Diskuze k článku Seriálové osudy: Supernatural
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
22. 3. 2019 / 22:04:53 (před 5 roky)
off
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 3. 2019 / 22:10:15 (před 5 roky)
on

Úplně mě to zaskočilo, a to jsem ze seriálu viděla jen před 10 lety první 2-3 série. Tohle rozhodně půjde prioritně na maraton, těším se, i když jsem na druhou stranu smutná, že to končí. Ještě Grey's Anatomy a SVU a stálice budou všechny pryč :O

zdenka99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 3. 2019 / 22:15:28 (před 5 roky)
off

serial milujem, ale tesim sa, ze skonci, lebo uz nema kvalitu prvych serii... dufam, ze zaver nepokazia

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 3. 2019 / 22:17:46 (před 5 roky)
on

přidáno ještě jedno video

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
22. 3. 2019 / 23:10:32 (před 5 roky)
off

Kedysi moj top serial. Po skonceni piatej serie to slo dole vodou. Vydrzal som do desiatej a potom to vzdal. Uprimne ma prekvapuje, ze sa to tahalo tak dlho.

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
22. 3. 2019 / 23:20:13 (před 5 roky)
off

Já si nechávám na dokoukání dvě série najednou, někdy už to není ono, hlavně ta šestá nebo sedmá série byla hrůza, ale i tak, po tolika letech pořád super. Nejlepší to bylo do pátý série. Pak začali umírat jak na běžícím páse. :D Je to srdcovka, ale už je čas. Jsem zvědavá čím ty seriály budou nahrazovat.

"Let's put a smile on that face!"
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
22. 3. 2019 / 23:31:07 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ještě Grey's Anatomy a SVU a stálice budou všechny pryč :O

Kobra 11 už skončila? :D

Je to zvláštní no, mysleli jsme, že Supernatural nás přežije všechny. :D :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 3. 2019 / 00:09:20 (před 5 roky)
on
Tempy napsal(a):

Kobra 11 už skončila? :D

Je to zvláštní no, mysleli jsme, že Supernatural nás přežije všechny. :D :)

to bude spíš případ Grey´s a LaO: SVU :D. Myslím, že obojí se bude dělat tak dlouho, dokud to ty lidi bude bavit (protože třeba u SVU jakmile se Mariska rozhodně skončit, tak skončí i seriál, protože na ní to celé stojí a padá). Jo a o Kobře nevím :D. Že by Semir konečně umřel :D?

A k SPN.. NO KONEČNĚ! Jako po pětce jsem to v podstatě přestala sledovat, ale jakž takž vím, co se tam děje (protože tumblr..) a ten seriál je fakt už přezrálej...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Chuck_Norris
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
23. 3. 2019 / 00:10:22 (před 5 roky)
off

Tady se zase sešlo obsazenstvo... Nechápu komentáře typu Konečně apod. Co konečně? Že končí jeden z těch kvalitních seriálů? Absolutně nechápu reakce. Nikdy jsem se moc nevyjadřoval do komentářů, ale vždycky mě fascinují příspěvky lidí, kteří by nejraději ukončovali seriál po 2-3 sezónách. 15. sérií je sakra obdivuhodné a pak tady přijdu a čtu tyhle ku*doviny... Se vzpamatujte. Na co se pak má člověk dívat podle vás? Na ko**tiny typu Shadowhunters a další náctileté patlaniny? Jasně, že si žádný seriál neudrží konstantní kvalitu po celou dobu. Nedokázal to ani HIMYM, Game of Thrones, Big Bang Theory... Ale podle některých ty seriály měly být ukončeny asi hned, když kvalitně šly trochu dolů. Pak má člověk přispívat do nějaké smysluplné debaty nebo se na něco dívat. Se vzpamatujte někteří... nebo se běžte dívat kočce pod ocas.

andromache
23. 3. 2019 / 00:21:50 (před 5 roky)
on
Chuck_Norris napsal(a):

Tady se zase sešlo obsazenstvo... Nechápu komentáře typu Konečně apod. Co konečně? Že končí jeden z těch kvalitních seriálů? Absolutně nechápu reakce. Nikdy jsem se moc nevyjadřoval do komentářů, ale vždycky mě fascinují příspěvky lidí, kteří by nejraději ukončovali seriál po 2-3 sezónách. 15. sérií je sakra obdivuhodné a pak tady přijdu a čtu tyhle ku*doviny... Se vzpamatujte. Na co se pak má člověk dívat podle vás? Na ko**tiny typu Shadowhunters a další náctileté patlaniny? Jasně, že si žádný seriál neudrží konstantní kvalitu po celou dobu. Nedokázal to ani HIMYM, Game of Thrones, Big Bang Theory... Ale podle některých ty seriály měly být ukončeny asi hned, když kvalitně šly trochu dolů. Pak má člověk přispívat do nějaké smysluplné debaty nebo se na něco dívat. Se vzpamatujte někteří... nebo se běžte dívat kočce pod ocas.

