Diskuze k článku Seriálová výzva 2019 začíná!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 1. 2019 / 16:29:59 (před 5 roky)
off

Mám dotaz: U kategorie Pilot seriálu, který má v názvu maximálně 5 znaků se počítá i určitý člen The?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 1. 2019 / 16:56:10 (před 5 roky)
off

Uf...rozhodně to bude výzva. Těším se na plnění a díky za novou i starší výzvu.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
22. 1. 2019 / 16:57:46 (před 5 roky)
off

25% hotovo... :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 1. 2019 / 17:01:27 (před 5 roky)
on
andromache napsal(a):

Mám dotaz: U kategorie Pilot seriálu, který má v názvu maximálně 5 znaků se počítá i určitý člen The?

no jasně :)

andromache
22. 1. 2019 / 17:04:16 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

no jasně :)

Oká, takže Crown padá.. Naštěstí mi byl doporučen jiný kandidát, který splňuje podímky :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
22. 1. 2019 / 17:05:02 (před 5 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

25% hotovo... :D

Já imaginárně už tak 70% splněno, reálně 5% :D. Ale aspoň už mám jasno, co do které kategorie narvu (teda skoro všude mám jasno, u pár věcí ještě nevím).

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 1. 2019 / 17:19:52 (před 5 roky)
off

Tak to bude náročné, někdo mi bude muset s některými seriály poradit. Najde se nějaký dobrovolník, co by mě radil u některých kategorií?

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 1. 2019 / 17:25:47 (před 5 roky)
off

Tak někde už mám představu a dvě rovnou hotové, otázka bude kde ten Most! nakonec skončí
A sakra kde jsem měla jasno nejsou profily serialu

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2019 / 17:29:30
andromache
22. 1. 2019 / 17:36:40 (před 5 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Tak někde už mám představu a dvě rovnou hotové, otázka bude kde ten Most! nakonec skončí
A sakra kde jsem měla jasno nejsou profily serialu

Požádej o přidání ;). Zrovna teď to tady docela jde :-).

andromache
22. 1. 2019 / 17:37:11 (před 5 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

Tak to bude náročné, někdo mi bude muset s některými seriály poradit. Najde se nějaký dobrovolník, co by mě radil u některých kategorií?

Jako mohla bych to zkusit :-). Záleží na kategorii :-). U některých mám u sebe víc kandidátů i ;).

hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
22. 1. 2019 / 17:37:53 (před 5 roky)
off

Tak je to tady, děkuji!

Nejlepší film je seriál.
Undertaker4
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 1. 2019 / 17:59:35 (před 5 roky)
off

hello :) pilot seriálu z adventní hádanky z jakéhokoliv roku?

ragelly
22. 1. 2019 / 18:15:04 (před 5 roky)
on
Undertaker4 napsal(a):

hello :) pilot seriálu z adventní hádanky z jakéhokoliv roku?

jj :)

misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 1. 2019 / 18:16:02 (před 5 roky)
off

jen taková poznámka, že seznam seriálů z městem v názvu je u kategorie pod toutu kategorií.

XOXO Michaela
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 1. 2019 / 18:18:50 (před 5 roky)
on

A já si zrovna dneska posteskla, že není výzva. Super

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
22. 1. 2019 / 18:22:09 (před 5 roky)
off

Díky za výzvu, zase bude na další rok zpestření. I když pochybuju, že ji dokážu splnit :)

misyrka napsal(a):

jen taková poznámka, že seznam seriálů z městem v názvu je u kategorie pod toutu kategorií.

Taky jsem si všiml, že v předpřipraveném filtru u "barev" se zobrazují "města".

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Deaneira
22. 1. 2019 / 18:24:33 (před 5 roky)
off

Základní otázka seriál podle jména - původní název nebo český nebo je to fuk?

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2019 / 18:25:12
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
22. 1. 2019 / 18:28:49 (před 5 roky)
off

Tak konečně. :) Témata vypadají dobře, koukám na svoje plány a minimálně tři čtvrtiny během roku přijdou přirozenou cestou, takže jdu každopádně do toho. )

zuzana.mrak
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
22. 1. 2019 / 18:39:04 (před 5 roky)
off

Juuu tak snad letos vyjde 100 % :-)

Case*Wawe*Make
22. 1. 2019 / 18:41:19 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako mohla bych to zkusit :-). Záleží na kategorii :-). U některých mám u sebe víc kandidátů i ;).

