Výsledky a trofeje až večer. Nepředvidatelné okolnosti.
Tady pouze 3 správně... :(
Tipovačku som asi premeškal, ale výhra Richarda Maddena ma teda veľmi potešila! Skvelý výkon v skvelom seriáli.
The M napsal(a):
Tipovačku som asi premeškal, ale výhra Richarda Maddena ma teda veľmi potešila! Skvelý výkon v skvelom seriáli.
Taky jsem nadšená! Fakt si to zaslouží!
A pro mě bod :)
Já jsem prostě jednička, proto vždy jedna hvězdička.
Ok, překoukla jsem se, mám dvě, což je na mě rekord.
Jestli jsem se dobře dívala, měla bych mít čtyři trefy! Výsledek nad očekávání. Tentokrát se změny na poslední chvíli celkem vyplatily.
Víte, co naštve? Když zjistíte, že jste zapomněli tipovat, i když jste bylj přesvědčení, že jste hlasovali :-D
Pět správných tipů je určitě můj rekord, protože většinou znám polovinu nominovaných a navíc jsem vedle jak jedle :D
Ale výsledky mi letos celkem udělaly radost :)
4 hvězdičky? normálně jsem snad na sebe víc hrdá za tohle, než za tu dnešní úspěšnou zkoušku :D :D paráda :-)
Tak letos jsem se překonala a ani omylem jsem netrefila vůbec nic. :DD
Letos se mi to tipování vážně nepovedlo, jen jedna hvězdička.
Tak ještě ty Emmy, kde pro jistotu netrefím vůbec nic :D
Po 2 letech hvězdička, ale ne jedna ale hned 3! Vím, že samochvála smrdí, ale já jsem fakt hrdej! :D
3 správne tipy, pre mňa super! :D Vďaka za trofeje. :)
Jako dvě hvězdy teda jsem na sebe fakt hrdá :-D loni žádná takže já jsem absolutně spokojená
pět správných, jsem se překonala :D
Tři hvězdičky? Tomu říkám životní úspěch! :'D
Dvě správně, nepřekonala jsem se, ale naštěstí ani nepohoršíla:)
Ha! Za pět! :D "Tentokrát jsem to opravdu nečekal." :D
2 spravne ale dalsie 3 by som mal keby som daval co si myslim ze vyhra a nie to co chcem aby vyhralo ...
Tak letos dvě. :)
Jinak za filmové jsem velmi spokojena (zvláště pak, když 3 kategorie byly víc než jasné a šla jsem u nich na jistotu :D)
Minulý rok čtyři, tento ani jedna. Ale zase mám další tip na co koukat.
Jéj, ja som dala 4 *. Super. A to som si myslela, že po tom, ako to v noci blblo, že sa mi ani nenačítajú. :)
Letos 3. Na to, že si tyhle seriály nechávám, až se trošku odleží, takže jsem neviděla ještě ani jeden, na sebe jsem hrdá.
Jak jsem říkala, mě prostě Glóby nejdou :D 1*
Micuda98 napsal(a):
Tady pouze 3 správně... :(
Taky 3, stejně jako loni.
Já se vždycky těším na noční chat a nejen, že jsem na něj zapomněla, já zapomněla i na celé Glóby! A s tím souvisí i mé tipy - hned po otevření jsem tam něco "pro jistotu" naklikala a už jsem se k tomu na začátku ledna zapomněla vrátit. :D
BTW zdá se mi to, nebo byla letos účast nějak velmi slabá? Netipuje více lidí?
edit: 2 tipy, mohlo to být lepší (ale i horší)
Normálne som prekvapená, že mi až 3 tipy vyšli. Nikdy som nemala toľko hviezdičiek. Minulý rok má Glóbusy zdá sa minuli a rok predtým som mala len trofej za účasť. Som spokojná, hoci to bol ozaj iba tip.
A budou i fotky z červeného koberce?
zip napsal(a):
A budou i fotky z červeného koberce?
To bohužel nebudou, není čas :(