No možno to kvôli ukončeniu aj raz dopozerám. :D
Osobně si myslím, že už je na čase. Občas už se na to fakt nedá koukat a to snesu hodně.
Sledování Vikings je poslední dobou hotové utrpení. Ani bych o další prodloužení nestála.
Po časovém skoku to už bylo více či méně zklamání.
kunlun napsal(a):
Osobně si myslím, že už je na čase. Občas už se na to fakt nedá koukat a to snesu hodně.
Přesně moje řeč. Jsem si myslel, že seriál půjde i bez Ragnara, a pár dílů to i vypadalo slibně, ale v 5. sérii šla kvalita seriálu rapidně dolů... myslím si, že 20 dílů na 1 sérii je moc.
patrik1177 napsal(a):
Přesně moje řeč. Jsem si myslel, že seriál půjde i bez Ragnara, a pár dílů to i vypadalo slibně, ale v 5. sérii šla kvalita seriálu rapidně dolů... myslím si, že 20 dílů na 1 sérii je moc.
No to nevím, on spíš ten seriál už nešel s Ragnarem :P První půlka 4. řady byla jednoznačně to nejhorší, s čím ten seriál přišel. Pátá série to hodně zvedla, ale na první 2 řady už to určitě nemá
Forest napsal(a):
No to nevím, on spíš ten seriál už nešel s Ragnarem :P První půlka 4. řady byla jednoznačně to nejhorší, s čím ten seriál přišel. Pátá série to hodně zvedla, ale na první 2 řady už to určitě nemá
Tak každý to vidí jinak. Ale jo, s tím souhlasím, že první 2-3 série byli topka, pak to šlo z kopce.
Nová série už se prostě starým dílům kvalitou nepřiblíží. Pořád jsou některé scény zajímavé, ale jiné jsou už hlouposti
Ideální čas na ukončení. Spokojenost :)
Nevím jak vy, ale já jsem docela zvědavý, jak tahle řada dopadne :)