Tak já bych dal šanci Ingelligence, 11th Commandment a Anonymous...
A díky za přehled :)
Určite sa z toho dá vybrať,ale...
Fajn prehľad,veľká vdaka :)
No popravdě mi to trochu vyděsilo, je toho vážně hodně. Ale co mě tak zaujalo je Anonymous a ta věc od Whendona.
amelia.cz napsal(a):
No popravdě mi to trochu vyděsilo, je toho vážně hodně. Ale co mě tak zaujalo je Anonymous a ta věc od Whendona.
To tě děsit nemusí :) Většina je ve fázi návrhu, maximálně je objednaný pilot. Jsou tam myslím snad jen tři věci, kde se točí/je objednaná sezóna. Zbytek se teprve uvidí...
megawir napsal(a):
To tě děsit nemusí :) Většina je ve fázi návrhu, maximálně je objednaný pilot. Jsou tam myslím snad jen tři věci, kde se točí/je objednaná sezóna. Zbytek se teprve uvidí...
Já vím, ale na první pohled si člověk řekne. Oh můj bože!
amelia.cz napsal(a):
Já vím, ale na první pohled si člověk řekne. Oh můj bože!
No a teď si představ, že valná většina je jen ze září :))) Je fakt, že teď je období, kdy probíhají jednání a nabídky skrz příští sezónu, takže se to nahromadilo, ale i tak...
Tipla bych, že jich bude ještě jednou tolik :)
Tak určitě jsem zvědavá na Draculu a oboje Sleepy Hollow, snad dojde do první série alespoň jedno z nich=)
Noooo, tak jako čekala jsem určitě "víc" :D :D :D ...myslím že toho je až až teda :D Ale určitě díky za skvělí přehled, hodí se. :)
Gingy napsal(a):
Tak určitě jsem zvědavá na Draculu a oboje Sleepy Hollow, snad dojde do první série alespoň jedno z nich=)
No Dracula je objednanej uz jako serial (spolu s Black Sails jsou myslim v prehledu zatim jedini, co maji jistou aspon sezonu), Sleepy Hollow podle me urcite dopadne taky. Otazka je, zda jedno z nich nebo oboje.
Přehled je opravdu super. Díky moc.-)
Osobně si ale myslím, že mi nepřijde, že by tu mělo vznikat něco opravdu nového. Neotřelého. Jasně, seriálů už je mraky těžko asi vymyslet, co tu ještě nebylo, ale nějak mě to moc neoslovilo.
Ale ráda bych viděla něco od Josse Whedona, J. J. Abramse či Alfonse Cuarona.
A docela mě oslovili:
About a Boy , Anonymous , Phys Ed.
Ráda bych napsala i Draculu, ale upírů už mám poslední dobou dost ;[img][/img]-)
Australská verze Rake mě baví, tak bych byla i zvědavá, jak moc by se americká verze odlišovala od originálu. Jenom mi přijde, že Greg má na "sympaťáka každým coulem" Cleavera moc slušňácký obličej.
Seznam je průběžně doplňován, aby se k němu dalo vracet i později :)
Za rok si pak třeba povíme, z čeho se nakonec vyklube projekt a budeme se na něj těšit :)
Občas kontrolujte, ať vám nic neuteče :)
Wow, to je novinek. Schválně, kolik se toho dostane do tv a hlavně kolik jich přežije první sezónu :D
Díky za přehled :), už jsem se v tom pomalu začínala ztrácet...
Taky jsem zvědavá, kolika věcem se podaří získat první, případně i další sezónu. Docela bych byla zvědavá na 11th Commandment, Occult a i pár ještě bezejmenných projektů.
proč mám pocit, že mezi nimi není skoro nic originálního? Prostě jen náměty stávajících seriálů zmatlané do sebe a předělávané filmy. Nevím, někdy to může vyjít, ale většinou ne :-/
Tak nepojmenovaný Whedonův projekt už delší chvíli svoje jméno má, a to S.H.I.E.L.D. (panebože, proč tolik teček!), tedy o úřadu, který mimo jíné zaměstnával i agenta Coulsona.
V přehledu mi chybí Guards! Guards! Terryho Pratcheta.
Jinak se hlavně těším na novinky od Starz, hlavně Drákulu (Vlad Dracula, neplést s Draculou) a piráty.
mick.007 napsal(a):
Tak nepojmenovaný Whedonův projekt už delší chvíli svoje jméno má, a to S.H.I.E.L.D. (panebože, proč tolik teček!), tedy o úřadu, který mimo jíné zaměstnával i agenta Coulsona.
V přehledu mi chybí Guards! Guards! Terryho Pratcheta.
Jinak se hlavně těším na novinky od Starz, hlavně Drákulu (Vlad Dracula, neplést s Draculou) a piráty.
V přehledu jsou věci, o kterých jsme psali :) Budeme to tedy muset ohledne Pratchetovky napravit :) Díky za info...
není soap opera telenovela? Tuším, že to někdo zjistil už před nějakou dobou :-)
Bludimirka napsal(a):
není soap opera telenovela? Tuším, že to někdo zjistil už před nějakou dobou :-)
Už na TVD webu ti řekli, že mezi těmi názvy není nutně rovnítko... ;-)
Bludimirka napsal(a):
Pokud za telenovelu považuješ soapky jako Zoufalky nebo Gossip Girl...
Perfektní přehled. Chválím. Je to super odvedená práce.
Některé projekty vypadjaí zajímavě, ale...No, počkejme si. :-)
jenom můžu takový detail? národnosti jsou s velkým písmenem.
no je toho dost, ale vsadím se, že ty, co se mi nejvíc líbí, nevyberou nebo je natočí úplně jinak, než jsem si představovala.
Tak pár seriálů mě zajualo... Teď jde spíš o to, jestli se to natočí a bude alespoň jedna řada..