavíme trapáků Jesuse a Brandona.. Zjevně si nemohli pomoct, aby tam nenarvali další. Ach jo. To poslední, co spin-off od relativně dobrých Fosters (ne vážně, já bych to povinně pouštěla všem, co jsou proti adopci dětí homosexuálními páry) je boy drama, kdy se budou obě tahat o stejného protivu.. Ach jo. Už vím proč jsem vždycky litovala, že aspoň jedna (Mariana :D) nebyla LGBT a gaye radši udělali z Judea...
První série Fosters byly fakt super, když byl děj vyprávěný spíš z pohledu Leny a Stef (Callie jim dělala pořád nějaký problémy, do toho dvojčata s bio matkou, práce ve škole i u policie, ...), bylo to takový dospělejší. Pak scenáristé přepnuli a začali se zaměřovat na děcka a jejich rádoby problémy, prostě z toho udělali trapný teen drama. Tak jsem se těšila, že GT se opět vrátí k těm dospělejším dějovým linkám, ale bohužel. Mně je upřímně jedno, jestli jsou postavy hetero nebo LGBT+, jestli jsou bílý, černý nebo pruhovaný, ale jakmile se chovají jak úplní blbci, tak se na to nedá koukat.
Jo, jak se přejde na děcka, tak je průser na světě :(. A tady obzvlášť.. A jinak jo, já tě chápu, ale tady bych to uvítala právě proto, aby se nehádaly o stejného chlapa. Protože když jsou obě na chlapy, tak k tomu zákonitě muselo dojít (zákonitě jako podle zákonů Freeformu, CWčka a teen dramat).
andromache napsal(a):
Jo, jak se přejde na děcka, tak je průser na světě :(. A tady obzvlášť.. A jinak jo, já tě chápu, ale tady bych to uvítala právě proto, aby se nehádaly o stejného chlapa. Protože když jsou obě na chlapy, tak k tomu zákonitě muselo dojít (zákonitě jako podle zákonů Freeformu, CWčka a teen dramat).
Yep, proto na seriály od těchto stanic vlastně už ani nekoukám (jinak mi přijde, že tam LGBT+ postavy strkají už jen tak z principu, aby se zavděčili a bylo kolem toho haló = zviditelnění pro ně, ale to možná posoudíš víc ty, já do toho až tak nevidím), navíc je to šílený klišé - dvě ségry a jeden chlap, ohraná písnička. Jako zrovna tohle se sice na konci dílu vyřešilo (chlapec je podle všeho bi a lehce do větru a Mariana už si nebrala osobně, že se s ním Callie vyspala), ale nic to nemění na tom, že se to klidně může opakovat. Já viděla jen ten pilot, takže nevím, co se tam děje dál :D
viděla jsem 2 díly co vyšly, a teda baví mě to :-) nic jiného , než že se to bude točit okolo toho, kolem čeho se to točí, jsem nečekala
hlavně ty střihy v ději, to je moc dobře udělaný! a poslední scéna v 1. díle stála za to :D :D (myslím, že po 2. díle by mohlo být jasnější, že Marianě najdou nějaký jiný objekt zájmu a nebudou se o jednoho maníka s Callie hádat - snad :D)
Gabik.029 napsal(a):
Yep, proto na seriály od těchto stanic vlastně už ani nekoukám (jinak mi přijde, že tam LGBT+ postavy strkají už jen tak z principu, aby se zavděčili a bylo kolem toho haló = zviditelnění pro ně, ale to možná posoudíš víc ty, já do toho až tak nevidím), navíc je to šílený klišé - dvě ségry a jeden chlap, ohraná písnička. Jako zrovna tohle se sice na konci dílu vyřešilo (chlapec je podle všeho bi a lehce do větru a Mariana už si nebrala osobně, že se s ním Callie vyspala), ale nic to nemění na tom, že se to klidně může opakovat. Já viděla jen ten pilot, takže nevím, co se tam děje dál :D
Já bych neřekla z principu ;). Jako jo, některé působili nacpané násilím (třeba Curtis v Arrow, to je hrůza), ale třeba coming-out Alex ze SPG přišel tak nějak přirozeně a uvěřitelně. Na teen věci nekoukám, takže nemůžu posoudit nakolik je to tam nacpané násilím a nakolik to sedí k charakteru postav :-). A věř tomu, že pro každý seriál je terno, když si ho oblíbí LGBT komunita. A pro herce obzvlášť.. teda já můžu soudit jenom herečky, ale zase z vlastní zkušenosti.. Taková Lucy Lawless má věrnou LGBT komunitu doteďka a byla by jí k tomu klidně stačila jenom ta jedna role. Lesby (me included) jsou hrozně věrný fandom (až jsem někde slyšela přezdívku lesbrador a sedí to :D). Ale jinak s tím klišé souhlas. Je to trapný. Ale podle toho spoileru by mě fakt pobavilo, kdybykluka nakonec ulovil Jude :D.
andromache napsal(a):
A věř tomu, že pro každý seriál je terno, když si ho oblíbí LGBT komunita.
To jsem přesně myslela, že přesně tohle scenáristi zjistili, tak tam někoho šoupnou z principu (a neříkám násilím, klidně to můžou být naprosto přirozené zápletky).
Wau, to vypadá hrozně..díky za rekap a neztrátu času. Jak do toho mohli ukecat Rogera Barta?
Je to sice kompletne off topic, ale bude tento rok zase seriálová výzva? Naozaj dúfam, že áno :)