Tak zrovna Kripke (myslím, že to byl on), z jehož hlavy Supernatural pochází měl v plánu jenom těch pět řad, po kterých to mělo skončit... Jenže pak na tom CW začalo rejžovat prachy a on odešel z pozice showrunnera... Jak říkám, já jsem víc jak pět řad nedala (nikdy jsem si nezvykla na originální znění, ale to je teď vedlejší), ale znám lidi, co občas doslova trpěli dál.. Seriál má skončit ve chvíli, kdy se začne motat v kruhu a v podstatě recykluje ty samé zápletky pořád dokola. Přesně jak tu někdo zmínil, když Winchestři začali neustále dokolečka umírat, tak to ztratí to svoje kouzlo. Prostě se o ty postavy přestaneš být, když víš, že se v další epizodě proberou a jede se dál. Takže ne, kokotiny typu Shadowhunters fakt ne, ale je spousta kvalitních seriálů, které utli po první sezoně aniž by svůj plný potenciál stihli naplnit (Almost Human třeba), protože se na nich prostě nedalo rejžovat.

A pro pořádek.. Třeba HIMYM jsem přetrpěla celé, ale tak o tři řady míň by tomu taky neškodilo. Zvlášť vzhledem k tomu debilnímu konci.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
23. 3. 2019 / 00:28:13 (před 5 roky)
off

SPN je super seriál i po tolika letech mě to pořád baví. Za tu dobu se našly slabší chvíle, ale nikdy jsem neuvažoval, že bych seriál přestal sledovat. Zrušení by si zasloužilo dost jiných seriálů...
Neustálé umírání a oživování bratrů už k seriálu prostě patří, jejich návrat vždycky přispěl k nové dějové lince, která vznikla jako následek jejich oživení. A nechuť zabíjet hlavní postavy se nachází v hodně seriálech to není jen SPN... Jako zabití některých super vedlejších postav v SPN mě dost naštvalo...

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 3. 2019 / 00:33:32
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 3. 2019 / 01:28:35 (před 5 roky)
off

Tak to jsem nečekal, masakr.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 3. 2019 / 01:44:36 (před 5 roky)
off

Tak to je dost nečekaná zpráva. Tak nějak jsem doufal, že tady tento seriál bude na věky věků ale všechno jednou končí. Jen je škoda, že dnes se už podobné seriály v duchu BtVS netočí. Místo toho se dělají debilní rebooty jako v případě Charmed a Rooswel ale existuje i pozitivní výjimka a to je skvělá Chilling Adventures of Sabrina.

spike
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 3. 2019 / 01:59:05 (před 5 roky)
off

Sledoval jsem ten seriál dvakrát a vždy jsem skončil někde v průběhu šesté série.. třeba to jednou zkusím potřetí a dotáhnu to do konce, ale pochybuji, těch dílů je i na mě moc :D

Romix
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 3. 2019 / 07:41:05 (před 5 roky)
off

A kluci jsou bez práce, zrovna, když si nadělali tolik svištů. :D

Nějaké výkřiky blaha, proč? Kdo nechtěl, ten sledovat nemusel. Já bych spíše řekla, že už je na čase, co dál by se dalo vymyslet? Já jsem na dně s nápadama pro tento seriál, on si opravdu vyzkoušel všechno, co se dá, všechny možné zápletky, všechny možné speciální epizody a opravdu už asi není, co dělat dál, po Bohovi a Temnotě dál nic není.
Je ale škoda, že mizí další seriál mého dětství, který ještě jel na vlně Buffy éry, ty hrůzy, co vznikají dnes, Charmedky, Legacies, Rosswel, netroufám si hádat, co bude nová Buffy. Je to škoda a určitě je mi to docela líto, ale seriál vyčerpal svojí studnici nápadů a bohužel, je načase mu dát sbohem. Já jen doufám, že podobné seriály budou vznikat dál a ty teenage chujoviny jsou jen nějaké zkraty.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 3. 2019 / 08:35:09 (před 5 roky)
off

Tak tohle obrečím. Jeden z nejlepších seriálů. To, co točí teď je naprosto šílené a vypadává to z mého watchlistu ne po několika sériích, ale po pár dílech. Nahradí to nejspíš zase nějaká šílená korektní slátanina.
Taky nechápu výkřiky typu konečně. Když mě to nebaví, tak se nedívám, ne?

Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 3. 2019 / 10:10:50 (před 5 roky)
off

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Ach jo, bude mi chybět. I když poslední série nejsou tak kvalitní jako ty na začátku, pořád se jedná o žijící legendu a bezva seriál. Myslela jsem si, že Supernatural tu bude ještě dlouho, no nedá se nic dělat. Doufám, že se seriál rozloučí se vší parádou a bude mít konec, který si zaslouží. :)

Rašík
Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 3. 2019 / 12:32:51 (před 5 roky)
off

Nemohla som tomu uveriť keď som to videla na instagrame. Stále dookola som si to púšťala a čakala kedy vyjde video že prvý apríl prišiel skôr. Spn pozerám od nejakých 15 tich rokov čo je zhruba čas kedy vyšla 6 ta séria. Prežila som s nimi veľa. Častokrát som sa bála (prvé časti s duchmi ma vždy dostanú) častokrát som plakala (aj keď žiadna smrť v spn nie je definitívna a stále čakám na návrat crowlyho) a aj keď už seriál svoje maximum zo seba dal, pri ňom mi priemerné časti nikdy nevadili. Predsa na Deana sa dá pozerať aj keď sa rozpráva s holubom a aj keď je ovládnutý nuž asi hocičím. (áno bol moja prvá a stále trvajúca crush). Chlapci mi budú chýbať, naozaj veľmi veľa a aj keď to nie je taká kultová záležitosť ako doctor WHO alebo GOT (aj s menším rozpočtom) chalani sa o svojích divákov stále starali, a vyzerá to, že medzi sebou majú dobrý vzťah preto zrejme dokázali fungovať spolu tak dlho. Dúfam teda, že poslednú sériu si naplno vychutnám, že pre nás urobia opäť nečakané časti (crossover so scoobym napr) že uvidíme staré tváre (crowly pleasy come back!) a že pre nás urobia dva konce. V jednom winchestrovci všetko zachránia a budú naďalej pokračovať v obyčajnom lovení (pretože si neviem predstaviť že bybsa usadili) a v druhom kde všetci zomrú vrátane smrtiek a smrti, boha, a ničoty, pretože inak by svoj lov nikdy neskončili. Zbohom chlapci budete mi chýbať

Luciferus
23. 3. 2019 / 12:43:48 (před 5 roky)
off

A pre tých čo píšu konečne a mal skončiť po piatej sérii, skúste vy vymýšľať dej pre toľko častí a neopakovať sa, a aby to bolo kvalitne stále rastúce. Myslím, že aj stanica pri nejakej 10 sérii pochopila, že nových divákov už nezíska ale robila to pre ľudí ktorý ostali, pretože im nezáleží na tom či je to všetko korektné a správne alr aspoň nerobila také prešľapy ako got a dw či aspoň mne neliezli na nervy ako arrow v niektorých častiach. Prosím ak Vás to nebaví nikto vás to nenútil pozerať, áno máte právo na názor ale taktiež môžete byť taktní a nerušiť smútenie ľudí, ktorým bude seriál chýbať. V Veď v podstate o mŕtvych len dobre :)

dandula
23. 3. 2019 / 12:49:19 (před 5 roky)
off

Mrzí mě to , skvělej seriál.Líbíl se mi celý.
Ale jednou všechno skončí.

luciakanky
23. 3. 2019 / 12:50:49 (před 5 roky)
off

Presne dnes pred deviatimi rokmi som objavila Supernatural. Pamätám si ako sme so sestrou vždy ráno vstali zapli megaupload dali načítať niekoľko epizód pripravili občerstvenie a pozerali, pričom sestra vždy ľutovala, že jedla pri Supernaturale. Svet sme dokázali dobehnúť za cca tri mesiace, keďže na niektoré prednášky na škole bolo treba chodiť :D Deväť rokov je tradícia prísť domov stiahnuť novú epizódu titulky, pozrieť a následne diskutovať o epizóde. Prvé tri série boli parádne, potom prišiel mierny pokles a totálne dno so šiestou a siedmou sériou, od ôsmej série začal seriál opäť stúpať a v desiatej sérií bol späť starý dobrý Supernatural. Akosi som si zvykla, že Supernatural tu bude navždy s novými epizódami, že všetko okolo sa zruší a len Sam a Dean sa donekonečna budú vracať z hrobu a zrazu príde takáto správa. Som smutná. Pretože Supernatural nebol len seriál, pre mňa to bolo niečo viac. Bol to jeden z prvých dvoch seriálov, ktorý ma vtiahol do sveta seriálovej závislosti, bola to pre mňa taká sesterská vec a v konečnom dôsledku bolo to 9 rokov. Ako by povedal Joey It's like the end of an era!

