Diskuze k článku Seriálové osudy: New Amsterdam, Legion
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 2. 2019 / 19:59:39 (před 5 roky)
off

Bod za New Amsterdam je doma :)

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
4. 2. 2019 / 20:08:05 (před 5 roky)
off

Klasika kvalitní komiksovky ruší, ty nevalné kvality pořád prodlužují...

janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 2. 2019 / 20:22:28 (před 5 roky)
off

za New Amsterdam sa teším, videla som síce len prvé dva diely ale bavilo.. škoda, že sa nerobia dalej titulky k tomuto seriálu :(

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
4. 2. 2019 / 20:54:48 (před 5 roky)
off
janka89 napsal(a):

za New Amsterdam sa teším, videla som síce len prvé dva diely ale bavilo.. škoda, že sa nerobia dalej titulky k tomuto seriálu :(

Taky mě ty titulky mrzí. Ty dva díly se mi líbily možná i víc než vychvalovaný Good Doctor, ze kterého moc odvařená nejsem. A bod do tipovačky taky potěší.

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
4. 2. 2019 / 21:22:22 (před 5 roky)
off

Ani jedno nesleduju, ale za Amsterdam je zelené políčko, vážně se mi letos nějak daří, čekám, kdy se to změní..:D

Infinity...
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
5. 2. 2019 / 08:47:24 (před 5 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Klasika kvalitní komiksovky ruší, ty nevalné kvality pořád prodlužují...

Arrowverse XD
Hej, možná to oživí na Disney+...Hlavně neztrácet naději. :D

TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
5. 2. 2019 / 09:30:51 (před 5 roky)
off

Za Legion jsem asi i ráda. První série byla perfektní, bohužel druhá se mi už tolik nelíbila. Doufám v důstojné ukončení.

madPav3l
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
5. 2. 2019 / 16:14:15 (před 5 roky)
off
Litocha napsal(a):

Taky mě ty titulky mrzí. Ty dva díly se mi líbily možná i víc než vychvalovaný Good Doctor, ze kterého moc odvařená nejsem. A bod do tipovačky taky potěší.

Já stále doufám, že někdo bude pokračovat, když ne, tak to asi dokoukám s anglickými někdy.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 2. 2019 / 16:27:19 (před 5 roky)
off

Můžete to aktualizovat v tipovačce? :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 2. 2019 / 16:53:27 (před 5 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Můžete to aktualizovat v tipovačce? :D

Asi ne. Říkala jsem to fruikovi už asi třicetkrát a nereaguje :)

Chrosticek
5. 2. 2019 / 19:39:05 (před 5 roky)
off

Za New Amsterdam som aj ja rad, tiez len prve dve casti kedze titulky nikto nerobi, ale malo to šťavu a slapalo to paradne, Good Doctor ma absolutne nebavil, zato toto ano... snad niekto bude robit titulky...

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 2. 2019 / 21:07:42 (před 5 roky)
off

New Amsterdam - na titulky.com se teď objevily slovenské na ep. 3. Autor v komentáři píše, že bude pokračovat.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 2. 2019 / 21:08:07
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 2. 2019 / 21:17:50 (před 5 roky)
off
Nevada napsal(a):

New Amsterdam - na titulky.com se teď objevily slovenské na ep. 3. Autor v komentáři píše, že bude pokračovat.

néé, už zas slovák :(. Tak to už se českých nedočkám a můžu seriálu dát sbohem rovnou.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
6. 2. 2019 / 09:39:07 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

néé, už zas slovák :(. Tak to už se českých nedočkám a můžu seriálu dát sbohem rovnou.

To tolik vadí? Mě přijdou slovenské titulky v pohodě, stahuju si je pokud nemám k dispozici české.

andromache
6. 2. 2019 / 18:53:29 (před 5 roky)
off
TheDanielss napsal(a):

To tolik vadí? Mě přijdou slovenské titulky v pohodě, stahuju si je pokud nemám k dispozici české.

Mě osobně jo a hodně. Slovensky nemám problém diskutovat a rozumět, ale když mám mít dohromady češtinu, slovenštinu a angličtinu, tak mám v hlavě takový bordel, že z toho seriálu nic nemám. Kor když je třeba i nějaká odbornost, jako je tomu u lékařských seriálů. Takže ano, vadí. A extra mi to vadí ve chvíli, kdy slovenské titulky odradí od někoho od překladu do češtiny (ještě pořád mám zlost za Reverie, kde přesně k tomuhle došlo).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Chrosticek
7. 2. 2019 / 20:59:27 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Mě osobně jo a hodně. Slovensky nemám problém diskutovat a rozumět, ale když mám mít dohromady češtinu, slovenštinu a angličtinu, tak mám v hlavě takový bordel, že z toho seriálu nic nemám. Kor když je třeba i nějaká odbornost, jako je tomu u lékařských seriálů. Takže ano, vadí. A extra mi to vadí ve chvíli, kdy slovenské titulky odradí od někoho od překladu do češtiny (ještě pořád mám zlost za Reverie, kde přesně k tomuhle došlo).

Je zaujimave, ze Slovakom toto vobec nerobi problem, ale opacne to problem je :) Bud rad, ze aspon niekto sa toho chytil a zacal prekladat, ja som velmi rad

andromache
7. 2. 2019 / 21:12:13 (před 5 roky)
off
Chrosticek napsal(a):

Je zaujimave, ze Slovakom toto vobec nerobi problem, ale opacne to problem je :) Bud rad, ze aspon niekto sa toho chytil a zacal prekladat, ja som velmi rad

Jestli to Slovákům dělá nebo nedělá problém není moje starost. A ne, ráda teda fakt nejsem, protože pro mě to je stejné, jako by ty titulky nikdo nedělal.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 2. 2019 / 21:18:08 (před 5 roky)
off
Chrosticek napsal(a):

To neplatí všeobecně, já si často ani nevšimnu, jestli jsou titulky české nebo slovenské :-) Ale souhlas s andromache v tom, že je škoda, pokud to někoho odradí od překládání...

nighthunter
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 2. 2019 / 16:07:05 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Jestli to Slovákům dělá nebo nedělá problém není moje starost. A ne, ráda teda fakt nejsem, protože pro mě to je stejné, jako by ty titulky nikdo nedělal.

cry more :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
10. 2. 2019 / 17:48:57 (před 5 roky)
off

To mně více vadí nepřesný český překlad s hrubkami než solidní slovenský. A že to odradí českého překladatele od překládání? Možná. Ale třeba si najde jiný, ještě nepřeložený seriál, takže pak bude o titulky víc.