Doufám, že ve 100 bude ta nová planeta od Země hodně odlišná.
The 100, KONEČNĚ!
třikrát hurá a sláva všem, pro mě je to nejočekávanější seriál každého roku, ne jen měsíce :-)
jo a na The Bold Type se taky šíleně těším! a doufám, že 3. série nebude poslední
Tak číslo 1 bylo jasné :-) Kromě toho se těším na The 100, Sabrinu, Cobra Kai a jsem zvědavá na Twilight Zone
Winter wil be over soon! Už se nemohu dočkat :)
Taky se těším na the 100. Na začátku 3. řady jsem to přestal sledovat, ale nedávno jsem to bingnul a nemůžu se dočkat. Chci více Raven a Murphyho, klidně i zvlášť, nejlépe dohromady :D .
A samozřejmě GoT!
Desperate houseman napsal(a):
Chci více Raven a Murphyho, klidně i zvlášť, nejlépe dohromady :D
anooo, já doufám, že dohromady!! :D
Ha, zdá se, že patřím mezi několik desítek jedinců, neviděla jsem ani jeden díl :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
anooo, já doufám, že dohromady!! :D
A to som si myslela, že som jediná, kto ich shippuje :D
phoboska napsal(a):
A to som si myslela, že som jediná, kto ich shippuje :D
ještě i jedna moje kamarádka, takže už jsme minimálně 4 :D :D oni musí bejt.
Ze svého okolí neznám nikoho, kdo by GoT sledoval;-)
Díky redaktorům za to, že se snaží opět dostat Bosche mezi ty, kteří tenhle skvost pořád neznají.. :) nemůžu se dočkat!
Titus je mimochodem brutálně nedoceněný a zasloužil by v Hollywoodu daleko víc prostoru..
kjama napsal(a):
Winter wil be over soon! Už se nemohu dočkat :)
Stejně tak další miliony lidí :D
zip napsal(a):
Já taky ne, sama jsem viděla jenom první řadu.
Zato znám člověka, který se domníval, že jde o nějakou soutěž. Ačkoliv nevím, jak si tu "hru o trůny" představoval. :-D
deepspace101 napsal(a):
Já taky ne, sama jsem viděla jenom první řadu.
Zato znám člověka, který se domníval, že jde o nějakou soutěž. Ačkoliv nevím, jak si tu "hru o trůny" představoval. :-D
Taky jsem neviděl ani jeden díl. A ani se nechytám brzy nějaký shlédnout.
A už se těším na 100.
zip napsal(a):
z mého okolí to teda sleduje 3/4 a na mě a pár dalších lidí, co to nesledujem, se dívají jak na idioty :D viděla jsem necelou první řadu a stačilo, nic extra :-)
Okrem GOT sa veľmi teším na Fosse/Verdon, Killnig Eve, Sabrinu, a potom ešte na The 100 (ale to som ešte nevidela poslednú sériu, musím dohnať).
Najviac sa teším určite na The 100 ale som zvedavá aj na Killing Eve či GoT.
Micuda98 napsal(a):
Doufám, že ve 100 bude ta nová planeta od Země hodně odlišná.
už podle traileru určitě ne
Ačkoliv fanoušci spekulují o poklesu kvality
:DD už to ani nemá kam klesnout. odapd
Díky tomuhle článku jsem se dozvěděl o seriálu Bosch, už mám zkouklou 1. sérii a je to bomba! Díky :-)
A na The 100 se těším jak malej :-D