ANimovaný seriál, Revival,Reboot.Remake,seriál ze streamovacích služeb a navržený na Globy a seriál s max. 5 znaky.

Jinak A Discovery of Witches mohu přidat do britských seriálů.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
andromache
22. 1. 2019 / 18:54:32 (před 5 roky)
off

ANimovaný seriál, Revival,Reboot.Remake,seriál ze streamovacích služeb a navržený na Globy a seriál s max. 5 znaky.

Jinak A Discovery of Witches mohu přidat do britských seriálů.

Tak z animáků mě napadá Disenchantment případně Carmen Sandiego, Revival reboot remake Charmed, MacGyver, Charlieho Andílci streamovací služby cokoli od netflixu (já budu mít asi Altered Carbon nebo Jessicu Jones), Globy The Americans, Noční recepční nebo Killing Eve a seriál s max pěti znaky třeba You, nebo český Lynč :-).

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2019 / 19:09:52
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 1. 2019 / 19:25:50 (před 5 roky)
off

Tak to vypadá dobře...je to výzva .o), těším se a doufám,že splním všechno !

Jenny
D@nnyss
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 1. 2019 / 19:32:00 (před 5 roky)
off

Mno pěkně jste to vykoumali, to jooo. To zase bude hledání toho "pravého" seroše. Snad to nebudu dohánět na poslední chvíli jako minulý rok. U mě největší výzvou bude určitě animák, protože jediný který jsou koukatelný jsou Simpsonovi. Děcka snad poraděj…:))) díky za to...:)

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
22. 1. 2019 / 19:34:54 (před 5 roky)
off

Chtěla bych se zeptat, zda u kategorie "Město" se započítávají i názvy smyšlených měst pro ten daný seriál.

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 1. 2019 / 20:32:24 (před 5 roky)
off

Hmm, tak letos je to na první pohled drsný. Uvidím jak dopadne druhý pohled :-)

Daniela
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 1. 2019 / 21:00:26 (před 5 roky)
off

V lednu jsem toho stihla vidět už nechutně hodně, ve výzvě jsem na 70 %. Chybí mi 6 kousků.

Animák a 5 znaků najdu bez problému. V pilotech rebootu, remaku či revivalu si taky vyberu.
Nejhorší bude tahle trojice... Jako minulý rok mám problém najít český seriál, na který jsem schopná kouknout a seriál, který měl v NPL 100 % - na ten si budu muset počkat. Snad bude! :D
Nová kategorie s názvem města mě docela děsí, pač tam není nic lákavého.

EDIT: Tak jsem na 75 %. Zapomněla jsem si tam hodit Baby (do pěti znaků).

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2019 / 06:01:57
ragelly
22. 1. 2019 / 21:41:30 (před 5 roky)
on
Deaneira napsal(a):

Základní otázka seriál podle jména - původní název nebo český nebo je to fuk?

je to jedno :)

ragelly
22. 1. 2019 / 21:42:12 (před 5 roky)
on
proobacz napsal(a):

Chtěla bych se zeptat, zda u kategorie "Město" se započítávají i názvy smyšlených měst pro ten daný seriál.

myslím, že to není problém, pokud se seriál jmenuje jako smyšlené město (ve kterém se ten seriál asi teda odehrává), tak je to ok :)

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
22. 1. 2019 / 22:49:37 (před 5 roky)
off

Tak hotovo. :D :D Nesuďte mě, měla jsem dnes hooodně volného času. :D A taky už toho mám hodně nakoukáno od Nového roku. :)

A prozradili by mi ti z vás, kteří už jsou s The 100 dále, jestli se to zlepší, nebo to bude stále tak CWózní? :D Námět je solidní, ale to šílený teen drama... Asi už fakt stárnu! :D

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2019 / 22:56:46
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 1. 2019 / 23:11:41 (před 5 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak hotovo. :D :D Nesuďte mě, měla jsem dnes hooodně volného času. :D A taky už toho mám hodně nakoukáno od Nového roku. :)

Já na tom s volným časem nejsem zdaleka tak dobře, ale povedlo se mi vhodně rozmístit 10 z 12 viděných pilotů, takže 50% hotovo :-)

Všimla jsem si drobné chyby - když kliknu na "Piloty hodnocené v roce 2019", tak se tam pak nahoře zobrazí "Seznam ohodnocených pilotů v roce 2018" - ten rok by chtělo opravit.