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
diaxer
23. 3. 2019 / 13:38:00 (před 5 roky)
off

Tak tato zpráva mě velice zasáhla, je to jakoby se seriálem končilo i něco ve mně.
Když mi ho kamarádka před 5ti lety doporučila, nevěřila jsem, že by mě někdy bavil. Po 2. sérii jsem se do něj, ale zažrala natolik, že jsem během několika dnů shlédla všechny odvysílané díly.
U 7. série jsem uvažovala, že bych s jeho sledováním přestala, ale jsem ráda že jsem to neudělala...
No a to že hlavní hrdinové v jednom díle zemřou a v dalším díle se vrátí, je prostě jeho součástí,... v jakém jiném seriálu by to bylo tak přirozené?
Seriál sice končí, ale zůstává nám příběh dvou bratrů, které nezastaví ani smrt, aby se obětovali jeden pro druhého. A i když se to na první pohled nezdá, je daleko více o skutečném životě, než o tom nadpřirozeném...
A kdo ví, třeba za pár let, nastane další apokalypsa a bratři Winchestrové se vrátí, aby zachránili svět...

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
23. 3. 2019 / 13:52:18 (před 5 roky)
off

Mimochodem, pokud měl někdy nějaký projekt potenciál k tomu, aby se vybralo od fanoušků na film, tak je to právě Supernatural, takže já bych tu flintu ještě neodhazovala. ;) :)

black_dandelion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
23. 3. 2019 / 16:45:02 (před 5 roky)
off

Tak toto som nečakala. A dosť ma to zasiahlo. Síce seriál nepozerám práve teraz pravideľne (zasekla som sa na konci 13. série, nechcem čakať na nové diely a keď raz začnem pozerať, viem, že prestanem, až keď nebude ďalší diel), som veľký fanúšik a je to môj najobľúbenejší seriál. Ale, ako tu už bolo písané, všetko musí skončiť. Predpokladám, že herci chcú byť so svojimi rodinami, keďže tento problém riešili už túto sériu znížením počtu epizód. Ale ktovie, možno to odpískali The CW. Ale nejaký spin off by mohli urobiť, na Wayward Sisters som sa fakt tešila a nič z toho nebolo.

Drdis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
23. 3. 2019 / 18:44:30 (před 5 roky)
off

Bratři Winchestrovi tu byli se mnou od druhého stupně základky, přes střední a vysokou školu až do teď kdy už chodím do práce a najednou má být jako konec?

spike
23. 3. 2019 / 19:11:44 (před 5 roky)
off
Tempy napsal(a):

Mimochodem, pokud měl někdy nějaký projekt potenciál k tomu, aby se vybralo od fanoušků na film, tak je to právě Supernatural, takže já bych tu flintu ještě neodhazovala. ;) :)

Tak finále nebo pokračování v podobě filmu by mě dost potěšilo.

spike
kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 3. 2019 / 23:00:03 (před 5 roky)
off

No páni... Ten byl srdcovka.

You only live once unless you are a Winchester.
Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 3. 2019 / 00:57:56 (před 5 roky)
off
Chuck_Norris napsal(a):

Pohybuji se mezi lidmi, kteří seriál sledují jen kvůli neexistujícím shippům, takže třeba pro mě je SPN typický seriál pro náctileté.

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 3. 2019 / 00:58:45
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 3. 2019 / 04:42:22 (před 5 roky)
off

Sleduji od začátku,ano,šlo to trochu z kopce,ale ani po páté sérii jsem to s nimi nevzdala a pořád mě Winchesterovi chlápci baví...tenhle konec nejspíš opláču

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Římanka
24. 3. 2019 / 08:43:51 (před 5 roky)
off
Allien.9 napsal(a):

Pohybuji se mezi lidmi, kteří seriál sledují jen kvůli neexistujícím shippům, takže třeba pro mě je SPN typický seriál pro náctileté.

Shippeři si najdou lod kdykoliv a kdekoliv, zda je to SPN, Shadowhunters nebo Westworld, na tom nezáleží, pokud se dá něco shippovat, tak shippujou, jakmile je v seriálu více jak jedna postava, shippujou. To není známka seriálu pro náctileté.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
andromache
24. 3. 2019 / 14:05:03 (před 5 roky)
on
SweetRainbow napsal(a):

Shippeři si najdou lod kdykoliv a kdekoliv, zda je to SPN, Shadowhunters nebo Westworld, na tom nezáleží, pokud se dá něco shippovat, tak shippujou, jakmile je v seriálu více jak jedna postava, shippujou. To není známka seriálu pro náctileté.

