Dva body pro mě, juch :)
Jsem prý letos úplně zapomněla tipovat, tak nic, no.
Až lidstvo padne, až padnou naši opičí následovníci, až se Země bude potácet na hranici mezi planetou a bezduchou skálou, až dorazí mimozemšťané vykopat starobylé zbytky dávné lidské civilizace a jedním z artefaktů bude televize, a pokud ji zvládnou zapnout.... tak tam poběží nová řada Supernatural! :-D
ConnieCZ napsal(a):
Až lidstvo padne, až padnou naši opičí následovníci, až se Země bude potácet na hranici mezi planetou a bezduchou skálou, až dorazí mimozemšťané vykopat starobylé zbytky dávné lidské civilizace a jedním z artefaktů bude televize, a pokud ji zvládnou zapnout.... tak tam poběží nová řada Supernatural! :-D
Díky, právě jsem si kvůli tobě řádně poprskala monitor :D. I když ne že bych nevěřila, že tomu tak nebude žejo :D.
ConnieCZ napsal(a):
Lepe bych to nenapsala :-D, ale co se da delat, tesim se na dalsi serii uz ted. Jinak uz krome Legacies (a ty uz taky jen sporadicky) nic na CW nesleduju - a to to byla moje nejoblibenejsi stanice!
Riverdale ma potešil
Supernatural nás všetkých prežije :D
Legacies fajn, ale nechápem prečo predĺžili tú somarinu, ktorá uráža pôvodné Charmed
luciakanky napsal(a):
Riverdale ma potešil
Supernatural nás všetkých prežije :D
Legacies fajn, ale nechápem prečo predĺžili tú somarinu, ktorá uráža pôvodné Charmed
Charmed predlzili lebo je to politicky korektne dielo, ktore ukazuje silne rasovo "nie biele" zeny.
z uvedenych sledujem len Legacies, Riverdale mam jednu seriu ale mienim niekedy pokracovat a Supernatural som skoncil asi 10 seriou, mne proste ten Misha Collins lezie tak na nervy ze som to dalej nezvladal(okrem toho uz sa to zacalo moc opakovat a dej nebol zrovna zaujimavy).
Teda doufal jsem ve větší průvan minimálně v arrowverse, BL prodlužují nevím proč a samotnej Arrow už dávno nemá tu šťávu, co na začátku. No tak snad za rok.
ty superhrdiny by měli opravdu protřídit... a ty Charmed jsou taky fraška
The CW u mě boduje jen s The 100, nejlepší věc, která u nich a kdekoliv jede , ale ta je až v jarním programu, tak uvidíme :-)
a podobně jak už tu někdo psal, věci od CW jsem kdysi mohla sledovat pořád, ale teď je to bída - arrowverse a úplně zbytečně přehypovaný Riverdale
Tak letos se mi v tipovačce zatím daří, kromě jednoho jsem tipla zatím všechno správně, tak jen, aby to tak šlo dál.:D
Za Supernatural jsem ráda, i když jsem teda sezónu nebo dvě ve skluzu...:D Ale já to klukům přeju. ♥
K Riverdale a k Dynastii se snad časem taky dostanu, ale Arrowerse mě nějak přestává bavit, uvažuju, že se ani nedodívám na rozkoukané série.:-/ A nové Čardějky...No, já se u nich povětšinou vcelku dobře bavím, ale já to neberu jako nějaký reboot i když to tak má být, ale prostě to beru jako další příběhy z universa Čarodějek. A Legacies nesleduju a ani neplánuju.
Nezaprodali náhodou tvůrci Supernatural svoji duši skutečnému Ďáblu? :) Já už si to fakt neumím vysvětlit... Jinak tenhle rok válím. 0 typů správně so far :D
Některá prodloužení fakt nechápu. :D
Nové Charmed jsem prostě nedala, to nejde.
Legacies jsem ani nezačala sledovat. Supernatural bude taková americká verze Ulice.
Dynasty bez Cristal sledovat nebudu.
CW nemá jedinej dobrej seriál, takže tady je mi to úplně jedno
Nesmrtelné seriály.
