Jsem asi jedinen, kterej nesnasel clayna crawforda v roli Riggse. Debilkovskej knirek a ofina a nesnesitelnej manerismus me tak lezly na nervy, ze jsem na to nedokazal koukat. Naopak postava Colea je hodne sympaticka, takze od 3. Sezony nadsene sleduju. Doufam, ze prodlouzi, at uz z Wayansem, nebo bez nej.
Hrus napsal(a):
Jsem asi jedinen, kterej nesnasel clayna crawforda v roli Riggse. Debilkovskej knirek a ofina a nesnesitelnej manerismus me tak lezly na nervy, ze jsem na to nedokazal koukat. Naopak postava Colea je hodne sympaticka, takze od 3. Sezony nadsene sleduju. Doufam, ze prodlouzi, at uz z Wayansem, nebo bez nej.
Nejsi, ja jsem na nej byla dil od dilu alergictejsi. V prvni serii mel (pro me) jeste zajimavou vedlejsi linku, ale o tu v te druhe prisel a zustal jen nesnesitelnej hnup.
Ach jo, to ten nový 24 seriál nebude mít z původním seriálem nic společného, jen se to snaží přiživit na jménu této super série, takové jednání je neodpustitelné....
Super, som rád, že Emma Roberts bude hrať v 9.sérii. Najradšej by som ju videl znovu v úlohe Madison Montgomery :D
Dúfam len, že sa v seriáli objaví viac ako na jednu epizódu a nie ako v Culte.
A.R.G.U.S. napsal(a):
Ach jo, to ten nový 24 seriál nebude mít z původním seriálem nic společného, jen se to snaží přiživit na jménu této super série, takové jednání je neodpustitelné....
Tak to máš pravdu, taky z toho nejsem moc nadšená .... tohle fakt dělat nemuseli.