Asi tak ;). Mě už hodně hodně hodně dlouho není -náct, ale nadšeným shipperem jsem pořád ;) (viz třeba Supercorp, kde pořád marně doufám, že se z fanshipu stane kánon ship, u PLL jsem měla ty shipy hned dva a tak podobně). A zrovna Destiel (kdybych SPN ještě sledovala) je jeden z těch shippů, který si o to vyloženě říká, aby byl shippován :D. Takže bych je asi shippovala taky :D.

spike
24. 3. 2019 / 15:41:23 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Asi tak ;). Mě už hodně hodně hodně dlouho není -náct, ale nadšeným shipperem jsem pořád ;) (viz třeba Supercorp, kde pořád marně doufám, že se z fanshipu stane kánon ship, u PLL jsem měla ty shipy hned dva a tak podobně). A zrovna Destiel (kdybych SPN ještě sledovala) je jeden z těch shippů, který si o to vyloženě říká, aby byl shippován :D. Takže bych je asi shippovala taky :D.

Supercorp je úplně nesmyslný ship. Kara a Lena nejsou na holky. Mnohem více by dával smysl ship Alexcorp, protože tam by aspoň jedna z nich nešťastnou lásku prožívat mohla. :-)

spike
Římanka
24. 3. 2019 / 16:14:19 (před 5 roky)
off
spike napsal(a):

Supercorp je úplně nesmyslný ship. Kara a Lena nejsou na holky. Mnohem více by dával smysl ship Alexcorp, protože tam by aspoň jedna z nich nešťastnou lásku prožívat mohla. :-)

To většina shipperů moc nerespektuje, ženská může mít i sto chlapů za sebou, ale vždycky se najde někdo, kdo bude tvrdit, že není heterosexuální, protože to přece nemůžeš vědět, zda není bisexuální. Doted někdo tvrdí, že Dean je bisexuál, což ten chlap letí jenom na ženský, ovšem je to docela jedno, krom Destielu se ještě shippuje Wincest, z čehož mám úplně husinu.
Destiel i Supercorp jsou moje lodky, ale zas tolik posedlá nejsem, abych nerespektovala sexuální orientaci postav, je mi jasné, že Dean a Cas nikdy víc než "bromos" nebudou a Kara a Lena, ani u jedné jsem si nevšimla, že by měla zájem jiný než ten přátelský a žádná se nezmínila, že by někdy chodila s holkou ...no, plno z nich neuznává ani sexuální orientaci herců (Meltie), ale to už je na jiné povídání. Kara a Lena mají pěknou chemii, líbily by se mi, né že né, ale ta hystérie okolo nich. Z Leny je lesbická ikona, i když na ženskou ani nešáhla. Alex a Lena? Ne, to nechtěj, chudák Alex v tom případě, herečka by dostala asi pěkného čouda.

andromache napsal(a):

No, asi tak. Shippeři se neomezují tím, pro koho je ten seriál určen. Vlastní zkušenost, já si našla lodku i v seriálech, kde by je nikdo nehledal. :D

Editováno: 5x | Naposledy: 24. 3. 2019 / 16:45:56
IP Freely
24. 3. 2019 / 17:00:30 (před 5 roky)
off
SweetRainbow napsal(a):

To většina shipperů moc nerespektuje, ženská může mít i sto chlapů za sebou, ale vždycky se najde někdo, kdo bude tvrdit, že není heterosexuální, protože to přece nemůžeš vědět, zda není bisexuální. Doted někdo tvrdí, že Dean je bisexuál, což ten chlap letí jenom na ženský, ovšem je to docela jedno, krom Destielu se ještě shippuje Wincest, z čehož mám úplně husinu.
Destiel i Supercorp jsou moje lodky, ale zas tolik posedlá nejsem, abych nerespektovala sexuální orientaci postav, je mi jasné, že Dean a Cas nikdy víc než "bromos" nebudou a Kara a Lena, ani u jedné jsem si nevšimla, že by měla zájem jiný než ten přátelský a žádná se nezmínila, že by někdy chodila s holkou ...no, plno z nich neuznává ani sexuální orientaci herců (Meltie), ale to už je na jiné povídání. Kara a Lena mají pěknou chemii, líbily by se mi, né že né, ale ta hystérie okolo nich. Z Leny je lesbická ikona, i když na ženskou ani nešáhla. Alex a Lena? Ne, to nechtěj, chudák Alex v tom případě, herečka by dostala asi pěkného čouda.

