Diskuze k článku Novinka pod lupou: The ABC Murders (BBC)
Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 1. 2019 / 14:15:45 (před 5 roky)
off

Všetky anglické seriály majú pre mňa osobne taký špecifický pokojný a zároveň tajuplný nádych. Na jednej strane je to niečo čo ma až natoľko nebaví a na druhej strane si neviem predstaviť, že by som to nemala vidieť :D. Pilot mi pripadal trošku pomalší, ale zvyšok minisérie mi ubehol rýchlejšie :).
Osobne som najviac zvedavá bola na herecký výkon Ruperta Grinta a musím povedať, že sa mi vážne pozdával :D. Samozrejme, veľmi pozitívne hodnotím herecké schopnosti aj všetkých ostatných hercov, obzvlášť vraha.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
26. 1. 2019 / 16:14:02 (před 5 roky)
off

Černoušci byli super, ale tady jsem byla zklamaná, od začátku mi něco nesedělo. Knihu jsem četla několik let zpět, ale věděla jsem, že je tam hodně věcí špatně. Takže knížku jsem si znovu po shlédnutí minisérie přečetla a nechali akorát hlavní kostru, jinak všechno jinak. Nejvíc mě zklamalo ukázání Poirotovy minulost,i kterou si jen tak vycucali z prstu asi aby to bylo zajímavější. Velké zklamání, ani Malkovich to nezachránil. Tohle se BBC nepovedlo. Jsem holt milovník knih, ten kdo předlohu nezná může být asi spokojený.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 1. 2019 / 18:41:21 (před 5 roky)
off

Uvidím co další díly. Nebylo to špatné, ale něco tomu chybělo a musím uznat, že mě zamrzelo to, že zde Poirot neměl takovou tu úctu a respekt, jak je většina z nás zvyklá a bylo s ním nakládáno jako s nějakým póvlem. :/

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 1. 2019 / 10:02:29 (před 5 roky)
off

Vydržel jsem koukat asi půl hodiny a pak to vypnul. Pro mě je Hercule Poirot prostě David Suchet.

Marvio
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
27. 1. 2019 / 10:46:31 (před 5 roky)
off

Co je od Agáty Ch. musím kouknout a porovnávat. Jasně nejlepší Poirot je herec David Suchet a nikdo lepší nebude!Ale obsazení mě lákalo hlavně J. Malkovich, tak nebylo to špatné .o) (podle knihy to úplně nebylo)...

Jenny
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 1. 2019 / 10:47:00
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 1. 2019 / 16:12:11 (před 5 roky)
off
eliska.musilova napsal(a):

Černoušci byli super, ale tady jsem byla zklamaná, od začátku mi něco nesedělo. Knihu jsem četla několik let zpět, ale věděla jsem, že je tam hodně věcí špatně. Takže knížku jsem si znovu po shlédnutí minisérie přečetla a nechali akorát hlavní kostru, jinak všechno jinak. Nejvíc mě zklamalo ukázání Poirotovy minulost,i kterou si jen tak vycucali z prstu asi aby to bylo zajímavější. Velké zklamání, ani Malkovich to nezachránil. Tohle se BBC nepovedlo. Jsem holt milovník knih, ten kdo předlohu nezná může být asi spokojený.

Knihy jsou prostě nejlepší :-) Navíc detektivky Christie už jsou prověřený klasiky, nevím, proč mají takovou potřebu to měnit....obzvlášť tu minulost Poirota...v knihách se o ní sice příliš nemluví, ale vždycky z nich jasně vyplývalo...no však víš co, nechci tu prozrazovat...

Ale i tak...pořád lepší tenhle Poirot v podání Malkoviche, než ten akční a hysterický Poirot z toho novějšího filmu Vražda v Orient Expresu