Destinytte
23. 1. 2019 / 05:34:31 (před 5 roky)
off
Tempy napsal(a):

Jooo! Někdo je horší než já! :D

Deaneira
23. 1. 2019 / 06:01:47 (před 5 roky)
off

Tak už 80% a do večera bude víc, nojo prckovi rostou zuby tak mám v noci nějak moc času
A je fajn pracně hledat miniserii kterou zkouknete a zjistit že Dukla 61 ji je a vy už jste ji viděli

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 1. 2019 / 06:23:25
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 1. 2019 / 07:16:59 (před 5 roky)
off

takže tretí pokus zvládnuť celú výzvu začína :D z roka na rok sa zlepšujem, takže možno tak v 2026 to dám :D ale budem sa snažiť aby som splnila už tohtoročnú výzvu. vyzerá jednoduchšie ako tá 2018

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 1. 2019 / 12:00:08 (před 5 roky)
off

Letos uvidíme. Loni jsem u některých kategorií nemohla nic najít, protože všechny možnosti už jsem měla probrané - tedy, co jsem z toho chtěla vidět, už jsem viděla, a tak jsem se spíš nutila do něčeho, na co jsem neměla náladu, nebo mě to nezajímalo vůbec, než že by mě to přivedlo na něco dobrého, co bych jinak nezkusila. Asi vyplním, co bude sedět, ale hrotit to nebudu.

Tempy
23. 1. 2019 / 12:10:45 (před 5 roky)
off
ševča napsal(a):

Loni jsem u některých kategorií nemohla nic najít, protože všechny možnosti už jsem měla probrané - tedy, co jsem z toho chtěla vidět, už jsem viděla, a tak jsem se spíš nutila do něčeho, na co jsem neměla náladu, nebo mě to nezajímalo vůbec, než že by mě to přivedlo na něco dobrého, co bych jinak nezkusila.

Jo, s tím jsem taky občas bojovala. :) Hlavně u některých seriálů z předešlých výzev jsem tenkrát viděla opravdu jen ten pilot, takže jsem na to samozřejmě už zapomněla a málem je letos sledovala znova. :D

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 1. 2019 / 12:33:15 (před 5 roky)
off

hádam to tento rok doklepem do úspešného konca :D

Bee Doo, Bee Doo
Director of SHIELD
23. 1. 2019 / 12:35:53 (před 5 roky)
on

Ok, vytipoval jsem si 20 seriálů. Teď co nejdřív vyřadit některé serialy z watchlistu, protože mám pocit, že některé serialy z výzvy ve watchlistu skončí, tak ať to nemám tak přecpaný. Takže tuhle výzvu začnu asi až v létě. ☺

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 1. 2019 / 13:20:30
Case*Wawe*Make
23. 1. 2019 / 17:27:34 (před 5 roky)
off

Já vím, že je to blbá otázka, ale může být ta číslovka v psané formě?

Destinytte
23. 1. 2019 / 18:26:55 (před 5 roky)
off

Tak už to mám taky za sebou.

Asi si budu muset na tenhle rok dát nějakou osobní výzvu. :D

ragelly
23. 1. 2019 / 18:35:19 (před 5 roky)
on

Já vím, že je to blbá otázka, ale může být ta číslovka v psané formě?

jj :)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 1. 2019 / 20:34:15 (před 5 roky)
off

mno, to bude oříšek ale jdu do toho, jen si nejdříve splním filmovou, a pak začnu seriálovou, abych v tom neměla hokej:)

"Vím, že nic nevím."
andromache
24. 1. 2019 / 01:20:13 (před 5 roky)
off

Táák a s dnešními příspěvky je výzva na 35% splněna :D. A jinak jsem se dívala, že můj aktuální crush na jednu herečku mi vyřeší rovnou čtyři kolonky.. Tak se mi to líbí děcka :D :D. Letos to možná bude i rekordně rychle :D.

andromache
24. 1. 2019 / 01:22:49 (před 5 roky)
off

Btw, Freeform je kabelovka že?