No, asi tak. Shippeři se neomezují tím, pro koho je ten seriál určen. Vlastní zkušenost, já si našla lodku i v seriálech, kde by je nikdo nehledal. :D

Vůbec nechápu o čem to mluvíš. :D Co je to Destiel a Supercorp?

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Římanka
24. 3. 2019 / 17:16:30 (před 5 roky)
off
migilko napsal(a):

Vůbec nechápu o čem to mluvíš. :D Co je to Destiel a Supercorp?

Ship jména, DEan a CasTIEL a Kara a Lena (SUPERgirl a l-CORP)

angel216
24. 3. 2019 / 17:22:59 (před 5 roky)
off

Asi pět let to byl můj oblíbený seriál. Jenže pak s koncem 11 série už mi to začínalo připadat pořád stejné, nijak zajímavé a už jsme se ani netěšila na nové díly. Tahle zpráva mě hodně překvapila, nečekala jsem to. A mrzí mě to, protože podle mě je to už v podstatě kultovka, něco, co tu téměř vždy bylo.

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
andromache
24. 3. 2019 / 20:27:36 (před 5 roky)
on
SweetRainbow napsal(a):

Jo a to se Supercorp říká ještě i KarLena, ale to mi nikdy k srdci nevím proč nepřirostlo :D. Ale líbilo se mi v jednom fanfiku Luvers ;).

andromache
24. 3. 2019 / 20:45:11 (před 5 roky)
on
spike napsal(a):

Please... Viděl jsi někdy jak se Katie tváří, když musí hrát vztah s Jamesem/Mehcadem :D? To není láska ani omylem :D. Ještě bych jí věřila toho Jacka (after all existuje spousta leseb co chodila s muži a nechápala proč jim to neklape, však to sama Alex při svém coming-out Kaře říkala), ale Jamese nikdy :D. Tam se Lena pokaždé tváří ve stylu Please, set me free from this forced heteronormativity :D.
U Kary panuje všeobecné přesvědčení, že je buď bi, nebo fluid (jestli jsi viděl seriál Krypton, tak tam nikdo moc neřešil jestli postava chrápe se stejným nebo opačným pohlavím, protože k plození to nebylo potřeba). A z vývoje nejnovějších epizod jsem na tumblru vypozorovala, že AgentCorp (nikoli AlexCorp to zní hrozně :D) mají celkem dost příznivců... S námi shippery je to většinou tak, že máme minimálně jeden ship ještě v záloze :D. Byť mě teda nevím proč tohle přes pusu moc nejde....

SweetRainbow napsal(a):

Ajo, Wincest... Ten mi taky přes mozek moc nejde. Ale pobavilo mě, že to zakomponovali i do seriálu samotného a hodně fanynek Chuckových knížek o Samovi a Deanovi píše právě Wincest.. Pobavila mě Deanova reakce: "A vědí vůbec že jsme bratři O_o? :D. A jinak bych řekla, že tam je to o tom, že prostě Destiel mají tak dobrou chemii, že vyplýtvat ji jenom na bromance je fakt neskonalá škoda :D. Jo a k té ženské co může mít sto chlapů... Já taky neshippuju všechny shippy co kolují (a to i kanonické, doteďka nechápu ten fuss okolo Clexy, ty dvě neměly chemie co by se za nehet vešlo na rozdíl třeba od SuperCorp, které ani kánonem nejsou), ale prostě někdy jsou ty hetero vztahy tak špatně napsané, nebo si ti herci tak nesednou, že se prostě lidi chytí toho, že má postava lepší chemii s bestie než s údajným milostným zájmem...

SweetRainbow napsal(a):

Destiel i Supercorp jsou moje loďky, ale zas tolik posedlá nejsem, abych nerespektovala sexuální orientaci postav, je mi jasné, že Dean a Cas nikdy víc než "bromos" nebudou a Kara a Lena, ani u jedné jsem si nevšimla, že by měla zájem jiný než ten přátelský a žádná se nezmínila, že by někdy chodila s holkou ...no, plno z nich neuznává ani sexuální orientaci herců (Meltie), ale to už je na jiné povídání. Kara a Lena mají pěknou chemii, líbily by se mi, né že né, ale ta hystérie okolo nich. Z Leny je lesbická ikona, i když na ženskou ani nešáhla. Alex a Lena? Ne, to nechtěj, chudák Alex v tom případě, herečka by dostala asi pěkného čouda.

