Diskuze k článku Novinka pod lupou: MotherFatherSon (BBC)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 3. 2019 / 21:46:18 (před 5 roky)
off

Vypadá to docela zajímavě, odkládám na dobu, až budu mít čas a a hlavně chuť na něco hutného :-)

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 3. 2019 / 10:26:14 (před 5 roky)
off

že by konečně něco co by mě zaujalo? Asi jsem příliš vybíravá, ale poslední dobou mě toho mnoho neoslovio. Počkám na více epizod a zkouknu :)

For crying out loud!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 7. 2020 / 16:45:04 (před 4 roky)
on

Dobře zahrané, ale pro mě je to jedno z těch britských dramat, která se šíleně táhnou a za celou dobu se tam v podstatě nic nestane. Nejvíc mě bavilo sledovat, jak se syn snaží zotavit z následků mrtvice - ten jeho pokrok během několika týdnů / měsíců byl neskutečný a herecký výkon jeho představitele rozhodně upoutá pozornost. Velmi náročná role, ale zahraná dokonale. Bohužel zbytek příběhu mě vůbec neoslovil.

Závěr:
Kathryn přijme od Maxe nabídku na pozici ředitelky novin - pozici, kterou před mrtvicí vykonával jejich syn. Angela vyhraje volby a stává se novou britskou premiérkou. Kathryn s ní má schůzku a Angela se ji nenápadně snaží stáhnout na svou stranu, ovšem Kathryn jí odbyde s tím, že bude zprávy tisknout podle pravdy, ne podle toho, jak se to hodí paní premiérce. Angela jí začne nenápadně vyhrožovat, ale Kathryn se nezalekne a odchází. Caden a Orla si spolu pořídí dům na venkově s velkou zahradou a zvířaty a oba žijí šťastně. Max se usmíří se Sofií a narodí se jim syn. I když jí předtím slíbil, že ho bude milovat, ať je jaký chce, hned po porodu ho Sofii vezme a jde s ním na balkon, kde se dívá na město, jež mu v podstatě patří. Začne se usmívat se synem v náručí a jemu i nám je jasné, že se historie bude opakovat a opět svého potomka bude vychovávat stejným způsobem jako Cadena.