Jack Ryan (Amazon): prodlouženo pro 3. sérii
Zdravím, nemáte tam náhodou chybu ?. Protože at hledám jak chci tak seriál Jack Ryan má zatím venku jen 1 sérii. Díky
prunus napsal(a):
Zdravím, nemáte tam náhodou chybu ?. Protože at hledám jak chci tak seriál Jack Ryan má zatím venku jen 1 sérii. Díky
Ne, mají to napsané správně. Jack Ryan byl už dávno obnoven pro druhou sérii a nyní byl obnoven i pro třetí. :)
Za Jacka Ryana a Alexu s Katie mi srdce plesá, z Counterpart bolí -.-
Counterpart je další super seriál, který zrušili
Jack Ryan nebyl nic extra, ta druhá polovina nebyla nic moc, nejvíc mě štve, jak na něj pořád vídám reklamy, to mi ten seriál dost znechutilo...
Já jsem tak naštvaná, že zrušili counterpart, tak kvalitní seriál.
A.R.G.U.S. napsal(a):
Counterpart je další super seriál, který zrušili
Jack Ryan nebyl nic extra, ta druhá polovina nebyla nic moc, nejvíc mě štve, jak na něj pořád vídám reklamy, to mi ten seriál dost znechutilo...
To mě teda taky štve, přesně jak píšeš .o(
Za Family Guy som rád, aj keď od MacFarlana mám ďaleko radšej American Dad! Ten je o triedu lepší a vtipnejší, než Family Guy. Doteraz sa čudujem FOX, že to zrušila.
Dúfam, že American Gods potvrdia 3.sériu, aj keby to malo byť potvrdenie len na záverečnú sériu. Keď už sa pustili do nakrúcania, bola by škoda skončiť niekde v polke.
allyska napsal(a):
Já jsem tak naštvaná, že zrušili counterpart, tak kvalitní seriál.
Tak on je sice zrušený, ale prý se ho snažej udat dalším platformám. Třeba se poštěstí...
Counterpart mě mrzí, páč to má potenciál, škoda.