Já byl celej pilot jenom vytočenej jak se všichni chovají, po dlouhé době nechci vidět další díl seriálu, na který jsem se těšil. Bylo to příšerný.
martinol napsal(a):
Já byl celej pilot jenom vytočenej jak se všichni chovají, po dlouhé době nechci vidět další díl seriálu, na který jsem se těšil. Bylo to příšerný.
Plne ťa chápem :D Rovnaké pocity som mal po seriáli Ghosted. Zo všetkých seriálov v tej sezóne som sa naň tešil asi najviac a keď som videl, aká debilnosť (hľadal som nejaké slušné slovo) z toho vzišla, tak by ma k sledovaniu už ničím nedostali. Ani keby sa tam objavila Gillian Anderson :D
Ragelly obdivujem že si dokázala pretrpieť celý pilot, ja som sa dostala do 90% TRAILERU a viac už som nezniesla... Cítila som sa fyzicky nepríjemne z tej debilnosti postáv a dialógov ... ako fakt nič pre mňa... :D
I might be bad, but I am perfectly good at it.
vevusss napsal(a):
Ragelly obdivujem že si dokázala pretrpieť celý pilot, ja som sa dostala do 90% TRAILERU a viac už som nezniesla... Cítila som sa fyzicky nepríjemne z tej debilnosti postáv a dialógov ... ako fakt nič pre mňa... :D
Já nedala ani 50.