Diskuze k článku Den v seriálech: CW premiéry, piloty, prodloužení a další
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 1. 2019 / 17:02:57 (před 5 roky)
off

Jane až v březnu? :o Ve watchlistu je 13.1., tak jsem se těšila.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 1. 2019 / 17:33:15 (před 5 roky)
on

Jak já už se těším na ODAAT.. Jedna z mála komedií, které si svou laťku fakt drží.. Plus hostovačka Amy a Rosy z B99.. Yas please!

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 1. 2019 / 19:24:03 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Jak já už se těším na ODAAT.. Jedna z mála komedií, které si svou laťku fakt drží.. Plus hostovačka Amy a Rosy z B99.. Yas please!

Přesně! Těšila jsem se už předtím, ale když jsem na instagramu viděla, že se Melissa a Stephanie chystají do ODAAT, tak jsem začala opravdu nedočkavě odpočítávat dny...
Předem hodlám všem oznámit, že 9. února nehodlám být rušena, dokud nesjedu celou sérii :D

What the fork?!
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 1. 2019 / 19:25:18 (před 5 roky)
off

Jane az tak pozde? A dekuju za fotku Young Pope, zamotala mi hlavu :-D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 1. 2019 / 21:00:27 (před 5 roky)
on
SparkySpeirs napsal(a):

Přesně! Těšila jsem se už předtím, ale když jsem na instagramu viděla, že se Melissa a Stephanie chystají do ODAAT, tak jsem začala opravdu nedočkavě odpočítávat dny...
Předem hodlám všem oznámit, že 9. února nehodlám být rušena, dokud nesjedu celou sérii :D

A tak jako má to jenom dvacet minut, to bude rychlý :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 1. 2019 / 21:24:47 (před 5 roky)
off

To Pure má být opravdu, nebo je to metafora pro závislost na sexu? To jsem z toho traileru nějak nepochytila.