Juchůů Shameless! :)
Jsem nadšená za Fuller House i za Sex Education, ale nechápu proč má být 5 série pro Fuller House poslední :(
Takže po Ashovi i Stan Against Evil? :(
Sex Education! Super. Tam bych ale zrušení ani nečekala. :)
arthurcz napsal(a):
Takže po Ashovi i Stan Against Evil? :(
jj :'(
Teším saaa, že sex education predlžili, aj som to očakávala podľa sledovanosti a ohlasov. Super. :)
Travelers zamrzi. Inak nesledujem nic .. teda pozriem Sex Education, ale tam sa pedlzenie cakalo.
Očekávané prodloužení Sex Education potěšilo.
Tak zrušení travelers mě hodně štve :/
Za Sex Education a Shameless jsem moc rád.
Ale Travelers neměli rušit...
Stan Against Evil mi nevadí, to mě moc nebavilo...
Shameless mám rád. Myslel som si, že táto 9.séria bude jeho poslednou. Viem, že herec William H.Macy má rád svoju postavu Franka a bol by ju ochotný hrať aj ďalších niekoľko rokov. Otázkou však je, ako si seriál povedie v 10.sérii. Predsa len, jeden Gallagher je už z kola von a ďalší Gallagher seriál na konci tejto série opustí. Frank je super, ale Fiona mi tam bude chýbať. Snáď jej nepripravia koniec s tým blbcom Steveom/Jimmym
carolos napsal(a):
Shameless mám rád. Myslel som si, že táto 9.séria bude jeho poslednou. Viem, že herec William H.Macy má rád svoju postavu Franka a bol by ju ochotný hrať aj ďalších niekoľko rokov. Otázkou však je, ako si seriál povedie v 10.sérii. Predsa len, jeden Gallagher je už z kola von a ďalší Gallagher seriál na konci tejto série opustí. Frank je super, ale Fiona mi tam bude chýbať. Snáď jej nepripravia koniec s tým blbcom Steveom/Jimmym
No to jsem taky zvědavej, jak to s Fionou dopadne
Ian se vrátí v další sérii, nedávno to oznámili...
A.R.G.U.S. napsal(a):
No to jsem taky zvědavej, jak to s Fionou dopadne
Ian se vrátí v další sérii, nedávno to oznámili...
Zrušili Gotham, tak je bez práce :D. No fakt je, že nikdo neví jak nebo kdy se vrátí. Taky nakonec může jen hostovat.
carolos napsal(a):
S Fionou problém nevidím, seriál může pokračovat dál i bez ní. Spíš mi tam budou připadat nějak nadbyteční Veronica a Kevin, jejich dějová linka mě nikdy nebrala a přece jen Fiona k nim byla nejblíž. I když kam by zas chodil Frank chlastat :D. No a taky doufám, že neskončí s Jimmym...