Velká gratulace všem!
Chaninna si můj obdiv získala již dříve! Její titulky jsou hned a patří mezi ty nejkvalitnější! Nechápu, jak to může stíhat, má toho hodně. Takže hlavně doufat, aby ji její nadšení neopustilo! Díky!! :)
Channina má totiž klony... to je snad všem jasné :D
phoebess napsal(a):
Channina má totiž klony... to je snad všem jasné :D
Sakra, já myslela, že má obraceč času nebo jej umí zastavit :D
Ale všem gratuluji :)
Gratuluji výhercům! a doufám, že na ostatní se štěstí usměje příště :D
monberunka napsal(a):
Gratuluji výhercům! a doufám, že na ostatní se štěstí usměje příště :D
Nenápadná poznámečka? :)) Ten los byl o náhodě :) Musíš se zapojit víc nebo lidem říkat, ať koukají děkovat :D
Gratuluji všem vítězům, zasloužili jste si to :) A taky děkuji za titulky...
Gratuluju!
megawir napsal(a):
Nenápadná poznámečka? :)) Ten los byl o náhodě :) Musíš se zapojit víc nebo lidem říkat, ať koukají děkovat :D
Když ty za vším vidíš nenápadnou poznámku :D
však já vím, že byl o náhodě a doufám, že jsem z výher vzhledem k mému štěstí v tombole zatím nebyla vyřazená :D
no jo, děkovat se jim nechce, jsou líní :D budu asi i nadále spíš spolíhat na štěstí :)
Taky všem gratuluju. Rozhodně si to zasloužili :)
Moc gratuluju a zároveň děkuju všem překladatelům - co my bysme bez vás dělali? :D
Děkuji, opravdu jsem to nečekala :D
channina napsal(a):
Děkuji, opravdu jsem to nečekala :D
My víme, Karle! :D
Anetka888 napsal(a):
My víme, Karle! :D
No, až teď mi to došlo :D
Gratulace i ode mě:-)
A channi, jestlipak víš, kdo říkal tohle:
A v neposlední řadě děkuji i divákům v poslední řadě! ?
Hlawoun napsal(a):
Gratulace i ode mě:-)
A channi, jestlipak víš, kdo říkal tohle:
A v neposlední řadě děkuji i divákům v poslední řadě! ?
Já vím, já vím... co vyhraju? :D
phoebess napsal(a):
Já vím, já vím... co vyhraju? :D
Můj nehynoucí obdiv!
Já vím, výhra nic moc v dnešním materiálním světě, ale já vždycky dával přednost duševnu. To nic nestojí ;-)
Hlawoun napsal(a):
Můj nehynoucí obdiv!
Já vím, výhra nic moc v dnešním materiálním světě, ale já vždycky dával přednost duševnu. To nic nestojí ;-)
Nojo, holt se budu muset smířit jenom s obdivem. Ale přežiju to, když je ten nehynoucí. :D
Děkuji :))) Sice je nám všem jasné, kdo by měl všechny trumfy v kapse, kdyby nebylo pravidel, že nesmí vyhrát ve více kategoriích... že Karle... ale i tak to neskutečně potěšilo :)
Jáááhůůů
haroska napsal(a):
Děkuji :))) Sice je nám všem jasné, kdo by měl všechny trumfy v kapse, kdyby nebylo pravidel, že nesmí vyhrát ve více kategoriích... že Karle... ale i tak to neskutečně potěšilo :)
Jáááhůůů
Jo, tak proto všechno nevyhrála channina :D.
mám dotaz: v kategorii počet titulků se počítaly za "jeden kus" jak titulky k hodinovám seriálům, tak ke dvacetiminutovkám nebo se pracovalo s nějakým koeficientem?
takhle kategorie mi přijde poněkud ošidná... (např. některé seriály jsou výrazně ukecanější než jiné apod.)
Ne, že bych to vítězi nepřál! Jen mě to zajímá...
MaFo napsal(a):
mám dotaz: v kategorii počet titulků se počítaly za "jeden kus" jak titulky k hodinovám seriálům, tak ke dvacetiminutovkám nebo se pracovalo s nějakým koeficientem?
takhle kategorie mi přijde poněkud ošidná... (např. některé seriály jsou výrazně ukecanější než jiné apod.)
Počítá se za kus. Nespravedlnost světem vládne... Do zimního kola se pokusíme vymyslet nějak jinak, na druhou stranu počet řádků u 20 minutového sitcomu je většinou hodně podobný jako u méně ukecaného hodinového drama...
MaFo napsal(a):
Vždyť ti, co vyhráli, překládají stejnak převážně hodinovky, tak to moc nespravedlivé není :)