Diskuze k článku Novinka pod lupou: Cavendish (CBC)
martinol
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 1. 2019 / 19:04:37 (před 5 roky)
off

Já byl celej pilot jenom vytočenej jak se všichni chovají, po dlouhé době nechci vidět další díl seriálu, na který jsem se těšil. Bylo to příšerný.

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
10. 1. 2019 / 19:51:28 (před 5 roky)
off
martinol napsal(a):

Já byl celej pilot jenom vytočenej jak se všichni chovají, po dlouhé době nechci vidět další díl seriálu, na který jsem se těšil. Bylo to příšerný.

Plne ťa chápem :D Rovnaké pocity som mal po seriáli Ghosted. Zo všetkých seriálov v tej sezóne som sa naň tešil asi najviac a keď som videl, aká debilnosť (hľadal som nejaké slušné slovo) z toho vzišla, tak by ma k sledovaniu už ničím nedostali. Ani keby sa tam objavila Gillian Anderson :D

CUTE_BUT_PSYCHO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 1. 2019 / 01:24:36 (před 5 roky)
off

Ragelly obdivujem že si dokázala pretrpieť celý pilot, ja som sa dostala do 90% TRAILERU a viac už som nezniesla... Cítila som sa fyzicky nepríjemne z tej debilnosti postáv a dialógov ... ako fakt nič pre mňa... :D

I might be bad, but I am perfectly good at it.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 5. 2019 / 15:13:47 (před 5 roky)
off
vevusss napsal(a):

Ragelly obdivujem že si dokázala pretrpieť celý pilot, ja som sa dostala do 90% TRAILERU a viac už som nezniesla... Cítila som sa fyzicky nepríjemne z tej debilnosti postáv a dialógov ... ako fakt nič pre mňa... :D

Já nedala ani 50.