Já to vidím takhle.. Postavy jsou free game, od herců ruce pryč. Real slash (tak se tomu říkalo v dobách mého začátku ve fandomech, před 17ti lety, jak se tomu říká dneska netuším) je mi proti srsti od chvíle, co jsem si přečetla první fanfik na téma Lucy Lawless/Reneé O´Connor. Myslím, že ten den ve mě něco umřelo :D. A jinak bych řekla, že lesbická ikona je spíš s Katie (ehm Dates, ehm Dracula, plus její víc než vstřícný postoj k Supercorp :D) než z Leny ;). U Leny je to spíš zbožné přání... A jinak kdo by podle tebe dostal čouda, kdyby udělali kánon z AgentCorp? Chyler? Pochybuju. Jak píšu vejš, AgentCorp začíná být pro hodně lidí záložní ship, protože je nám jasné, že na rozdíl od Karleny nějakou šanci má (byť jsem teď četla rumors, že Alex si má začít s Olsenovou ségrou, ale co je na tom pravdy fakt nevím...). Jinak Supercorp je jeden z mála mých OTP (dokázala bych je spočítat na prstech jedné ruky a možná by mi i nějaké volné prsty zbyly), ale že bych se považovala za nějakého fanatika to taky ne. Vystačím si s fanarty a fanfiky...

Moire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 3. 2019 / 20:47:52 (před 5 roky)
off

Snad bráchové dostanou konec, který k nim bude pasovat.

andromache
24. 3. 2019 / 20:50:01 (před 5 roky)
on
Moire napsal(a):

Snad bráchové dostanou konec, který k nim bude pasovat.

Myslím, že po těch letech by si to zasloužili.. Jen si nějak nedovedu takový uspokojivý konec představit. Usadí se a budou mít rodinu? Nebo nakonec zemřou for good?

luciakanky
25. 3. 2019 / 06:53:20 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Myslím, že po těch letech by si to zasloužili.. Jen si nějak nedovedu takový uspokojivý konec představit. Usadí se a budou mít rodinu? Nebo nakonec zemřou for good?

Nech sa akokoľvek snažím tak ja si nedokážem predstaviť, že sa ich príbeh neskončí inak ako smrťou. Ale obávam sa, že nám dajú klasický americký koniec typu, porazia hlavného zákeráka Chuck sa im za niekoľkonásobnú záchranu sveta poďakuje tak, že im vráti všetkých ľudí, ktorých za tie roky stratili a budú všetci žiť šťastne až do smrti.

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
IP Freely
25. 3. 2019 / 09:55:13 (před 5 roky)
off
SweetRainbow napsal(a):

andromache napsal(a):

Please... Viděl jsi někdy jak se Katie tváří, ....

Ajo, Wincest......

Já to vidím takhle.. Postavy jsou free game...

OK, asi se ani nebudu snažit to pochopit proč to lidi dělají. Ten román od andromache jsem ani nedočetl. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2019 / 09:57:31
Římanka
25. 3. 2019 / 10:06:39 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Ajo, Wincest... Ten mi taky přes mozek moc nejde. Ale pobavilo mě, že to zakomponovali i do seriálu samotného a hodně fanynek Chuckových knížek o Samovi a Deanovi píše právě Wincest.. Pobavila mě Deanova reakce: "A vědí vůbec že jsme bratři O_o? :D. A jinak bych řekla, že tam je to o tom, že prostě Destiel mají tak dobrou chemii, že vyplýtvat ji jenom na bromance je fakt neskonalá škoda :D. Jo a k té ženské co může mít sto chlapů... Já taky neshippuju všechny shippy co kolují (a to i kanonické, doteďka nechápu ten fuss okolo Clexy, ty dvě neměly chemie co by se za nehet vešlo na rozdíl třeba od SuperCorp, které ani kánonem nejsou), ale prostě někdy jsou ty hetero vztahy tak špatně napsané, nebo si ti herci tak nesednou, že se prostě lidi chytí toho, že má postava lepší chemii s bestie než s údajným milostným zájmem...

