ztotožňuju se úplně kompletně se vším napsaným u Sex Education! :D děkuju :-)
(říkám si, že prostě nějak museli Otis x Maeve natáhnout do další série... :D)
Za mě by to byla scéna z True Detective 03x05, když se Roland a Wayne setkají po 24 letech. Pouštěla jsem si to asi pětkrát a pokaždé mne to dojímalo. Už se nemůžu dočkat, až konečně zjistím, co se tehdy mezi nimi stalo. :-)
AnnaAlžběta napsal(a):
Za mě by to byla scéna z True Detective 03x05...
To už bylo v únoru. ;)
No jo, pardon :-) tak to je návrh do února :-D
AnnaAlžběta napsal(a):
No jo, pardon :-) tak to je návrh do února :-D
No já se ozval hlavně kvůli tomu, že tuhle scénu mám právě jako jednu z možností na únorovou scénu. Vždycky si píšu scény, které mě v tom daném měsíci zaujaly, a pak z nich nějakou vyberu do článku. :)
Furiant napsal(a):
No já se ozval hlavně kvůli tomu, že tuhle scénu mám právě jako jednu z možností na únorovou scénu. Vždycky si píšu scény, které mě v tom daném měsíci zaujaly, a pak z nich nějakou vyberu do článku. :)
Jasně :-D já na scény, které by mne tak zaujaly, moc nenarazím, a když jsem viděla právě tuhle, tak jsem si říkala, že doufám, že se v článku objeví. Jen jsem si zapomněla zkontrolovat, kdy ten díl běžel, letí to moc rychle. Jsem ráda, že ještě někomu se ta scéna líbila. :-) Tak budu čekat na ten únorový, jestli se třeba neobjeví :-)
V januári sa mi najviac páčila scéna zo Supergirl S04E10: Suspicious Minds. Supergirl zachráni plukovníčke Haleyovej život pred neviditeľnými zabijakmi. Myslel som si, že ako vďaku zamlčí jej pravú identitu, no miesto toho sa jej Haleyová začne vyhrážať, ako ju zničí. Alex to nemôže ďalej počúvať a päsťou ju knokautuje k zemi :D Tá scéna bola fantastická, pobavila :)