Formulace "Johnny Lewis je pořád podezřelý ze smrti" podle mě není zrovna šťastná, ačkoli chápu, co jsi tím myslel :-)
Na Glee jsem zvědavá, i když Ryanovi to prohlášení zrovna dvakrát nevěřím :D
Lemonie napsal(a):
Formulace "Johnny Lewis je pořád podezřelý ze smrti" podle mě není zrovna šťastná, ačkoli chápu, co jsi tím myslel :-)
Na Glee jsem zvědavá, i když Ryanovi to prohlášení zrovna dvakrát nevěřím :D
On je právě podezřelý z toho, že byl do té smrti nějak zapletený, tedy podle toho jak se vyjádřila policie. Myslím, že význam té věty je stejný, ale můžu to poupravit...
Takze jen aby bylo jasno Seth MacFarlane bude jen host nebo bude "The Host" (ve smyslu hlavniho moderatora)?
Shppen napsal(a):
Takze jen aby bylo jasno Seth MacFarlane bude jen host nebo bude "The Host" (ve smyslu hlavniho moderatora)?
Chybka. Bude to celé moderovat, máš pravdu.
Asi jsem to někde promeškala, ale kam zmizel Sebastian z Warblers, že ho budou nahrazovat?
anjoa napsal(a):
Asi jsem to někde promeškala, ale kam zmizel Sebastian z Warblers, že ho budou nahrazovat?
Taky jsem to nezaznamenala, ale u Glee už se ničemu nedivim.
Lemonie napsal(a):
Taky jsem to nezaznamenala, ale u Glee už se ničemu nedivim.
Já taky vůbec nevím, myslím, že nikde žádné zprávy nebyly.
Nejsem si jistá, zda Glee něco letos spasí... tlačím slzu nad tím, jak jedna z mých nejoblíbenějších lásek umírá... Sarah J.Parker to dost podržela... ale nevím nevím:(
anjoa napsal(a):
Já jsem někde četla, že by tam Sebastian měl být, tak doufejme :)