Diskuze k článku Seriálové osudy: Chicago Fire, Med, PD
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
27. 2. 2019 / 00:10:48 (před 5 roky)
off

V Chicago Fire by mohli přidat na případech a ubrat na vztazích, nebo těch vedlejších zápletkách a byl bych hodně spokojený...
A třeba Mouche by mohli nechat zabít, protože už tam chybí ten strach o hasiče, když všechno přežijí a on je tam dost zbytečný...
Ale za prodloužení jsem rád, je to fajnový seriál :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 2. 2019 / 00:20:48 (před 5 roky)
off

Ach jo, já se toho překladu asi jen tak nesetřepu co NBC ;)? Ale jinak já vám nějak nevím. Ty vedlejší zápletky začínají být čím dál víc na pěst a mám navíc pocit, že se jim věnuje čím dál víc času na úkor výjezdů :(. Což u podobně zaměřeného seriálu nikdy není dobré. Mě fakt nezajímá, kdo s kým chrápe a proč, mě zajímá proces hašení požárů nebo řešení dalších neštěstí. O tom, že kandidátů na smrt tam pár je ani nemluvě *caugh Herrmann, caugh Mouch*.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 2. 2019 / 10:43:47 (před 5 roky)
off

ja neviem, je to super seriál rada ho pozerám, ale už nie s takým nadšením a už ma to nie vždy poriadne nadchne :) ale isto budem pozerať ďalej, len ma to už nebaví ako na začiatku :/

Bee Doo, Bee Doo
bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
27. 2. 2019 / 14:51:01 (před 5 roky)
off

To je fajn, sleduji moc ráda, je to taková oddychovka.

RedRose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 3. 2019 / 00:35:11 (před 5 roky)
off

je to moc fajn a oblibeny troj-serial... souhlasim s tim ze by se meli vratit k zachranovani, haseni a vysetrovani, jak tomu bylo driv a mnohem mene resit vztahy... co se postav tyce tak jsem malem oslavil kdyz odesla ta labilni krava Erin! ted jeste nejak vysachovat oba Halteady a ty serialy budou temer dokonale ;-) obsazeni Fire mi nijak nevadi i kdyz byto mozna chtelo trochu ozivit... neskodily by castejsi presahy jednotlivych serialu (nemusi to byt primo crossovery) pres sebe...

mimochodem nedavno jsem se dival do nejakyho programu a myslim ze Med je vysilany jako prvni a PD jako posledni

...kdo vysoko myslí, ten hluboko padá...