Já to vidím takhle.. Postavy jsou free game, od herců ruce pryč. Real slash (tak se tomu říkalo v dobách mého začátku ve fandomech, před 17ti lety, jak se tomu říká dneska netuším) je mi proti srsti od chvíle, co jsem si přečetla první fanfik na téma Lucy Lawless/Reneé O´Connor. Myslím, že ten den ve mě něco umřelo :D. A jinak bych řekla, že lesbická ikona je spíš s Katie (ehm Dates, ehm Dracula, plus její víc než vstřícný postoj k Supercorp :D) než z Leny ;). U Leny je to spíš zbožné přání... A jinak kdo by podle tebe dostal čouda, kdyby udělali kánon z AgentCorp? Chyler? Pochybuju. Jak píšu vejš, AgentCorp začíná být pro hodně lidí záložní ship, protože je nám jasné, že na rozdíl od Karleny nějakou šanci má (byť jsem teď četla rumors, že Alex si má začít s Olsenovou ségrou, ale co je na tom pravdy fakt nevím...). Jinak Supercorp je jeden z mála mých OTP (dokázala bych je spočítat na prstech jedné ruky a možná by mi i nějaké volné prsty zbyly), ale že bych se považovala za nějakého fanatika to taky ne. Vystačím si s fanarty a fanfiky...

Ti Olsenovic vám do těch shipů dělaj jak diví, co ale vidím všude je to, jak všichni chtějí Sanvers a nic jiného, ale k zachování svého mentálního zdraví se snažím vyhýbat jejich potencionálním lodím, za které budou bombit jiné, protože bych musela Supercorp nesnášet a to se mi opravdu nechce, já je mám ráda. Já celkově vůbec nevyhledávám, co sc fanoušci dělají, dostane se to ke mě samo a díky tomu z části nechci, aby se dali dohromady, ale jako ship je to opravdu pěkné. Podobně to bylo u SwanQueen, že Hook je ten, co Emmě ubližuje, přitom Regina je zodpovědná za to, že měla Emma posranou polovinu života. Já radši Emmu a Elsu, když už.

Ono odklonit se od hlavního canonů a hledat jinde, když u toho hlavního není chemie, to je fajn, já to znám, já mám tendence to dělat velmi často, taky díky tomu docela trpím (Snowbarry je momentálně moje zkáza a to čekaní na Bellarke je taky šílený, ačkoliv ti se ani dohromady dát nemusí, tam je to jasný).

Clexe to náhodou slušelo, jen to vzaly trochu hopem. Nebylo to zas tak dávno, co Lexa Clarke zradila a byla nucená zabít muže, kterého milovala, najednou miluje po pár epizodách Lexu. Jako, Lexa, kdo by těm kukadlům odolal, ale je to opravdu všechno na ráz. Ale holt Alycia chtěla zvednout kotvy a nebyl čas.

Je tu ještě jedna protilod - Sastiel, taky se mi docela líbí.
Destiel, co se týče chemie, fanoušci jsou hlasití, zvítězili i na Teen Choice Awards a celkově to, že fanoušci by to chtěli je dost znát, ale za 10 sérií, co je Cas tam - nic, náznaky, "queerbaiting" ano, fanservice taky, ale že by to trochu více rozjeli, to ne, pořád se to drží zpátky. Už asi vím, jak jste se cítili ohledně Xeny a Gabrielly, ale tam byly aspon ty pusy a vyznání lásky, my máme smolíka. Jo, neříkám nic, Destiel mají chemii, taky mi to příjde jako škoda toho nevyužít, ale já jsem docela spokojená s jejich platonickým vztahem, kde je vidět jejich chemie, víme, že k sobě na jisté duševní úrovni cítí něco opravdu hlubokého, ale Deana mužský prostě neberou a ani herci, byt rádi fanoušky provokují, dělají vtípky, tak to vážně nemyslí a asi by jim to bylo nepříjemné, je třeba to respektovat, ani tvůrci to takhle nevidí a já jsem osobně ráda, že SPN není jedna z těch show, se kterou manipuluje jedna masa fanoušků, nejeden seriál na to dojel.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2019 / 10:17:58
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
26. 3. 2019 / 07:16:32 (před 5 roky)
off

Mě seriál bude strašně chybět. Objevila jsem ho před dvěma lety a sjela ho téměř v maratonu. Občas to sice nebylo ono, ale pořád jsem se těšila na každý díl. Preju klukům kvalitní konec a snad je po těch všech hrůzach a úmrtích čeká něco dobrého.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 3. 2019 / 12:57:43 (před 5 roky)
off

To snad nie...myslel som ze tu par rokov este pobudnu, tak to sa tesim an ten koniec, dufam ze bude legen—wait for it—dairy!

emJey (Miloš Janů)
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
27. 4. 2019 / 23:08:56 (před 5 roky)
off

Patnáct řad je rozhodně pozoruhodná laťka. Takovýchto držáků už je ve vysílání pouhá hrstka. Tak hlavně jen ne skončit otevřeným koncem.

An actor’s only job is to enter the lives of people, who are different from us, and let you feel, what that feels like.