Gabik: Přísahám, že jsem článek poprvé otevřela až teď, když jsem do něj vkládala svůj názor. Nikdy by mě nenapadlo, že ze všech seriálů na světě obě zmíníme odkaz na ten stejný, i když většinou ani jedna podobné seriály nezmiňuje :D :D
ragelly napsal(a):
Gabik: Přísahám, že jsem článek poprvé otevřela až teď, když jsem do něj vkládala svůj názor. Nikdy by mě nenapadlo, že ze všech seriálů na světě obě zmíníme odkaz na ten stejný, i když většinou ani jedna podobné seriály nezmiňuje :D :D
Aspoň je to důkaz, že o Everwoodu nelžeme :D
Jinak seriál mám zkouknutý a jsem moc spokojená, fakt se povedl, takže pro ty, co váhají, doporučuju.
Je to naprostá pecka, dal jsem si to jako maraton, pro milovníky rodinných dramat jako stvořené.
Dokoukáno, nakonec hodnocení snižuju na průměrných 50 %. Za mě to nebylo vyloženě špatné, ale ani žádná velká hitparáda. Tátovy záchranářské akce neměly vůbec žádné drama, nic by se nestalo, kdyby byly z příběhu úplně vyškrtnuté. V centru dění je především rodina a osudy jejich členů, ale nutno říct, že všichni se chovají extrémně dramaticky, ať už se jim v cestě objeví jakákoliv překážka. To chování starší dcery na konci seriálu bylo tak očekávané, protože dokonale ladilo s předchozími deseti epizodami. Někdo má nějaký osobní problém, ale nehodlá nikdy nic řešit v klidu, místo toho se vše nafoukne do mega proporcí, nechybí ječení, naštvání, bobřík mlčení, slzy a následné usmíření. Druhá série by se hodila kvůli otevřenému konci, ale nijak extra mi scházet nebude.
Závěr:
Cliffhanger. Charlie zjistí, že jí snoubenec Alex celou dobu vodí za nos. Ze stresu začne zvracet (možná znak těhotenství?), nechá mu zásnubní prstýnek v autě a uteče pryč. Maddie vyhledá Ricka Walkera, který jí před Johnem prozradí, že je její biologický otec. Také Taylor zjistí, že Rick její matku fyzicky napadl, když spolu byli, a že od něj utekla k Johnovi. Scout žárlí, když vidí Gwen s Jasonem, a porve se s ním. Naštvaná Maddie se s tátou vrátí domů, v slzách na něj křičí, že ho nenávidí. Jde do svého pokoje, kde si sbalí věci do batohu a roztrhne rodinnou fotku - vše naznačuje, že plánuje utéct z domu.