Diskuze k článku Seriálové osudy: One Day at a Time
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
14. 3. 2019 / 22:06:28 (před 5 roky)
off

Co se to s tím Netflixem děje, už ani tam opravdu člověk nemá jistotu. Toto zrušení mrzí. Ne že by to bylo něco, na co bych čekal každý týden, ale jednou za rok 13 dílů bylo fajn. Tak alespoň ještě 3. série + překlady, každopádně chybět mi bude.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
14. 3. 2019 / 22:17:15 (před 5 roky)
on

Chjo :( Pro mě to byl nejlepší momentálně běžící seriál.

Už Netlix aspoň začal zveřejňovat tu sledovanost, když se při rušení odvolává na malá čísla?

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
14. 3. 2019 / 22:21:00 (před 5 roky)
off

Nech idú do kelu. 13 reasons why a Insatiable si predlžujú jedna radosť a tento skvelý sitcom zrušia. Bude mi veľmi chývať.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 3. 2019 / 08:58:18 (před 5 roky)
off

Fakt se mi líbí, jak Netflix vykřikuje, že ruší seriály proto, že nemají dost fanoušků. A alespoň nějaká seriálová propagace jim nic neříká??

Seriál 13RW, který měl dost uzavřený příběh a vystačil by si s jednou sérií, prodlužují do aleluja, ale tenhle naprosto průlomový seriál, který řeší všechny problémy dnešní doby, nic na nich nepřikrývá a dává člověku nahlédnout na situaci ze všech úhlů pohledu, ruší... Přitom věřím, že ODAAT toho měl ještě hodně co nabídnout. Taky jsem se angažovala v #RenewODAAT a ještě stále (stejně jako Lin-Manuel Miranda) věřím, že by to mohla přebrat jiná stanice... třeba zase NBC :D

Můžete poznat, že jsem z toho docela slušně vytočená :D na každou sérii jsem vždycky nedočkavě čekala, pak jsem ji měla celou zhlédnutou ještě v ten den kdy vyšla a Rita Moreno je prostě neuvěřitelný poklad :)

...Na druhou stranu Netflixu dává plusové body, že za poslední (dva??) roky zachránil jiné seriály, které mám ráda... jenže zase to porušení všech marvelovek... :D

What the fork?!
Nyx
15. 3. 2019 / 12:33:51 (před 5 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Fakt se mi líbí, jak Netflix vykřikuje, že ruší seriály proto, že nemají dost fanoušků. A alespoň nějaká seriálová propagace jim nic neříká??

Seriál 13RW, který měl dost uzavřený příběh a vystačil by si s jednou sérií, prodlužují do aleluja, ale tenhle naprosto průlomový seriál, který řeší všechny problémy dnešní doby, nic na nich nepřikrývá a dává člověku nahlédnout na situaci ze všech úhlů pohledu, ruší... Přitom věřím, že ODAAT toho měl ještě hodně co nabídnout. Taky jsem se angažovala v #RenewODAAT a ještě stále (stejně jako Lin-Manuel Miranda) věřím, že by to mohla přebrat jiná stanice... třeba zase NBC :D

Můžete poznat, že jsem z toho docela slušně vytočená :D na každou sérii jsem vždycky nedočkavě čekala, pak jsem ji měla celou zhlédnutou ještě v ten den kdy vyšla a Rita Moreno je prostě neuvěřitelný poklad :)

...Na druhou stranu Netflixu dává plusové body, že za poslední (dva??) roky zachránil jiné seriály, které mám ráda... jenže zase to porušení všech marvelovek... :D

Skvelo si to vystihla, toto sú presne moje pocity.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
15. 3. 2019 / 12:40:20 (před 5 roky)
on
phoboska napsal(a):

Nech idú do kelu. 13 reasons why a Insatiable si predlžujú jedna radosť a tento skvelý sitcom zrušia. Bude mi veľmi chývať.
SparkySpeirs napsal(a):

asi tak...13RW, ktoré malo skončiť už dávno po prvej sérií, potom po druhej (ktorá svojou väčšinou poprela dianie v tej prvej), tak to obnovia na tretiu..si z toho urobili dojnú kravu a dojiť ju budú pokiaľ im to pôjde

ODAAT bol (trhá mi srdce ten minulý čas) nádherný, skvelý vtipný seriál, ktorý nebol plný bezduchého, prázdneho a naivného humoru. nebál sa ukázať veci tak ako sú, bez prikrášlenia, bez ružových okuliarov, ale ukázal veci také aké sú niekedy pekné a vtipné, inokedy smutné a bolestivé..a to ho robilo skvelým a snáď ho preberie niekto iný a my sa nebudeme musieť rozlúčiť s Ritou a ostatnými

Gallifrey fall no more!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 6. 2019 / 23:12:54 (před 5 roky)
on

Seriál byl zachráněn, 4. sérii se 13 epizodami objednala kabelovka POP :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 6. 2019 / 23:16:01 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

PARÁDA!!! SLÁVA!! (a už toho capslocku nechám, slibuju :D)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
28. 6. 2019 / 00:11:16 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

PARÁDA!!! SLÁVA!! (a už toho capslocku nechám, slibuju :D)

Ja sa tu veľmi, ale veľmi vytešujem!

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 6. 2019 / 00:14:23 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja sa tu veľmi, ale veľmi vytešujem!

Aww, Doctor and her TARDIS :D. Ale jinak to sedí :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
28. 6. 2019 / 12:11:50 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak ti můžu říct, že jsi mi dnes udělala nesmírnou radost. S koncem jsem byl sice smířen, navíc poslední scéna byla úplně top, ale tak nějak se mi pořád drala na mysl myšlenka, jak super by pak byl začátek 4. série. Hned se budou ty dva poslední díly lépe překládat :)

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
28. 6. 2019 / 17:00:40 (před 5 roky)
off

Yes, Yes, Yes! :D

Sama kabelovka POP mi nic neříká, ale už teď ji rychle zařazuji mezi své oblíbené :D

Teď jenom záleží, jak dlouho budeme na tu čtvrtou sérii čekat... Nebo myslíte, že to stihnou aby nám zase zpříjemnili začátek roku?? Zase... Ať si raději dají na čas, jen ať je to pořád stejně skvělý ;)

... Teď jsem dostala chuť se na ODAAT podívat :D asi si dám přes víkend maratón ;D

What the fork?!
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
29. 6. 2019 / 01:22:38 (před 5 roky)
off

^_^ Právě jsem na to náhodou narazila při brouzdání webu a divila jsem se, že tahle radostná zpráva nemá vlastní hlavní článek! ;P

Pokud jsou mé informace správné, nová série vyjde 2020 a bude vysílaná klasicky epizoda/týden. Opravte mě, pokud se mýlím.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?