Sleduju jen Arrowa, který se docela dá a Flashe, ze kterého je pro mě už jen trapná blbost, tahle série je fakt strašná, pokud se to nezvedne uvidím jestli budu sledovat dál...
Achjo, a já si od Ježíška tak přál, aby se to, co si troufá říká Charmed, v květnu odporoučelo do propadliště televizních dějin :(
Jinak já jsem se modlila za prodloužení nejteplejšího seriálu na CW Legends of Tomorrow (aneb jediný seriál, kde je každý gay, nebo bi, dokud se neprokáže opak :D) a jsem ráda, že mi to CW splnilo. Z celého Arrowverse je mám fakt nejradši (možná proto, že někdo psal, že je to taková Xena pro novou generaci.. No, něco na tom bude :D). Nechápu prodloužení Black Lightinga, ale budiž. SPG je letos dobrá, jenom se fakt bojím, že až jim dojdou nápady na záporáky, odskáče to chudák Lena a to teda fakt ale fakt nechci. SPN nemá cenu komentovat, Sam a Dean budou lovit démony ještě i z domova důchodců :D.
super už si len nájsť čas pozrieť arrowa od šiestej série, flasha od štvrtej a ostatné od prvej série v maratóne :)
andromache napsal(a):
Jinak já jsem se modlila za prodloužení nejteplejšího seriálu na CW Legends of Tomorrow (aneb jediný seriál, kde je každý gay, nebo bi, dokud se neprokáže opak :D) a jsem ráda, že mi to CW splnilo. Z celého Arrowverse je mám fakt nejradši (možná proto, že někdo psal, že je to taková Xena pro novou generaci.. No, něco na tom bude :D). Nechápu prodloužení Black Lightinga, ale budiž. SPG je letos dobrá, jenom se fakt bojím, že až jim dojdou nápady na záporáky, odskáče to chudák Lena a to teda fakt ale fakt nechci. SPN nemá cenu komentovat, Sam a Dean budou lovit démony ještě i z domova důchodců :D.
Taky jsem nejvíc ráda ze Legends, myslela jsem si že je tato řada poslední. Fakt mě to baví, je to odlehčený a vždy se u toho zasměju.
CW jde kompletně mimo mě, takže ten jeden bod se vlastně dá považovat za úspěch.
Uf.. Prodloužili Legends of Tomorrow. Za mě super. A myslím, že Sam a Dean budou honit démony ještě několik sérií.
Z hviezdnej desiatky sledujem polovicu seriálov, čo je asi najviac z veľkej 5. Supernatural si drží úroveň, sledovanosť. Teším sa na jubilejnú 300.epizódu :)
Z 5 noviniek sú predĺžené zatiaľ 2 seriály. myslím si, že predĺžia ešte jeden, buď Roswell alebo All American. Neviem, ktorý z tejto dvojice má lepšiu sledovanosť...
Síce ešte 6.séria The 100 neštartovala, tipujem, že by sa mohla dočkať obnovenia na 7.sériu (teda za predpokladu, že nepovedali tvorcom, aby pripravili uspokojivé finále v prípade nepredĺženia).
andromache napsal(a):
Díky, právě jsem si kvůli tobě řádně poprskala monitor :D. I když ne že bych nevěřila, že tomu tak nebude žejo :D.
Pardon :D :D Myslím, že by se měla zavést tipovačka, kdy který seriál skončí :D Tipuji 2050 :D
Cpt.Zoe napsal(a):
Pardon :D :D Myslím, že by se měla zavést tipovačka, kdy který seriál skončí :D Tipuji 2050 :D
Tak to už budou buď kucíí v domově důchodců, nebo to budou hrát jejich klony :D :D. Ale u některých těch seriálů by ta tipovačka na konec zajímavá byla, to zas jo. Pár nekončených veteránů (Tak jde čas, Ulice a podobné blbiny nepočítám) by se tu našlo :D.
Dynasty bylo aspoň taková guilty pleasure, teď už je to o ničem, když tam není original Cristal a místo ní je tam ta nemastná neslaná náhrada....a teď ještě se zbavili Stevea...no škoda, že to neodpískali, ale bohužel no, tohle asi pojede ještě hodně dlouho
Flash,Arrow,Riverdale tohle jsou druhý Vánoce