Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Protector (Netflix)
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 1. 2019 / 11:33:54 (před 5 roky)
off

Turecký seriál, který není telenovelou? Možná že ho vyzkouším... obzvlášť, když tady v NPL získal překvapivě dobré hodnocení :)

What the fork?!
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2019 / 15:27:40 (před 5 roky)
off

Pilot si mně získal,ale ta Turečtina !!! Jako přežiji všechno možné,ale k tomuto potřebuji titulky.Jinak seriál jsem rozhodně zařadila na watchlist.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 1. 2019 / 17:59:41 (před 5 roky)
off

Turecký seriál mě neláká, ale určitě vyzkouším pilot a uvidím. Hodnocení překvapivě vysoké .o)

Jenny
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 1. 2019 / 09:26:55 (před 5 roky)
off

dufam ze mam ten spravny serial .. je aj v anglictivne vonku .. verzia HINDI/eng ako som preklikol tak je pekne v anglictine aj plus anglicke titulky ..ak niekomu by nevyhovovala turectina.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
10. 1. 2019 / 22:27:57 (před 5 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

dufam ze mam ten spravny serial .. je aj v anglictivne vonku .. verzia HINDI/eng ako som preklikol tak je pekne v anglictine aj plus anglicke titulky ..ak niekomu by nevyhovovala turectina.

Díky, to bych snad mohla zkusit :-)

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
10. 1. 2019 / 23:01:43 (před 5 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Môžem potvrdiť. Na Netflixe je to predabované do angličtiny a okrem toho aj do nemčiny a poľštiny, takže určite existujú verzie aj v angličtine.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker