To se dalo čekat. Snad bude třetí série JJ víc jako třetí Daredevil.
Dalo se to čekat ale i tak je to smutné. Hlavně zrušení Daredevila a Punishera je podle mě velká škoda. Snad se tyto seriály někdy vrátí na streamovací službě Hulu, kterou vlastní Disney.
*pretends to be shocked
Škoda celého toho projektu. Bolo to tak ako filmový svet Marvelu - na seriál ojedinelé a kvalitné (aj keď Iron a Defenders pokrivkávali). Neuveriteľne sa im podarilo vyzdvihnúť pouličných hrdinov dodať tomu aj serióznosť v rámci komiksového sveta.
Obávam sa, že ak to Disney niekedy vzkriesi, tak to bude zas odľahčené v mantineloch "Family friendly" a skončí tak temný hrdinský svet.
spike napsal(a):
Dalo se to čekat ale i tak je to smutné. Hlavně zrušení Daredevila a Punishera je podle mě velká škoda. Snad se tyto seriály někdy vrátí na streamovací službě Hulu, kterou vlastní Disney.
Nevlastní:
https://www.serialzone.cz/forum/cteni/15822-disney-kupuje-fox/ aj o hulu
Ale chystá svoj projekt. Keď už tu nik nediskutuje, aspoň prečítať :)
Disney po nákupu FOXů vlastní 60% podíl Hulu.
http://www.tvzone.cz/clanek/37695-kdo-ma-zajem-o-daredevila/
Doufám, že to alespoň zakončí spolehlivě...
Punishera je škoda :/
spike napsal(a):
Disney po nákupu FOXů vlastní 60% podíl Hulu.
http://www.tvzone.cz/clanek/37695-kdo-ma-zajem-o-daredevila/
Podielnici schválili nákup, ale ešte stále sa čaká na oficiálne potvrdenie. Definitívne uzavretie dohody sa očakáva v lete.
Dopísal by som to do článku, ale nik naň nereagoval, asi na to nik nemá názor.
Tak snad bude mít JJ nějaké slušné zakončení. :)
Sang napsal(a):
Přiznám se, že já to nevěděla - proč se ruší Jessica?
Pretože Disney celkovo ruší spoluprácu s Netlfixom. Síce postupne, ale celkovo. Aj nové filmy už tam nebudú a staré postupne sťahujú. Disney chystá novú streamovaciu službu (viď môj odkaz) a ak mu nezablokujú nákup Foxu, bude vlastniť aj Hulu. Čo je problém pre Príbeh služobníčky, tak ako odkúpenie štúdia je problém pre Deadpoola, keďže Disney nie je za tvorbu mimo rámec "pre celú rodinu".
Netlfix chcel použiť ďalšie postavy z Marvelu, aby boli seriály zaujímavejšie, ale to im Disney neschválil, respektíve požadoval ďalšie peniaz, aj keby nemali vlastné seriály, ale boli by len ďalšími postavami v existujúcich seriáloch. Disney tiež tlačil na viac epizód a Netflix skôr šiel po kratších sériách 8-10 častí. Vlastnili práva na Iron Fista, Cagea, Daredevila, Punishera a Jessicu, takže teoreticky aj keď ukončili niektoré série, mohli používať Fista a Cagea u Jessici a podobne, ale neochota Disneyho na spoluprácu zrejme prispela k tomu, že to vzdali celkovo, než aby naťahovali len niečo.
Ak by všetko Disneymu vyšlo, tak by mohol obnoviť tieto série u seba, ale neviem si predstaviť po nejakej pár ročnej pauze (aj z pohľadu divákov, aj z pohľadu zmlúv s hercami) a navyše by to muselo byť odľahčenejšie. Tak ako aj filmy, nemusia byť všetky uletené ako Ant-Man, ale rozhodne Disney nepripustí žiadnu ťažšiu, či temnejšiu tému. Politická korektnosť je u Disneyho dôležitejšia než čokoľvek iné.