Diskuze k článku Seriálové osudy: Man in the High Castle, Nightflyers a další
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 2. 2019 / 16:43:48 (před 5 roky)
on

Pardon, dneska se topím v moři práce a nemám čas napsat další NPL, takže další vydání zítra a mezitím alespoň tahle (vesměs) rušící jednohubka.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 2. 2019 / 18:56:03 (před 5 roky)
off

FUJ! Jsem se lekl... už jsem si myslel, že nebude další řada The Man in the High Castle. Aspoň bude příběh (dobře?) uzavřený. Nejlepší způsob zrušení/ukončení seriálu. Hádám, že si ale počkáme asi tak rok, dva.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 2. 2019 / 18:57:51
Moty
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 2. 2019 / 20:40:29 (před 5 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

FUJ! Jsem se lekl... už jsem si myslel, že nebude další řada The Man in the High Castle. Aspoň bude příběh (dobře?) uzavřený. Nejlepší způsob zrušení/ukončení seriálu. Hádám, že si ale počkáme asi tak rok, dva.

Poslední řada je plánována pro vysílání ke konci letošního roku.

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
20. 2. 2019 / 21:31:02 (před 5 roky)
off

Nightflyers som čítal a knižná predloha sa mi veľmi páčila. Keď oznámili seriál, potešil som sa, no dúfal som, že to spravia iba ako minisériu o nejakých 10 epizódach.

Zo seriálu som videl prvé 3 epizódy a moc ma to teda nezaujalo. Keď to porovnám so seriálom Origin, ktorý štartoval asi mesiac pred Nightflyers, ten ma zaujal hneď od prvej epizódy, či už príbehom alebo sympatickými postavami.

Otázka pre užívateľov - dopozeral Nightflyers niekto? Má to uzatvorený príbeh, či sa to končí otvorene?

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 2. 2019 / 23:04:33 (před 5 roky)
off

Je škoda, že The Man in the High Castle bude mít jen čtyři série když plno horších seriál jich mají o dost víc. Snad finálová série bude stát za to.

spike
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 2. 2019 / 23:05:03 (před 5 roky)
off
Moty napsal(a):

Poslední řada je plánována pro vysílání ke konci letošního roku.

Aha, jsem myslel, že zase budeme čekat půl století, stejně jako na třetí řadu. :D

carolos napsal(a):

Otázka pre užívateľov - dopozeral Nightflyers niekto? Má to uzatvorený príbeh, či sa to končí otvorene?

Tak to je komplikovaná otázka... Asi bych to popsal pomocí meme.
Radši se znovu podívej na Origin. :D

spike napsal(a):

Je škoda, že The Man in the High Castle bude mít jen čtyři série když plno horších seriál jich mají o dost víc. Snad finálová série bude stát za to.

Philip K. Dick to nestihl před smrtí dopsat, takže čtvrtá řada vzniká z jeho poznámek a z hlav scénáristů, možná už i třetí série šla za hranice dospaných knih, teď jsi nejsem jistý.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Editováno: 4x | Naposledy: 20. 2. 2019 / 23:10:13
hledaseniki
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 2. 2019 / 13:24:15 (před 5 roky)
off

U Nightflyers jsem trošku doufala v obnovení, i když jsem od toho čekala trochu víc, takže mě to ukončení nijak zvlášť nebolí:-)

igwar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
26. 2. 2019 / 09:33:34 (před 5 roky)
off

V podstate všetky dôležité linky sú uzavreté. Nie je tam nič vyyslovene ustrihnuté ako napr. pri Colony. Ten cliffhanger nie je nijak zásadný a spočíva vlastne v tom, že pri nabehnutí záverečných titulkov zostane divák trochu zmätený, čo sa vlastne stalo (Schválne neuvádzam detaily, aby som nespoiloval).

carolos napsal(a):

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
26. 2. 2019 / 18:51:01 (před 5 roky)
off
igwar napsal(a):

V podstate všetky dôležité linky sú uzavreté. Nie je tam nič vyyslovene ustrihnuté ako napr. pri Colony. Ten cliffhanger nie je nijak zásadný a spočíva vlastne v tom, že pri nabehnutí záverečných titulkov zostane divák trochu zmätený, čo sa vlastne stalo (Schválne neuvádzam detaily, aby som nespoiloval).

Colony som nevidel :) Nightflyers som čítal. Čiže ak sa môžem knižne-spoilerovo opýtať? Skončila sa 1.séria masakrom celej posádky, ako bolo naznačené v úvode prvej epizódy? Prežila len jedna postava?