Prikláňam sa k Furiantovi. V marci ma totálne odrovnala scéna z The Walking Dead. Najviac ma mrzeli Tara, Enid a Henry. Celkovo tú scénu som dlho nemohol pustiť z hlavy.
A to som sa ešte dozvedel, kto mal na koloch skončiť narazení podľa komiksu. Rositu by som asi nerozdýchal
Souhlas s Gabik. Celá ta epizoda byla strašně hnusná a krutá (ale v tom dobrém slova smyslu, jestli chápete, co tím chci říct) a dala by se klasifikovat jako nejen scéna, ale i epizoda měsíce. GA se v posledních dílech zase rozplizlo na staré "dobré" kdo s kým a proč (což bytostně nesnáším), ale tahle epka mi připoměla, proč jsem seriál od šesté série vlastně začla sledovat. Wow. Jo mi bylo upřímně líto. Copak si toho ta holka neprošla až dost? Ale nakonec byla asi ta pravá, kdo mohl konkrétně této pacientce pomoct. Ale už dlouho jsem nebyla z nějaké epizody jakéhokoli seriálu takhle perplex...
Za marec som mal scenu mesiaca istu hned po odpozerani novej casti serialu The Rookie (Zelenáč), konkretne 16. cast... Ked gulka preletela krkom kapitanky Zoe Andersenovej a viacmenej zvysok tejto casti
Chrosticek napsal(a):
Za marec som mal scenu mesiaca istu hned po odpozerani novej casti serialu The Rookie (Zelenáč), konkretne 16. cast...
Tuhle scénu jsem měl v plánu, dokud jsem neviděl TWD. :)
andromache napsal(a):
Souhlas s Gabik. Celá ta epizoda byla strašně hnusná a krutá (ale v tom dobrém slova smyslu, jestli chápete, co tím chci říct) a dala by se klasifikovat jako nejen scéna, ale i epizoda měsíce. GA se v posledních dílech zase rozplizlo na staré "dobré" kdo s kým a proč (což bytostně nesnáším), ale tahle epka mi připoměla, proč jsem seriál od šesté série vlastně začla sledovat. Wow. Jo mi bylo upřímně líto. Copak si toho ta holka neprošla až dost? Ale nakonec byla asi ta pravá, kdo mohl konkrétně této pacientce pomoct. Ale už dlouho jsem nebyla z nějaké epizody jakéhokoli seriálu takhle perplex...
Podobne ako Furiant som mal tiež v pláne tú Greys, ale potom mi Gabika písala, že ju poslala, tak som mohol škrtnúť a hľadať inú :DDD
Ja souhlasím s 24ron24 sao bylo pěkný
andromache napsal(a):
Ale už dlouho jsem nebyla z nějaké epizody jakéhokoli seriálu takhle perplex...
Souhlasím, dlouho mě takhle nic nedostalo..
Aneyka napsal(a):
Souhlasím, dlouho mě takhle nic nedostalo..
Je vidět, že i veteráni občas ještě umí...
A jinak jsem zapoměla dodat, že hudba konkrétně z téhle scény mi okamžitě putovala na disk..