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
24. 1. 2019 / 09:37:05 (před 5 roky)
off

Jsem asi jedna z mála, které letošní výzva připadá těžší než loňská. K většině jsem si nicméně nějaký seriál už vyhlídla. Jen mě trošku mrzí, že jsem si pár kousků, které by se mi sem krásně hodily, vystřílela na konci prosince...

Janee
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
29. 1. 2019 / 20:57:22 (před 5 roky)
off

Pilot seriálu je jakýkoliv první díl daného seriálu nebo se první díl musí jmenovat Pilot? A je jedno který rok měl ten pilot premiéru? Předem dík za odpověď :D

ragelly
29. 1. 2019 / 21:08:10 (před 5 roky)
on
Janee napsal(a):

Pilot seriálu je jakýkoliv první díl daného seriálu nebo se první díl musí jmenovat Pilot? A je jedno který rok měl ten pilot premiéru? Předem dík za odpověď :D

První díl :) A ano, je jedno, kdy byla premiéra :)

Tempy
29. 1. 2019 / 21:11:28 (před 5 roky)
off
Janee napsal(a):

Tak to by byl dobrej hardcore! :D To až za rok. ;) :D Ne, první díl se může jmenovat jakkoli. Rok vzniku může být taky jakýkoliv, pokud zrovna nejde o kategorii 2019 samozřejmě. Důležitý je, aby tys to viděla v roce 2019. :)

andromache
29. 1. 2019 / 21:26:14 (před 5 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak to by byl dobrej hardcore! :D To až za rok. ;) :D

Jen to ne :D. Znám jenom jeden díl, co se jmenuje pilot a to tuším 11x01 Doctora Who :D. byť mi to teda v hlavě nadělalo slušnou paseku, nechápala jsem, jak se může díl jmenovat pilot, když je to už jedenáctá sezóna :D. Hmm... :D.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
30. 1. 2019 / 22:42:53 (před 5 roky)
off

A pořád platí, že musí být poprvé viděný pilot? Loni to, tuším, byla jedna z podmínek...

m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
31. 1. 2019 / 01:12:37 (před 5 roky)
off

A jak se bude počítat odškrtnutý pilot u revivalu, když většina revivalů (Twin Peaks, Akta X, Prison Break...) se připojuje k původnímu seriálu, který už jsem třeba viděl a teď navážu revivalem?

A dá se ještě zlatá uznat za barvu nebo už je to hodně mimo? :)

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
ragelly
31. 1. 2019 / 01:56:06 (před 5 roky)
on
m.abrams napsal(a):

A jak se bude počítat odškrtnutý pilot u revivalu, když většina revivalů (Twin Peaks, Akta X, Prison Break...) se připojuje k původnímu seriálu, který už jsem třeba viděl a teď navážu revivalem?

A dá se ještě zlatá uznat za barvu nebo už je to hodně mimo? :)

zlatá je v pohodě barva :)

tak do výzvy zadáváš stejně název seriálu, ne konkrétní díl, tak když tam dáš např. twin peaks tak si myslím, že při vyhodnocování bude jasné, že to máš dobře, že jsi tím nemyslel pilot, ale revivalový "první" díl :)

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
3. 2. 2019 / 01:18:13 (před 5 roky)
off

Vy mi s těmi kategoriemi vůbec nepřejete! :D Já si přidávám obtížnost tím, že chci, aby to byly letošní novinky a s těmi glóby mám smůlu. Pak ještě navíc budu muset čekat do prosince na advent a na podzim se modlit o přesun. :D
Teď přemýšlím, co bude těžší. Seriál o 5-ti znacích nebo nutnost podívat se na cz seriál...

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 2. 2019 / 23:31:08 (před 5 roky)
off

bude nějaká trofej za minulou výzvu? ať ten svůj dobrý pocit můžu taky sdílet